В главните роли: Сергей (млад ватман), Емилия (гипсова отливка)

БСП с ново видео по случай конгреса
17 ное 2008 22:15,
276

Българската социалистическа партия (бивша комунистическа) пусна на официалния си сайт агитационно видео за 47-ия конгрес на Столетницата.

Главни действащи лица в 45-секундното видео са министър-председателят (в ролята на млад ватман) и министърът на културата Стефан Данаилов.

В разговора се включва и по-възрастен мъж, който се намира в трамвая и казва: "Сергей, тук са и идеите, и мечтите".


Клипът е заснет за 2 часа в ретротрамвай, съобщи говорителят на БСП Жанет Пашалиева.

Снимките са направени в района на „Спирка Журналист“ в София преди десетина дни.

Агитационният материал е направен по сюжет от филма „На всеки километър“, където главната роля се изпълнява именно от Данаилов.

Идеята за настоящия клип е на депутата Кирил Добрев, поясни Пашалиева.

Тя отказа да съобщи стойността на краткия филм, както и коя фирма го е направила.

Пашалиева обаче не скри, че за случая е ангажирана външна продуцентска къща. Актьорите участници в продукцията не са получили хонорар за работата си.

Клипчето ще бъде представено официално тази нощ по БНТ и ще се върти в медията до началото на 47-ия конгрес на БСП, който ще се проведе тази събота и неделя в зала 1 на НДК.

Междувременно стана ясно, че във вторник министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова ще си направи гипсови отливки на ръцете.

4 дни преди Деня на християнското семейство – 21 ноември, Масларова ще сподели пред медиите повече за политиката за закрила на майчинството и промените, които се очакват през следващата година.

Церемонията ще се проведе в зала МАТИ на НДК в 12,30 часа.

В духа на новините и за разведряване на обстановката нека си припомним част от „идеите и мечтите“, зад които Столетницата стоеше преди рухването на тоталитарния комунистически режим:

На партията - вярност, на народа - чиста вода. (Надпис в служба "Водоснабдяване и канализация")

Човекът е главна фигура в животновъдството.

Да живее българо-съветската дружба между народите!

Да живее международното положение!

Всеки палет готова продукция - гвоздей в леглото на империалистите. (Лозунг в консервен завод)

Всяко яйце - бомба, всяка кокошка - летяща крепост срещу агресорите! (Лозунг в птицеферма)

Повече камъни за народа. (Надпис в каменна кариера)

Граждани, гответе се за отпадъци! (Лозунг на кампания за събиране на вторични суровини)

Рейгън - враг номер едно на Тутраканската селищна система! (Лозунг на входа на град Тутракан)

Да живее 10 септември, ден на народната милиция - единствена опора на народната власт! (В участък)

Всеки кооператор - свиня! Всеки комунист - две! (Животновъдна кампания)

Всеки буркан компот - юмрук в лицето на империализма! (В консервния завод в Пазарджик)

Във всеки дом добитък. (Плакат, издаден от "Наука и изкуство")

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


276
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
2
 
! Отговори
Станислав Малчев преди 15 години
Мале мале.. направя нямам думи.Как може да съществува толкова нагал и лицемерен човек..
34
1
 
2
 
! Отговори
дъртия ватман! преди 15 години
АБЕ ПЕДЕРАСТИЧЕН ГЛИСТОСЕР,АЗ СЕ ЧУДИМ КОЙ ПРАВИ ТЕЗИ ЗАДРЪСТВАНИЯ?!ЩЕ МЕ ИЗГОНЯТ ОТ РАБОТА ТВОИТЕ ПРОТЕЖЕТА ,ЧЕ ЗАКЪСНЯВАМ!ДА НЕ БИ ДА ИМ КАЖЕШ ЧЕ СИ ДВИЖЕНИЕТО?!
33
1
 
2
 
! Отговори
. преди 15 години
ТОЧНО,КАТО ЧЛЕНОВЕТЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ТРУП БСП(БКП)ДС!!!!
32
1
 
2
 
! Отговори
пепа преди 15 години
сер-ГЕЯ:И няма къде да си скрие при опасност нежната главичка. Е, може да опита да си я натика под бетона, та белким кризата мине. Главата му, макар и нежна като бебешка, току-виж излязла твърда. Възможно е и да е от желязо, както подобава за глава на комунист, за дете от комунистическа династия. За син на най-твърдоглав комунист от съветско потекло. Тия неща се предават генетически. Ала за мислене такава глава изобщо не става. Това поне се знае и е доказано от цялата история.
31
1
 
2
 
! Отговори
Тодор преди 15 години
О боже мой,прилича на реклама тип Кремверши Леки.Как може ве,цялата държава се превърна в "кремверши леки".Демек добре рекламирано лай*но
30
1
 
2
 
! Отговори
++++++++++++ преди 15 години
Така наречения "премиер" не прави нищо друго освен, подобно на дете, да трепери някой да не му вземе любимата играчка, именно поста, който той не е и сънувал някога и в най-мокрите си сънища. Изглежда за този властта замества оргазмите - по друг начин не мога да обясня извратената му привързаност към нея. Той, разбира се, няма нито волята, нито характера, да поиска някому оставката, защото знайно е, че първом той трябва да си иде - понеже за нищо не става, това последното е всеобщо и обществено признат факт.
29
1
 
2
 
! Отговори
AZ преди 15 години
AKO MISLITE 4E SLED 5OGOD SME ZABRAVILI MERZAVSTVATA VI, UBIICI, SE LUJITE! POMNIA EDINIA MI DIADO UBIT A DRUGIA IZTEZAVAN. NIKOI NE MI SE E IZVINIL ILI VARNAL KAKVOTO STE MI OTKRADNALI!
28
1
 
2
 
! Отговори
зрител преди 15 години
Голям майтап, голяма идея, големи актьори, смех, смех
27
1
 
2
 
! Отговори
pl преди 15 години
Сергеичо с този клип ни казва че щем нещем ще ни управлява до края на света . Докато някои него почерпи с един куршум в главата.
26
1
 
2
 
! Отговори
Не ми е добре преди 15 години
Трамвай 2 - последна спирка Орландовци
25
1
 
2
 
! Отговори
B преди 15 години
Парите ги дава Кирил Добрев / син на Николай Добрев който вьрна мандата през 1997 г - Министьр на вьтрешните работи при Жан Виденов / Та сьжтия Кирил Добрев навремето го бяха набарали сьс недекларирана валута на срьбската граница / от цигари и наркотици , горива пренесени сьс цистерните от комунистите по време на Югоембаргото ! Сумата беше някьде 250 000$ и даже не му ги конфискуваха и му се извиниха / при баща министьр на МВР / ! Навремето така хважтат и Ленин на Канадско-Американската граница сьс 10 000 000 $ за революцията и след телефонно обаждане от президента го пускат по живо по здраво сьс парите и извиненията ! това е нижто ново под сльнцето! От комунист власт и от *** мас се взема само по един начин. сьс ножа !
24
1
 
2
 
! Отговори
ПОР но ГРАФ преди 15 години
На партията - вярност, на народа - чиста вода. (Надпис в служба "Водоснабдяване и канализация")Човекът е главна фигура в животновъдството.Да живее българо-съветската дружба между народите!Да живее международното положение!Всеки палет готова продукция - гвоздей в леглото на империалистите. (Лозунг в консервен завод)Всяко яйце - бомба, всяка кокошка - летяща крепост срещу агресорите! (Лозунг в птицеферма)Повече камъни за народа. (Надпис в каменна кариера)Граждани, гответе се за отпадъци! (Лозунг на кампания за събиране на вторични суровини)Рейгън - враг номер едно на Тутраканската селищна система! (Лозунг на входа на град Тутракан)Да живее 10 септември, ден на народната милиция - единствена опора на народната власт! (В участък)Всеки кооператор - ***! Всеки комунист - две! (Животновъдна кампания)Всеки буркан компот - юмрук в лицето на империализма! (В консервния завод в Пазарджик)Във всеки дом ***. (Плакат, издаден от "Наука и изкуство")САМО БИХ ДОБАВИЛ:НА ВСЕКИ ВАТМАН - ЕВГЕНИ МИНЧЕВ НАВИГАТОР,НА ВСЕКИ ГЕЙ - СЕРГЕЙ,НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР - БОЙ ПО ЧЕРВЕНИТЕ КРАТУНИ,КАКТО КАЗВА НАРОДА: "ОНО КОЧО СИ САКА ПРЪЧ"
23
1
 
2
 
! Отговори
ranarsa преди 15 години
Връх на цинизма!Кой дава парите за този абсурден фарс?БТВ от своя страна пусна клипа межу другото в новините,а не в рекламния блок.За сетен път се убедих,че журналистите в България се държат като проститутките на Лъвов мост.
22
1
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 15 години
Най-хубавото в този клип беше, като видях как Сергей си заминава.
21
1
 
2
 
! Отговори
gothic преди 15 години
Да, в сериала го убиваха ватмана. Ама чак до там май не са стигнали в сценария ми се струва. А на масларката най-добре да й циментират краката и надолу от нос Калиакра....
20
1
 
2
 
! Отговори
PENE преди 15 години
Toia mirizlivec ve4e suvsem se osra!!!! Sramuvam se ,4e takiva hora uspiavat da se domognat do vlasta! Gadni komunisti4eski prestupnici!!!!
19
1
 
2
 
! Отговори
електрожениста преди 15 години
била на некъв червен *** Кирил добрев ама кой даде парите???ПАК ЛИ ОТ НАЩЕ ДАНЪЦИ ***?и тая крадла масларова дано и се бетонират крадливите ръце да ходи с бетонени ръце
18
1
 
2
 
! Отговори
norm преди 15 години
Що се гневите бе форумци,не видяхте ли че момчето може нещо,може да кара трамвай,при това допотопен като партията му.Е повече от сигурно е,че както държавата под "мъдрото" му ръководство,така и трамвайчето ще катастрофира,но тази серия не е за конгреса.
17
1
 
2
 
! Отговори
pak az преди 15 години
за да не коментирам ватмана!
16
1
 
2
 
! Отговори
az преди 15 години
трамвай с пердета......***....