IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Шоколатиер: Тенденция в хранителната индустрия е да се спре химията


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

5
Соросоид
преди 5 години
Харесвам 1 Не харесвам 2
Пълни нелепости. В шоколада най-вредното не е химията, а захарта. Захар се получава от рафиниране на захарна тръстика или цвекло като може да потърсите в Гугъл 1 грам захар на колко килограма цвекло или тръстика се равнява.Гледайте КАЛОРИИТЕ на обвивката на шоколада. За сравнение, ще изгорите 1200 калории ако сте мъж 80 кг и пробягате около 14 км.
отговор Сигнализирай
4
Ще доживеем ли пак?
преди 5 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
Шоколадът, произвеждан в Царство България, е конкурирал швейцарския.
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 3 Не харесвам 2
ШоколаД, шоколаДов, шоколаДен, шоколаДи, шоколаДиер
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
Добра перспектива, но се съмнявам. Химията в храните води до големи печалби.
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 5 Не харесвам 1
да, химия не е нужна, достатъчно е да се натъпче добре палмово масло
отговор Сигнализирай
Новини