Българска мома остана с разтуптяно сърчице по Путин

Прочувствена история за една дванайсетокласничка
24 яну 2008 17:30,
128
Българска мома остана с разтуптяно сърчице по Путин
Дения с трепет гледа своя герой, президента Путин. О, времена! О, нрави. Снимка: Диапазон рекърдс

Скорошното посещение на руския президент Владимир Путин в София предизвика повече от смесени чувства у софиянци. Едни викаха „Осанна!“, други „Разпни го!“.  

Трети пък се оказа, че са го посрещали със силна емоция в сърцето. Такъв е случаят на младата фолклорна изпълнителка на име Дения Пенчева.  

Възпитаничката в гимназията към Руското посолство, била избрана лично и от най-високо място, да бъде сред "първите 10 щастливци" (ти да видиш), които да срещнат Путин при първия му допир с българска земя.  

Девичето сърце на Дения така се разтуптяло, когато тя зърнала Путин (и Първанов, но къде ти нашият президент да се мери с Владимир Владимирович), че направо я облели горещи вълни на благоговение и щастие. Или поне с такова впечатление оставаме, докато четем виртуозното прессъобщение на пи ар-ката на младото дарование.

Дванайсетокласничката Дения, която е „елитна“ ученичка (по думите на нейния пи ар агент) била удостоена с лична покана от посланика на Русия в България – Анатолий Потапов, да присъства на церемонията по официалното посрещане на Путин. 

За да засвидетелства още по-добре възхищението си към своя герой, Дения дори носила табела-плакат: „Добре дошъл, господин Путин”.  

„Радвам се, че получих покана за събитието. Това се случва веднъж в живота. Церемонията беше наистина много тържествена. Първо прозвуча българският, а след това и руският химн. Смея да твърдя, че изпитах една и съща силна емоция, докато слушах и двата химна“, споделя развълнуваната Дения.  

Ако Дения е учила в училище, може и да си припомни, че при тоталитарна България с подобна агитка се посрещаха изтъкнатите съветски лидери.  

Все пак отдадената на руската култура, дух, единство, творчество и Путин, ученичка, споделя още, че българският фолклор е нейното призвание.

Може би при следващото евентуално идване на Путин Дения ще му изнесе фолкорен рецитал. Поживем-увидим!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
toni преди 16 години
Аз просто не мога да разбера какъв е проблемът на този, който е написал статията, както и на всички вас. Нито съм русофил, нито русофоб. Момичето учи в руско училище, интересно и е, поласкано е от това, че е поканено на все пак важна среща - разбира се, че се радва. Отсреща, някакви хора се подиграват, тоя бил КГБ, оня бил не знам си какъв. Абе хора, откъде тая злоба у всички? Някои припадат на концерти на Бритни, други се радват на посещение на Путин. Честно казано и двата случая ме потрисат напълно, обаче докато при първия пияни девойки крещят и искат просто да докоснат своя музикален идол, то във втория - момичето се чувства поласкано от вниманието, а може би дори се интересува от политика. Така или иначе, не виждам как може да я обвинявате в родоотстъпничество, връзки с КГБ и всякакви други безумия, които чета тук. Вземете се занимавайте по-добре с нещо полезно.
26
0
 
0
 
! Отговори
Веско преди 16 години
До хипитата дето пишат срещу Русия - ще ви кажа, че съм под 30 годишен, социалният ми статус доказва, че съвсем не съм беден, нито "***" или "жалък". Харесвам Русия и руския народ и неговата култура. Смятам, че като славянин, православен християнин и българин имам пълното право на това да чувствам Русия като братска нация без да бъда обиждам от неориентирани анализаторчета.
25
0
 
0
 
! Отговори
agent-laks преди 16 години
ти явно не си ходил в русия, или ако си ходил не си илзизал от Москва.Тениски с лика му носят само Рома и другите футболни хулигани от "Наши", а ако не обичаш президента си в Русия (и го заявяваш открито) лафка за цигари даже не можеш да откриеш.
24
0
 
0
 
! Отговори
шекспир преди 16 години
хич не сме зле и не сме чалгаджии тук! просто не сме русофили!!
23
0
 
0
 
! Отговори
agent-laks преди 16 години
само така, не сме рускаци че да се кланяме на всеки КГБист с власт!
22
0
 
0
 
! Отговори
ANTIPUTIN преди 16 години
Русофилите станаха много нагли напоследък - непрекъснато се опитват да заглушават с врещенето си позицията на хора които не харесват и не приемат опитите за колонизиране на България от русияНормално мислещите хора се интересуват преди всичко от собствената си страна, а не блеят изтъркани клишета като тоя *** с номер 10 например - абе зелник , защо не се опиташ да мислиш за страната в която живееш , а ми хвалиш ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО ? НЕ ЖЕЛАЕМ ПОВТОРНА АНЕКСИЯ ОТ руска СТРАНА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21
0
 
0
 
! Отговори
Веско преди 16 години
Руснаците в Русия предимно обичат президента си. И то толкова много, че дори си правят тениски с неговия лик и си ги носят.Русия стана толкова богата при неговото управление, че нищо чудно.
20
0
 
0
 
! Отговори
Sam преди 16 години
Много ме кефи първосигналната простотия на червените *** по форумите. Прости, бедни, жалки, чудещи се на кого да служат. Но обучението на другарите от КГБ сред умеещите да изпълняват прости команди е дали успех. Всичко лошо, което злобното и алчно ченге Путин е направил, се оправдава с Буш.Да ви проверя сега пълноидиотската логика. Ако дойда и ви пребия, да кажем с Г образен профил, аз имам жестоко оправдание - войната в Ирак. Като ме питате защо ви пребивам, аз ще ви кажа, че в Ирак всеки час някой го застрелват, а вие за пребиване се оплаквате.Изобщо батюшката ви цар Путин се очертава да е цар на всичко де що има просто, изкуфяло, с три-четири реакции и горе-долу толкова мисли. И не се оправдавайте, че сте прости с Буш. Да оправдаваш една простотия с друга говори, че сте пълни простаци, само дето едната простотия ви кефи повече от другата.
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
аман от болни амбиции, таа па кукувица я поканили и тя отишла да посреща тоя кгб-ист мръсен, бедна нещастна страна с откачени хора, такова падение....ц...цццццц
18
0
 
0
 
! Отговори
Сашо преди 16 години
Статията е писана от - *** - русофоб и злобар!
17
0
 
0
 
! Отговори
agent-laks преди 16 години
това ако е истина(а като гледам форума, явно путиноманията е в разцвет и у нас), на това момиче(и на останалите прекланящи се пред "личността на годината" дето пишат тука) бих пожелал да поживеят малко в русия и тогава да видим дали пак така ще се кефят на КГБиста.
16
0
 
0
 
! Отговори
didi преди 16 години
kakva e tazi glupava statia
15
0
 
0
 
! Отговори
Славин преди 16 години
Поредния случай, който показва, че здравната реформа в страната много куца. Ама много. Лекарите съвсем изпуснаха пациентите си. Разбирам, фенки, фенщина, ама точно по човека, заради който де що имаше младо и умно в Русия избяга по "гнилите капиталистически страни" за да живее добре, не е нормално. Разбирам, тези на по 50 и повече години, те са непоправими случаи. За тях Русия е слънцето и водата и въздуха, но те вече са напаловина мъртви.
14
0
 
0
 
! Отговори
Niki преди 16 години
Киро е автор на статията! Проверих, той е! Да се разкара докат е време!
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ТОВА Е ПАТОЛОГИЧЕН СЛУЧАЙ ( ако въпросната статия е отразила наистина такива чувства ) - въпросната персона не се ли интересува от връстници ?И е получила душевен оргазъм от кагебиста комунист ????????????? - направо си е за преглед това дете
12
0
 
0
 
! Отговори
rusnak преди 16 години
sme6nici:)))))))))))
11
0
 
0
 
! Отговори
SSSR преди 16 години
Русофилите да продължават да четат dnes.bgМазохисти!
10
0
 
0
 
! Отговори
Философ преди 16 години
Много сте зле! Путин не е Буш, Русия е величина в общочовешката култура, само чалгаджии като вас не могат да го схванат и се подиграват! Срам!!!
9
0
 
0
 
! Отговори
Веско преди 16 години
Защо не виждам коментара си, който преди малко си беше там? Изтрит лие ?Ще ви го кажа пак - въпросната Дениа е много по-достойна за уважение от човечето написало горната статия.А за Путин - съжелявам, че нямах възможност и аз да бъда на площада за да го зърна.
8
0
 
0
 
! Отговори
pak 5 преди 16 години
A statiqta si e typichka, vqrno...