Приятно ми е, Перитонит

Някои хора нямат късмет - родителите им ги кръщават по невероятен начин...
16 окт 2008 12:17,
50
Приятно ми е, Перитонит
Да не дава Господ да се казвате Апандисит! Снимка: Булфото

19-годишна американка замени името си с интернет адрес. Доскорошната Дженифър Торнбърг вече се нарича CutoutDissection.com – сайт, който се обявява против опитите с животни по време на училищни занятия.

Когато се запознава с някого, на г-ца CutoutDissection.com се налага по няколко пъти да повтаря новото си име и по този начин хората тутакси посещавали сайта.

Дженифър сама е решила да смени името си, но какво да направят горките деца, пострадали от странния избор на родителите си?

В Швеция живее момченцето Оливър Гугъл. По този начин баща му, който е специалист по маркетинг, решил да демонстрира любовта си към любимата си търсачка.

Малко хора знаят, че пълното име на Пабло Пикасо е Пабло Диего Хосе Франциско де Паула Хуан Непомусено Мария де лос Ремедиос Криспин Криспиняно де ла Сантисима Тринидад Руис и Пикасо.

Жителите на Кандхмал в Индия се поздравяват така: "Здравей, Два Килограма Ориз!" или "Как си, Сребърен Долар!"

В Латинска Америка също си падат по екзотичните имена. Ако отворите телефонния указател на Венецуела например, ще видите: Тадж Махал Санчес, Елвис Пресли Гомес Морило, Дарвин Ленин Хименес и дори Хитлер Юфемио Майора.

В Еквадор също от време на време изтрещяват, но администрацията там не се поддава на провокациите.
От отхвърлените за регистрация имена са Супер Як Цимент, Трудна Футболна Победа, Международен Конфликт.

Някои обаче нямат този късмет.

Преди двеста години във Франция живеело семейство с фамилията 1792.

А четиримата им синове били наречени: Януари 1792, Февруари 1792, Март 1792 и Април 1792.

Последният представител на фамилията - г-н Март 1792, починал през септември 1904 г.

В едно от училищата в Хонолулу срещнали трудност при записването на дъщерята на местен ресторантьор. Всъщност името й не се събрало в дневника на класа, тъй като името и фамилията й се състояли от 102 букви:

Напу Амо Хала Она Она Анека Вехи Вехи Она Хивеа Нена Вава Кехо Онка Кахе Хеа Леке Еа Она Ней Нана Ниа Кеко Оа Ога Ван Ика Ванао.

В превод това означава: Многобройни прекрасни цветя от планините и долините започват да изпълват Хаваите по шир и длъж със своето благоухание.

Което май е по-добрият вариант, като се има предвид, че семейство Джексън от Чикаго, САЩ, е нарекло децата си Менингит, Ларингит, Апандисит и Перитонит.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
28 преди 15 години
Забравих, познавам и един Тропан , сериозно
28
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Лично познавам една Самолетка, и един Ленин....
27
0
 
1
 
! Отговори
xxl преди 15 години
един го кръстили Ташко, на дядо си Мъдю носи името
26
0
 
1
 
! Отговори
demi преди 15 години
Имах един познат, който се казваше Стадион, от Владо тричков, а ние го майтапехме, че сестра му сигурно се казва Писта. А в телефонния указател видях името Фроса Колищъркова.
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
По действителен случай:Двама мъже имат среща с непозната жена.Тя идва и се представят:-Аз съм Трънков.-Аз съм Шаранков.-Приятно ми е,Мисиркова.:D:D
24
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
V USA afroamerikancite, po podobie na na6ite romi kru6tavat decata si sus super nestandartni imena, Chetandas, Zenobia, London i drugi ot sorta. Dori sum 4uvala za ime ***.
23
0
 
1
 
! Отговори
Антонина преди 15 години
Тези имена са цветенца пред името на един лекар от Сливен/мисля,че е покойник вече/,който се казваше д-г Гъзибаров.В едно списание бях чела името Пъстърва Костова,а баба ми има прителка,чиято майка се казва Транзисторка.
22
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
...е тва ме разби => Супер Як Цимент хаха защо ли не са го пуснали да се казва така :D
21
0
 
1
 
! Отговори
viliyana преди 15 години
това с имената, наистина е безумство, има тоолкова много Клозетка, Паца и не знам още какви подобни из селата е Западните котловини. Но най- много ме е впечатлило името Готвалд Дивечки.
20
0
 
1
 
! Отговори
viliyana преди 15 години
това с имената, наистина е безумство, има тоолкова много Клозетка, Паца и не знам още какви подобни из селата е Западните котловини. Но най- много ме е впечатлило името Готвалд Дивечки.
19
0
 
1
 
! Отговори
Bob преди 15 години
Ето ви едно истинско име: Ламбриница Лимоня Алмауали
18
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ee mackata super qko e imala s tiq cwetq! 4ak mi zauxa! :)
17
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
много хляб има да изядеш и пак никога няма да стигнеш"латино корена" ***
16
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
И ни е си имаме нашите представители в тази сфера и то са известни хора. Примерно Ричард Груев. Дядо му Груйо - унук му Ричард :))) Другият е Ферарио Спасов. Тук комбинацията е още по-безумна. А отделно в нашият клас имаше една с име Благородна. Съществуват и имена като:КУРТИ ЛАПАДУДИОТБОРЮНАЦИ ПОПОВСПЕРМО НИКОЛОВ
15
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
не е вярно,че на испанците са им дълги имената,това е било отдавна,сега след името на детето просто се добавя като първа фамилия/нашето бащино име/фамилията на бащата,а като втора фамилия-фамилията на майката,можем само да се поучим от тях ,защото в нашето консервативно,патриархално изостанало общество майката просто не присъсътва в името ,а си остава безгласна буква
14
0
 
1
 
! Отговори
Bob преди 15 години
На испанците са им такива имената, щото в тях влизат разните имена на членовете и от двете фамилии - на прабаби, прадядовци, лели, чичовци и едва ли не по името можеш да разбереш кои са всичките им роднини... Нещо такова беше... :)))
13
0
 
1
 
! Отговори
lll преди 15 години
(по действителен случай)- Здравейте, дошъл съм да си сменя името.- Как се казваш?- Митко Келешев- И как искаш да се казваш?- Винету Келешев!
12
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Тез' Джаксън големи песимисти бе. Можеше да е просто Диария...
11
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ami *** si grushtavat decata sushto taka- banitca naprimer,to sigurno ne znayat drygi dumi
10
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
За мен е непонятно колко трябва да мразиш децата си за да ги кръстиш с наименования на болести!!! А пък тия испано-латино *** винаги са ме дразнели със безсмислено дългите си имена Хуан-Гъзан-деПабло-Де-гарсияДе-СанчесЛеПедро... последния да затвори вратата. Може би така предават важност на миризливия си латино корен....