IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Рецептата Dnes: Котлети с лук


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

10
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 1 Не харесвам 4
егати гадната рецепта
отговор Сигнализирай
9
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 0 Не харесвам 1
свинско с ябълки кромид вино
отговор Сигнализирай
8
В.
преди 2 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
Ходих за мляко сутринта. После купих кокали с ребра. Дъщерята се прибра. Направихме с ориз.Споделям го с един човек. Кой какво следил не ме интересува.
отговор Сигнализирай
7
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
Това ястие може дастанемного вкусно,ноима един проблем. След консумацията на толкова много лук се отделят много физиологични газове.
отговор Сигнализирай
6
До Анонимен 2
преди 2 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Правси,зависи от много неща кога ще са готови за консумация и ябълките, и месото. Зависи в какъв съд ги приготвяш, колко време стоят захлупени /например, не е все едно дали е обкновен тиган или е "Цептер"/.
отговор Сигнализирай
5
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 18 Не харесвам 3
Това не е котлет. Нарича се контра филе, за който не знае. Рецептата е объркана.
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 4 Не харесвам 15
само ИТ-тата имаме пари за месо, слугинажа с 3000 лв заплата ще яде соя
отговор Сигнализирай
3
Асан
преди 2 години
Харесвам 7 Не харесвам 6
Не виждам кокал на фотото :)))
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 15 Не харесвам 3
Запечатаните котлети не са готови за ядене. За още 10 мин. докато омекнат ябълките, също няма да са готови. Сварени ябълки ли ще ядем или сурово месо?
отговор Сигнализирай
1
Асан
преди 2 години
Харесвам 2 Не харесвам 10
Най обичам българско юнашко мляко:)))
отговор Сигнализирай
Новини