IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

От 3 свински пържоли 2 са френски, полски или германски!


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

19
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 11 Не харесвам 0
До Анонимен 18 - ... компот! забрави за компота. така е нема сравнение м/у немската и българската - едната е мляно св. месо, а другата разни работи / неизвестно какви/ млени с боя за прежда за цвят. викам на жената - тая техната кайма, като не я сготвиш ден два и потъмнее. нашта като я туриш у хладилнико се червенее две недели и не мърда. а за доматите не съм проверил, ама съм сигурен че бг ги е дала на света! туршия не ядат - най полезното и вкусно нещо, както и компота! бра'о! бълг. - юнаци!
отговор Сигнализирай
18
до 3
преди 7 години
Харесвам 10 Не харесвам 7
Заминавай в Северна Корея като толкова жадуваш бай Тошовщината
отговор Сигнализирай
17
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 7 Не харесвам 3
Не струва свинското месо, на германците! Не е вкусно...с каймата която продават едни кюфтета да направиш не става. Трябва си доста подобрения,подправки, за да добият долу горе Български вкус! Иначе розова, добре изглежда но няма вкус! Пилешките крила са супер обаче, особено ония овкусените, има ги в Нетто,Пени и т.н Добре че има тук таме вече Български магазини, както и Турските, за да си купи човек маслини, хубави домати,туршия и т.н
отговор Сигнализирай
16
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 12 Не харесвам 4
нема лошо, нали сте чули - хамон, прошуто, жамбон - да не ги е измислил некой възрожденец - какво им е на испанските пържоли, или на френските, немските и датските? супер са! или пребе нещо да се оплаквате, за русски салам жалите май? за гречка и черен хляб, полезни били!?
отговор Сигнализирай
15
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 9 Не харесвам 0
Относно пилешкото, с малки изключения е същото. Да, имаме достатъчно производство, което отива към Европа основно Германия, където може да му се вземе цената. Тук се предлага внос с по ниско качество, което редовно се продава за Българско.
отговор Сигнализирай
14
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 22 Не харесвам 4
Долу германските пържоли.Да живее българският боб.
отговор Сигнализирай
13
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 7 Не харесвам 14
В Българяи процентът на мюсюлманите е по висок от този във Франция и постоянно се увеличава със стабилна тенденция защото българите измират. А французите не ядат свинско, предпочитат фуа гра (който се произвежда предимно в България, но *** е беден и не може да си го позволи, дори повече от 80% не знаят какво е това), свинско маат най-вече плебеите и ганьофците.
отговор Сигнализирай
12
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 11 Не харесвам 7
А моето село има 32 чобана с над 30 хил овце. В ЕС при демокрацията селата се развиват и растат, всеки ден съм там и го виждам с очите си.
отговор Сигнализирай
11
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 12 Не харесвам 9
До селянин с BMWА тук се говори за свинско и пилешко някога по селата имаше по 5-6 овчаря и всеки със 2 000 - 3 000 овце всяка къща имаше 7-8 овце и 2-3 кози село с 500 къщи колко прави от 10 000 млн крави сега по селата има 500-600 хиляди айде не се напъвай толкoва. Туй което имаше при хората и още 5-6 пъти по толкова в ТКЗС-то.
отговор Сигнализирай
10
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 17 Не харесвам 4
Нормално. Във Франция и Германия скоро мнозинството няма да яде свинско по обясними причини и ще трябва да го изнасят в добричката булгариа
отговор Сигнализирай
Новини