IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Създателят на такса "стол": Сезонът е кратък, разходите са големи!


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

117
Плача
преди 7 години
Харесвам 20 Не харесвам 2
Бай *** станал ресторантьорче
отговор Сигнализирай
116
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 25 Не харесвам 1
представям си колко добър работодтел е е тоя щом няма кой да работи при него и наема хора от чужбина ...
отговор Сигнализирай
115
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 19 Не харесвам 0
Aко си правостоящ в заведението таксува ли се стол?
отговор Сигнализирай
114
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 16 Не харесвам 1
Милос фиш грил се казва заведението за не разбралите точно на бррега е, или си носете столове или не сядайте там , че тоя явно дере кожи под всякакъв предлог
отговор Сигнализирай
113
Men
преди 7 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
До CAАйде сега умнико да вземеш да обясниш какво общо има резервацията в ресторант с купуването на самолетен билет.
отговор Сигнализирай
112
Lan
преди 7 години
Харесвам 20 Не харесвам 1
100Едни пияни англичани се опитаха да повикват на сервитьорите и да обиждат (дразнейки и другите клиенти). Сервитьорът учтиво ги помоли да напуснат, онези скочиха да бият и в тази секунда от някъде се явиха полицаите и отведоха цялата групичка...това в Гърция. Не виждам пречка същото да се случва и у нас!
отговор Сигнализирай
111
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 20 Не харесвам 2
Смятайте какви ги въртят на чуждите туристи тия...
отговор Сигнализирай
110
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 5 Не харесвам 31
Много пресилена мярка са тези 20 лв, но разбирам ресторантьорите и им съчуствам. Скоро отидохме с мъжа ми в един столичен ресторант и единствените свободни места бяха при мъж и жена, разположени на маса за шестима. Питахме сервитьора дали не може да ни смести при тях и той с голямо нежелание отиде да пита, а мъжът му се сопна и отказа! Така загубиха двама клиенти, вместо ясно и точно да се разполагат с местата и да покажат, че те управляват заведението, а не някакви ***.
отговор Сигнализирай
109
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 15 Не харесвам 2
"Сезонът е кратък..." Пълни глупости! Преди 2 седмици бях там и за цялото време, което прекарах, което не беше малко, навсякъде беше препълнено и много трудно се намираше място за вечеря след 20:00ч. без резервация... по улиците не можеше да се разминеш, а събота и неделя няма смисъл да коментирам какво се случваше... при положение, че моя позната ми спомена, че 2 седмици преди да отида е имало 2но повече хора! Така че тоя ***, мислещ се за много доброжелателен бизнесмен да не се оправдава!
отговор Сигнализирай
108
До 34
преди 7 години
Харесвам 12 Не харесвам 1
доколкото знам като ангажираш предварително маса или маси, оставяш капаро. После на място си оправяте сметките. А действителната бройка е горе-долу ясна още с пристигането на първите посетители.Другото си е нашенски дребен тарикатлък от типа "ако мине". Едва ли заведението има само една маса и тя е за 10 души и трябва да затвори врати след като тя е ангажирана за вечерта. Редно би било да го санкционират възпитателно, иначе кой знае още какви пинизи ще сме принудени доброназорно да научим.
отговор Сигнализирай
Новини