Мъжете се възбуждали яко и от по-обикновени моми

Тестостеронът им се вдига от всякакви жени
21 юли 2008 10:38,
115
Мъжете се възбуждали яко и от по-обикновени моми
Красавица или не - няма значение. Той ще те хареса. Снимка: БГНЕС

Мъжете открай време са обвинявани, че оценяват жените само по външния им вид, но се оказва, че и най-обикновената мома може да вдигне нивата на хормоните им до небесата, пише The Telegraph, цитирайки скорошно проучване.

Изследването, включващо група млади студенти, установило, че тестостеронът в организма на мъжете се вдига до едни и същи нива и когато разговарят с млада, привлекателна жена, и когато общуват с някоя по-обикновена такава.

След 300 секунди, изкарани в стая с жена, която никога не са виждали /и в някои случаи – която не харесват твърде много/, мъжките хормони на студентите повишавали стойностите си с около 8%.

У тези от мъжете, които по природа са по-агресивни и доминантни, хормоните скачали повече.

Учените твърдят, че повишаването на нивото на тестостерон в мъжкия организъм става несъзнателно и автоматично при среща с каквато и да е жена.

Реакцията била спонтанна и подготвяла представителя на силния пол за евентуални възможности за чифтосване.

От своя страна прекомерните количества от хормона предизвикват и видими промени в поведението на мъжете, когато наоколо има жена.

Сред тях:  изправяне на раменете и въобще на цялостната стойка, по-усилено жестикулиране с ръце, понякога и разширяване на ноздрите.

Хормоните също така са сочени за причината, която кара мъжете да дрънкат преувеличени истории относно кариерата, образованието и доходите им.

Проучването включва 63-ма мъже на възраст 21-25 години, а изводите от него са публикувани в списание Hormones and Behaviour.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
mitko преди 15 години
УВАЖАЕМИ ДАМИ,КОИТО ПИСАХТЕ НЕПОСРЕДСТВЕНО ПОД МОЯ ПЪРВИ КОМЕНТАР,БРАВО И АПЛОДИСМЕНТИ!!! НАИСТИНА СТЕ ПРАВИ,В ТОВА,КОЕТО ТВЪРДИТЕ; АЗ ОБАЧЕ ИМАМ ЕДНА ЗАДАЧКА-ВЪПРОС КЪМ ВСИЧКИ ВИ: ПОВЕЧЕТО ОТ ДНЕШНИТЕ БЪЛГАРСКИ ЖЕНИ СА СТРАХОТНИ,ФАКТ!!! ЧАРОВНИ,КРАСИВИ,СТАРАТЕЛНИ,ОТГОВОРНИ,ОБРАЗОВАНИ,СЪ ВРЕМЕННИ,ЕМАНЦИПИРАНИ..... О.К.,ТАКА Е,АЗ СЪМ ИСТИНСКИ ВАШ ПОКЛОННИК!!! ИСТИНА Е,НЯМА ГРАМ ИРОНИЯ! МЪЖЕТЕ,ОБАЧЕ - КОСМАТИ,НЕЧИСТОПЛЪТНИ,ДЕБЕЛИ,РАЗПЛУТИ,ПИЯНИ,НИКАКВ И КАВАЛЕРИ ИЛИ ДЖЕНТЪЛМЕНИ,О.К.- В ОГРОМНА СТЕПЕН ВЯРНО!! ДА,ОБАЧЕ ТЕЗИ МЪЖЕ СА СИНОВЕ,БРАТЯ,СЪПРУЗИ ИЛИ ГАДЖЕТА НА СТРАХОТНИТЕ ИНАЧЕ БГ-ЖЕНИ.... В ЗАДАЧАТА СЕ ПИТА: КЪДЕ Е СКЪСАНА НИШКАТА??...... ВАШ ИСТИНСКИ ФЕН: МИТКО
33
0
 
0
 
! Отговори
mitko преди 15 години
РАЗБИРА СЕ,ЧЕ Е ТАКА,ДОРИ В МНОГО СЛУЧАИ Е ПРАВИЛО!!! ЛИЧНО ПРИ МЕН НЯКОЯ ЧАЛГАДЖИЙКА,НАГЛАСЕНА КАТО КОЛЕДНА ЕЛХА И ФРАШКАНА СЪС СИЛИКОН,НЯМА НИКАКЪВ ШАНС!!ПОСВЕТЕНИТЕ ЗНАЯТ ОТЛИЧНО,ЧЕ СЕКСЪТ Е В ГЛАВАТА,А НЕ ДОЛУ И ВСЕКИ,КОМУТО Е ОТРЕДЕНО ДА РАЗПОЛАГА С МАЛКО ПОВЕЧЕ СИВО ВЕЩЕСТВО, ЧУДЕСНО ЗНАЕ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ... КОЯ,КЪДЕ,КАК И ЗАЩО..... И МАЛКА ЗАКАЧКА КЪМ НОМЕР 28: МИЛА "ЕДНА",НЕ Е ЗЛЕ ДА СЕ СТАРАЕШ В КРАЙНА СМЕТКА МАЛКО ПОВЕЧЕ,ТОВА Е ВАЛИДНО И ЗА ДВЕТЕ СТРАНИ И ВИНАГИ Е ДОБРЕ ОЦЕНЯВАНО ОТ ОТСРЕЩНАТА...АКО СЕ ПРЕДОВЕРЯВАШ НА ТОВА,КОЕТО ТИ СИ МИСЛИШ ,ЧЕ ИМАШ,МНОГО ВЕРОЯТНО Е ДА СИ ОСТАВАШ ВИНАГИ ПРОСТО "ЕДНА....".... СЕЩАШ СЕ КАКВО ИМАМ ПРЕДВИД,НАЛИ?!?
32
0
 
0
 
! Отговори
коментираща преди 15 години
Марианче, права си по принцип, но виж в статията за какво се говори, ние тук за това коментираме от какви жени се възбуждат мъжете. А иначе си права, мое старо гадже за кратко/ прости за грозния израз / не беше се подстригвал отдолу от както се е родил, та аман от косми и колкото и да е свестен на втората среща го разкарах, защото не намерих за уместно аз да му казвам да си подстриже вълмите от които не може да си намери ч.ле.на.
31
0
 
0
 
! Отговори
dobreva преди 15 години
Получаваш аплодисменти за хубавите думи:)))))))
30
0
 
0
 
! Отговори
Мариана преди 15 години
Много ми е интересно защо всеки говори за грозни жени.Като стане дума за секс и все на жените се търсят кусурите-грозни били,дебели били,мъжете се възбуждали от това,мъжете се възбуждали от онова.Докога ще се търсят само недостатъците на жените и докога ще се вълнувате само от това какво възбуждало мъжете.Ами и мен не ме възбуждат шкембелии,дето не могат да си видят оная работа без огледало ама кой ме пита.Има толкова противни мъже че няма накъде повече.То не са грозни отпуснати тела,то не са нечистоплътници с два пръста кир по кожата и с необруснати космарлаци под мишниците.Да не говорим че сега лятото съм се нагледала на гнусотии от рода педикюр с който могат да изорат някоя нива ,а на петите им ряпа да садиш.И после чакай този кирлю да те възбуди.Айде стига сте търсили махна на жените ами вижте си вас.
29
0
 
0
 
! Отговори
Митю Купитю преди 15 години
Обикновенните мадами изглеждат достъпни-това възбужда,важните мадами изглеждат надути-това отвращава.
28
0
 
0
 
! Отговори
една преди 15 години
И от мене да научиш нещо / ако вече не го знаеш /аз съм чувала от познати, че грозните жени са по - добри в леглото, защото се стараят да компенсират с недостатъчен външен вид. Не мога да кажа дали е така, защото първо съм жена, и второ не съм достатъчно грозна, за да се старая прекалено. Всъщност всичко отново опира до индивидуализма на двама и как се чувстват един с друг, но нещата "от кухнята" могат да бъдат изричани направо, без много формалности. А това за грозните жени дали е вярно да кажат батковците ти, пък и ти сам можеш да го разбереш.
27
0
 
0
 
! Отговори
leleee :D преди 15 години
mnogo raboti nau4ih ot toq sait i lafove i neusporimi fakti , mersi :D a za izsledvaneto moga da kaja che na men ne ot vsqka mi stava....
26
0
 
0
 
! Отговори
juji преди 15 години
ei ti me razbi :) mnogo se smqh naistina :) evala dobre se izkaza!
25
1
 
0
 
! Отговори
Крали Марко преди 15 години
Ало,романтичката ти не разбираш ли за какво става дума-да Чифтосване......какъв чар какви 5 лева?Аааааа.....разбирам,ти май си от "чаровниците",дето винаги съ дълбоки резерви за обладаните от тестостерона!
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
а как може да се възбудиш от някоя *** 35 кила?аз ще ти кажа - щото са на модаако бяха на мода дебелани, щеше да точиш лигите по всяка лоена буцаАман от комплексари!
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Пичове, ами древната мъдрост:"Секса е за престиж, ч**ията за удоволствие?" :))пс.Наистина интелекта е много важен.
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Докато е топло и все още диша, мъжете първо ще му го наврат, а после ще броят колко крака има!!!!!
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Най-важното е да има чар! :)
20
0
 
0
 
! Отговори
sdm преди 15 години
6te doiode nqkoq 150 kila,grozotiq,az 6te se vazbudq ot neq.I kak po-to4no?
19
0
 
0
 
! Отговори
.... преди 15 години
хубавите ябълки прасетата ги ядът
18
0
 
0
 
! Отговори
Todor преди 15 години
Абе какви са тия новини на главната страница....сложете някаква актуална новина...какво се случва в страната....Това сайт за новини или СПИСАНИЕ Е ?!?!
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
само комплексарите подбират жените да са красавици.Умните мъже, особено привлекателните, си търсят жени с чар, интелект и умения за общуване.Мога да посоча много примери, в които мъжете се ожениха за красиви, но прости и ограничени жени, те са нещастни и непрекъснато търсят развлечения навън.
16
0
 
0
 
! Отговори
mrs Johnson преди 15 години
Вкус имат интелигентните хора.За другите е достатъчно оперението и нещо да мърда.:)
15
0
 
0
 
! Отговори
Lorenco Lamas преди 15 години
spored men tova e mnogo otnositelno.vseki muj si ima vkus.