Бременният мъж се чувства затлъстяло

Мъж, жена - бременността е все една
26 май 2008 16:44, Петя Славова
60
Бременният мъж се чувства затлъстяло
Снимка: Daily mail

Най-сетне, в края на седмия месец бременност, мъжът с бебе в утробата разказа за ежедневието си и затова как се чувства.

В момента 34-годишният Томас Бийти мирно подстригва тревичката пред своята къща в щата Орегон.

“За съседите аз и моята жена сме нормални хора. Желанието да имаме дете – не е нито мъжко нито женско, а човешко”, отбелязва Бийти.

Трансексуалната мама разказва, че бременността протича съвсем нормално. 

“През цялото време чувствам, че затлъстявам. Аз също се подлагам на диети, например на соеви зърна” - разказва собственикът на черен пояс по карате и съвсем не обръща внимание на шока, любопитството и дори отвращението, с което го погледна света, като разбра за бременността му.

Ще ви припомним, че това не е класически еквивалент на филма с Арнолд Шварценегер, тъй като Томас се е появил на света като жена.

Наричала се Трейси Лагондино. Дори е участвала в конкурс за красота.

Десет години по-късно Трейси става Томас като си прави частична пластична операция за смяна на пола: намален бюст и повечко хормони.

За добро или за зло се оказва, че женските репродуктивни органи у Томас са се съхранили, затова той и неговата 45-годишна жена Нанси, която е без матка, ще могат да си имат бебе.

Томас е приел сперма от анонимен донор и ще роди своята дъщеря около 3 юли с цезарово сечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
0
 
! Отговори
izidar преди 15 години
Mneniqta e hubavo da ne se triqt za da moje sled vreme istoricite da vidqt kakvi ne6ta sa mislili horata v na6e vreme :) dori i idiot6tinite :)Hristos e kazal ne6to izklu4itelno vajno, koeto umelo se prikriva ot cyrkvata a imenno"Vsi4ko e pozvoleno. no ne vsi4ko e polezno"Tova koeto si go pravim si ostava za nas. Bog e Lubov, Bog ni obi4a pri vsi4ki polojeniq. Za Bog nqma zna4enie dali vqrvame v nego ili ne.Ako nqkoi smqta 4e Raq e nqkakvo mqsto kydeto otiva6 kato nagrada za dobri dela ... :) tova e zablujdenie. Raq e prosto oblast, kydeto ne moje da se vleze sys zablujdeniq.Dokato ima zablujdeniq, vklu4itelno bibleiski, religiozni, ateisti4ni i vsqkakvi imame Ad i stradaniq.Stradanieto ne e ne6to lo6o to e blagoslovenie.Da ima6 dete sy6to e blagoslovenie. :)
58
1
 
0
 
! Отговори
Lyubo преди 15 години
Съжелявам, но просто ми е чудно как човек с такива фанатични идеи се внедрява в обществото? Единствено ако имаш приятели, с които заедно да си палиш свещичките в тоалетната ви, направена като параклис, просто други хора около тебе не знам дали ще има.. Вероятно хората странят от тебе.. Не го казвам просто защото си ВМАНИЯЧЕН в религията, все пак свят широк.. човек може да си прави каквото иска.. с една добавка - стига да не пречи на околните. Освен че този сайт е окастрен от към модерация и не се трият шитавите коментари на хората.. абе думи нямам. Бъди религиозен, вярвай, но не съди хората защо не вярват. Това си е техен избор, както и ти си си направил избор преди време. Както ти натякваш, че едва ли не ще гушнем букета след маса време, просто.. недей очаква да стойм и да се пулим на ВЕЛИКАТА ти вяра, която всъщност е родена от един болен мозък.. Бъди щастлив!
57
0
 
1
 
! Отговори
Григор преди 16 години
Не се учудвай Вили :), ... за нашето време е писано и Христос - Господ е предсказал: Матей 24:12 "И понеже ще се умножи беззаконието, любовта на мнозинството ще охладнее."
56
0
 
0
 
! Отговори
Виви преди 16 години
Прав си. Всъщност въобще не се бях замисляла...но е факт и че и в "нормалните" семейства децата често не са щастливи. Хаххахаха, на всеки 2 брака 1 се разпада? Интересна би била извадка не на разводите, а на щастливите и нещастни бракове. Истински щастливите заедно хора са много малко.
55
0
 
1
 
! Отговори
Григор преди 16 години
Знам че брака е основан от Бога още в Едемската градина, когато грях не е имало!!! Чети история и Библия и ще знаеш!
54
0
 
0
 
! Отговори
до 53 преди 16 години
На всеки 2 брака 1 да се разпада - това вече е прекалено! Никой нормален човек не би желал да е много бъти женен и развеждан а любов да не намира............. - вашите деца ще ви съдят - няма какво друго да добавя !!!
53
0
 
0
 
! Отговори
. преди 16 години
За какъв век става дума - знаеш ли откога съществува брака?А причината е че преди - било поради забрана от религията за прекратяване на брака, било поради страх от обществото, хората са поддържали едни изкуствени мъртви съюзи, които само са служели да поддържат статистиката. Нормално е при намаляването на влиянието на религията в модерното общество тези ограничения да отпадната. В бъдеще най-вероятно и въобще ще изчезне като "институция" както обичат да го наричат някои хора - ако хората не се развият на ниво на което да могат да поддържат една връзка без нужда от външни задължения така или иначе той няма да помогне.
52
0
 
0
 
! Отговори
Grigor преди 16 години
Кажи ми каква е причината за разводите? ... не се разбира нищо. Не започвай с обидите, а с обясненията ако искаш да се счита теорията ти за логична! Религията от преди 1 век ли е започнала дейноста си? Въобще размишляваш ли окровенно в мислите си? Искен ли си в себе си или обръщаш внимание на онова което ти е изгодно? Сам падаш в капана си, защото подобно мислене си има и своите последици ... Горко ти човече
51
1
 
0
 
! Отговори
Светия дух преди 16 години
Леле, кой говори за промити мозъци - от много в сайта този малко по-надолу е най-големия. Естествено че разводите ще се увеличават - като нещо напълно изкуствено наложено на обществото именно от малоумната религия е време да отстъпи пред осъзнаването на ценността на човека като индивид, а не като част от псевдо-обединението на някакви хора пред същество измислено от други психичноболни ***. Лично се надявам за теб края на света действително да е близо. От такива ограничени и нищо неразбиращи "хора" няма нужда. И носи поздрави на шефа..
50
1
 
0
 
! Отговори
мда преди 16 години
Алилуя!
49
0
 
0
 
! Отговори
Grigor преди 16 години
Много объркана личност си! Не знаеш ли че делата са нищо без вяра? А тази вяра в какво трябва да е? Коя личност дава рая? Бог разбира се, Христос!!! Защо не си запознат! В Библията не е писано толкова за рай отколкото за вечен живот. Защо са ви промити мозъците с глупости? Аз чета Библията и знам, затова ви казвам че никъде не е писано че като създадеш живот ще получиш вечния обещан живот от Христос. Бог си има условие - онези които искат да бъдат с Него трябва да станат като НЕГО, за да получат вечния живот, а нещата които очакват онези които бъдат с Бог ще са повече от чудесни и прекрасни защото грях няма да има повече, защото Христос ще унищожи както сатана така и всяка нечистота която не пази законите Му и не вярва в Него !!! Чети Библията и ще видиш че е така!
48
0
 
0
 
! Отговори
Grigor преди 16 години
Не си запознат с нищо! Nякои неща поназнайваш но нищо не знаеш за Библията и Истината в Нея. Истината не се променя както и Бог, но щом виждаш че днешния свят се е променил доста много от Божията истина тогава се готви за нов потоп, но вече няма да е потоп а за Христово пришествие както е писано!!! Пиши ми за да ти обясня разни работи, защото мислиш че този сбъркан свят ще съществува още много - дори половин век няма да го има !!! Всички ресурси се изчерпват доста бързо- кислород на земята ще има за още няколко -3-4 най-много десетилетия, но Бог ще дойде по-рано !!! И петрола свършва - никой ли не вижда че цената на петрола главоломно се вдига - защото неговите количества намаляват затова той става все по-ценен, а според пазарната икономика нормално е да се вдигат цените - и го ГЛАВОЛОМНО вече е $132 за барел. Не виждате ли че на всеки 2 брака 1 се разпада . 46% са разводите за 2006 година. А за тази сигурно вече са 50, а на запад са и много повече!Заради това само разумните ще разберат за идването Му и края на света !
47
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Това е съвсем друг въпрос. А и детето не е нужно да знае - да не говорим, че няма да разбере.Как е друг въпрос, че то това е най - важният и какво няма да знае и разбере, че те доброжелателите за какво са, освен да го информират
46
1
 
0
 
! Отговори
Виви - до 43 преди 16 години
Това е съвсем друг въпрос. А и детето не е нужно да знае - да не говорим, че няма да разбере.
45
1
 
0
 
! Отговори
Да е живо и здраво б преди 16 години
От "оня" свят все още никой не се е върнал "жив", за да разкаже имали рай и ад! Всички тези приказки за съществуването на рай и ад са с цел оказване на влияние(манипулиране) върху хората чрез всяване на спокойствие или страх! И все пак според твойто разбиране в рая отиват тези които са постигнали "освобождаване от ограничението пол", така ли? Нима искаш да кажеш, че този който е създал живот, спасил живот или по някакъв начин е променил съдбата на цялото човечество, не е изживял живота си пълноценно и не е достоен за рая ?!!?!?!Ще ти кажа нещо много важно: Живота на човек се определя от делата му!!! Всеки сам решава, според съвестта си, по какъв начин да изживее живота си, дали да бъде добър или лош!!!Браво на тези хора, че са решили да създадат нов живот!!!
44
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 16 години
Но аз мисля, че това се случва защото много е скучен и банален живота. И всички битки за жени и доказване са се обезсмислили. Жените са силни и доминират с това скапват мъжете и те си търсят нещо друго, по сигурно, по различно. Знам ли????
43
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
"Лошо няма, важното е да са щастливи хората."Бе те хората ще са щастливи, ама дали ще са щастливи децата им е въпросът. Щото децата не могат да избират родителите си, родителите избират дали да имат деца.
42
1
 
0
 
! Отговори
scum преди 16 години
*** братче
41
0
 
1
 
! Отговори
Puhcho преди 16 години
Егати светът! Изрудите се натягат да се размножават, а здрави и нормални хора остават без деца.:(
40
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
taka govorite za rai i ad vse edno nqkoi e bil tam i znae kvo ima i kvo nqma...eiii mnogo tv gledate she vi drupna kabelnata palavnici...nie sme tuk i sega a tuk ima i pish.. i put.. taka che...drugoto na zaden plan... v raq imalo tam nqmalo.alouu