Берлускони към Станишев: Ти знаеш моя интерес към малолетните

Поредната пикантна история с участието на премиера
20 юни 2009 15:42,
55
Берлускони към Станишев: Ти знаеш моя интерес към малолетните
Снимка: БГНЕС

Италианският всекидневник "Република" помества информация за "подслушана в ефира" реплика на премиера Силвио Берлускони към българския му колега Сергей Станишев.

"Телекамера на Скай улови вчера предиобед още една реплика на отворен микрофон, отправена към българския премиер Сергей Станишев в паузата на заседанието на Европейския съвет в Брюксел.

Двамата говорят за Дaрина Павлова - мистериозната жена, една от най-богатите в Източна Европа, която българската преса описа като много интимна с Кавалера (прякор, с който италианските медии наричат Берлускони, който е "Кавалер на Ордена на труда").

„Истината е, казва Берлускони в присъствието на засрамения министър на външните работи Фратини, че Павлова има фантастична дъщеря. А ти знаеш моя интерес към малолетните," цитира записа вестник "Република".

Така представена, сцената звучи сензационно като пикантна изповед на Силвио Берлускони, който ежедневно е атакуван от опозицията и някои медии за предпочитанията си към "красиви девойки с амбиции в шоубизнеса и политиката".

Видеоклипът оставя съвсем друго впечатление в непредубедения зрител. В групата от пет души говори само Силвио Берлускони. Изражението и тонът са силно иронични и накрая всички се смеят неподправено.

Вижте клипа на "Република" тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Всички, които мразите Берлускони и го наричате "извратеняк" сте комплексари и завистливи задръстеняци. Такива *** като вас през средновековието са горили вещици, през 44 са крали мандри и са избивали интелигенцията...абе схванахте ми мисълта.И не, Берлускони не е педофил, по дяволите. Всеки, който смята, че секс с момичета под 18 е престъпление е или ***, или *** пуритан и заслужава да умре.
13
0
 
0
 
! Отговори
Любо преди 14 години
За дедо Берлускони - Станишев е малолетен. Останалото е в заглавието.
12
0
 
0
 
! Отговори
ВИГЕНИН преди 14 години
А Серго каза ли за нас двамата!!!???гейчо стига сте си говори ли за жени!!!!толкова много напоследък работиш, че не можа отново да те снимат на мотор(с два коша) всички продажни телевизии на ваще хора!!!! А тая Дарина си е живая *** купена от бившият МУЛТАК сега покойник също дълбоко свързан с БСП и другарката от БСП-крадци милионери защитила проекта ВАНКО 1 !!!!!!!!!!!немам думи
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Станишев където и да иде, все ухилен. Сега разбрахме защо: секс, секс, секс...:) То време за работа не му остава.
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
МИ ЧОВЕКА ИМА ВЛАСТ И ШИБА НАРЕД.КАКВО ?ПРОБЛЕМ ?
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
абе Берлускони какъвто и да е...явно има хъс, излъчване и акъл, това че си пада по красиви жени е нормално. АМА нашия *** какъв го дърви там не ми е ясно..*** - оня ден го гледах на някакво международно светско събиране като "прелита" от групичка на групичка но хората не му обръщат внимание а той се хили като *** и се чуди къде се дене
8
0
 
0
 
! Отговори
п. преди 14 години
Все си мисля: Батето и Берлускони дали не са братя. По изцепки със сигурност.
7
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 14 години
"Двамата говорят за Дорина (така е в оригинала, но очевидно името е Дарина и то се чува на звукозаписа) Павлова - мистериозната жена, една от най-богатите в Източна Европа, която българската преса описа като много интимна с Кавалера (титла, използвана често с главна буква от италианските медии вместо името на Берлускони, който е "Кавалер на Ордена на труда")"Колко некадърно написано...
6
0
 
0
 
! Отговори
qwerty преди 14 години
Берлускони е най-големия,1000 изцепки и италианците пак го избраха, той е олицетворение към какво се стремят италианците: жени, пари, слава ... Да е жив и здрав да ни радва още далго.
5
0
 
0
 
! Отговори
Откъде ? преди 14 години
Интересно откъде Станишев ще знае за слабостта на Берлускони към малки момиченца ?! Отдавна в публичното пространство се носи мълвата, че високите понякога оценки за "успехите" на държавата ни давани от западни политици и експерти, се дължат не на някакви реални резултати, а на пищни оргии организирани за всеки по-височайш гост от чужбина ...А в тези оргии явно не взимат участие само пълнолетни жени ...
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Това е моралният облик на съвременния политик. Явно не само у нас, но и в световен мащаб ! Всичките са педофили и извратеняци, но само на Берлускони не му пука да го показва ! За него е без значение дали ще е премиер на Италия или не ... Този извратен ***, така или иначе си е мултимилионер и затова си позволява да не се крие много, много ! Интересното е обаче откъде Станишев ще знае за слабостта на Берлускони към малолетните момичета ?!
3
0
 
0
 
! Отговори
Ицо преди 14 години
Дарина Повлова..... този Берлускони няма проблем да си говори със всеки за всеки/всичко. Как се наричат тези хора?
2
0
 
0
 
! Отговори
М преди 14 години
А, СТАНИШЕВ ОТГОВОРИЛ: А, АЗ ОБИЧАМ МЪЖЕ! ВИНЕГИН, ЛЮБОВ МОЯ...
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Знаел неговия интерес към малолетни??? ПОТРЕСАВАЩО! Педофили ли са????? И какъв циничен смях!!!! ПОЗОР!