Как се свалят мацки? С глупости и финес

Специални курсове подготвят мъжете за "успех, сила и секс"
26 фев 2010 21:27,
136
Как се свалят мацки? С глупости и финес
Снимка: БГНЕС

Малка зала в един бизнес хотел в Кьолн. 11 мъже са се събрали, за да се обучават в тайните на свалката и прелъстяването – така радио Дойче веле започва репортажа си за специалния курс по прелъстяване.

Инструкторът Сергей Линц се обръща към участниците на възраст между 25 и 45 години с думите: "Господа, приветствам ви с "добре дошли" на най-добрия семинар в живота ви!".

Сергей е син на руски емигранти, понастоящем е предприемач и студент по мениджмънт.

Езикът на тялото е най-важната част от общуването - поучава той своите курсисти.

Повечето от курсистите са начетени, но стеснителни хора.

Общуването с жени ги притеснява - не знаят какво да кажат, как да се държат и как да спечелят потенциалната Дулсинея.

Един от най-важните съвети на Сергей е следният: "Можете да й приказвате всякакви глупости, важното е да ги поднесете с финес."

Господата слушат и изпълняват прилежно. Само дето не са много сигурни дали един ден ще усвоят на дело девиза на инструктора: "Успех, сила, секс".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
чалгата ги развали младите...
41
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Чалгата ги развали младите!
40
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ще цитирам известния *** Мафани : "Човек за едното красно име живее!"
39
1
 
9
 
! Отговори
ehe преди 14 години
Е, добре де, колко, трябва да си притиснителен и неудачен за да прибигнеш до курсове за да се научиш, как се ухажва дама?!Все пак, всичко се получава от самосебе си, не е необходимо курсове,думички и изтъркани клишета да се употребяват на първа среща и въобще и изобщо,колкото по- eстествено, толкова по -добре.
38
5
 
3
 
! Отговори
Преластител преди 14 години
лесна работа е туй свалянето на женски казваш им колко са и големи очите какъв е хубав прасеца и тя е моя я съм си роден Дон Жуан и много ме тачат женските кво вие толкос трудно де да ви знам.
37
2
 
16
 
! Отговори
Женолюб преди 14 години
наскоро един приятел каза нещо много вярно..единствено женствени в БГ били травеститите :)))така като се замисля май е доста прав.забележете как говорят сега жените с едни мъжки гласове такива,как се обличат като последните уличници и колко са агресивни.кое му е нормалното?!е,разбира се не всички слава Богу,но поне 80%
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
to4no taka e az ne jiveia v bg i vi kazvam 4e na6te sa dobi4eta s iaki pri4eski.demek na goliat im *** i 4iftek pi6tovi
35
1
 
33
 
! Отговори
Joker преди 14 години
Пообиколил съм тук там и мисля, че Н.37 е прав. Българките нека първо пообиколят тук там: Словения, Хърватска, Словакия, Чехия и Унгария като по близичко. И после нека ми кажат, че са най - хубавите или че са поне хубави. Да има и много красиви момичта, но ако направим представителна извадка изглеждаме така: преобладават сниките и набитите тип глиган. Моля не ми се сърдете но си е така. ;)
34
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
КОЙТО СЕ ПРОВАЛИ НА КУРСА СТАВА ПЕДОФИЛ-УБИЕЦ.-.
33
1
 
17
 
! Отговори
da преди 14 години
ПО СОЦВРЕМЕ, на морето рускините винаги се движеха на групи. Тогава имаше такъв лаф- колко време е необходимо за да свалиш една рускиня? Отговор: Общо един час, от който 59 минути са необходими, за да я отделиш от групата и 1 минута за да я свалиш.И един мармот завива шоколада в станьол...
32
3
 
36
 
! Отговори
da преди 14 години
do 19- не забравяи че се говори за германия. никои не споменава за комплексарите и комплексарките български! в другите държави е нормално хубава жена да си поиска ако те хареса, докато грозноватата нашенка ще се надува като пуйка и ще се пусне на най-мазния дебелак щото имал материални блага... бедняшка селяндурска работа:) Ти колко си прав...
31
15
 
4
 
! Отговори
тъй ли майна?! преди 14 години
пък аз са казвам Фанети Мазакураа относно ***,дет искат кат им се дое*бе да им дават за едното мерси.....няма да ви огрее!!!!!!!!!!!!!ще си плащате!!!!!!!!!!най-малкото,заради отношението,което имате и заради претенциите,без да има ответното покритие........ох,какво ли обяснявам......прекалено глупави сте,за да разберете
30
2
 
43
 
! Отговори
ИВАНЧО преди 14 години
И за ЛЕКА НОЩ един виц: Мъжът на 20 обича всички жени. На 30 обича само една. А на 40 отново обича всички. . . освен едната.
29
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Добре де, ама ние какво сме виновни че са те изнасилили като малък ?
28
1
 
2
 
! Отговори
ГО преди 14 години
До 28.Извенете грешката е моя.
27
2
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Никoй не може да обвини жените че търсят мъже с пари ... това е заложено в гена им - да осигурят сигурност на децата си. Както и никoй не може да обвини мъжете че обичат жени с красиви тела - също заложено в гена - здраво поколение.У нас обаче всичо е доведено до крайност и грозна бруталност.
26
0
 
6
 
! Отговори
stan4 преди 14 години
пич, случайно да си писал субтитрите на "Cash" ???Не че нещо,ама снощи го гледах филма и на няколко места тончо думата "полУвина" супер много ме издразни.Ако грешките бяха поголовни сигурно нямаше да ми направи впечатление, ама то само тази.И сега, като чета....супер странно съвпадение ми се стори, та за това питам...:)
25
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
do 19- не забравяи че се говори за германия. никои не споменава за комплексарите и комплексарките български! в другите държави е нормално хубава жена да си поиска ако те хареса, докато грозноватата нашенка ще се надува като пуйка и ще се пусне на най-мазния дебелак щото имал материални блага... бедняшка селяндурска работа:)
24
1
 
6
 
! Отговори
do gabi преди 14 години
ela pri mene
23
1
 
2
 
! Отговори
sasho преди 14 години
koeto si e taka si e taka