Семейното щастие зависи от пола на детето

Момчетата сплотявали семейството
Обновена: 11 окт 2010 20:24 | 11 окт 2010 20:24,
12
Семейното щастие зависи от пола на детето
Снимка: БГНЕС

Степента на семейното щастие зависи от много фактори.

От Националното статистическо бюро на САЩ твърдят, че един от тях е полът на детето, което се възпитава от двамата съпрузи.

Експерти от Калифорнийския университет направили проучване сред повече от три милиона американци.

Те са категорични, че когато в семейството се възпитава момче, мъжете не обръщат толкова голямо внимание на проблеми, които биха разклатили сериозно един брак.

При отглеждането на момиче обаче, съпрузите не изпитват толкова силно желание за участие във възпитанието.

Учените уточняват, че откритата от тях закономерност е валидна само за семейства с едно дете.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: момче
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Мъдовски преди 13 години
Всичко зависи от общите интереси на родителите. Ако са скиори - детето става любител на ските. Така е и с тенис, атлетика, баскет- и волейбол и т.н. Аз обичам футбола и спорта като цяло, бившата ми съпруга недолюбваше най-практикувания спорт. Синът ни игра организирано футбол до 14 годишната си възраст. Последва развод и край със спорта. От 6 години студентства и не му се вижда края. Като стане на 27 години - край с апанажа и нека да попита майка си: защо стана така?
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Звучи логично.Бащите по-често искат детето да е момче.За дъщерите казват, че са чужд късмет, понеже е по-вероятно те да напуснат къщата на родителите си.
10
0
 
3
 
! Отговори
gm преди 13 години
защо не прочетете една статия без да пречупвате всичко през собствената си призма..все много разбирате и сте компетентни - хората са направили проучване, а лично аз съм попадал на подобен анализ и преди това. С проучването никой не цели да дели децата, а просто показва как родителите приемат задълженията си чисто психологически. Това, че звучи странно или не така както ви се иска, не означава, че не е вярно. Просто четете, поинтересувайте се и не оставяйте предрасъдъците да ви водят.
9
0
 
9
 
! Отговори
вече станахте смешни преди 13 години
..единствното вярно в тази статия е:Степента на семейното щастие зависи от много фактори....
8
0
 
6
 
! Отговори
8-ия ден преди 13 години
....поредна глупост....
7
1
 
9
 
! Отговори
дете преди 13 години
*** тъпата статия ;д Сама съм единствено дете /момиче/ на родителите си и мога да кажа, че няма нищо общо с написаното. Поне още 10 приятелки са в същото положение, като мен, няма нищо общо с горенаписаното. За пореден път си го казвам.. "*** американци" д; Пък и вие, че пишете такива тъпотии ;д;д
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
gluposti na tarkaleta
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хайде сега китайски истории
4
1
 
11
 
! Отговори
понеделник преди 13 години
Неуважаеми журналисти,в заглавието сте пропуснали да напишете,че *Според американците------------* , в подзаглавието сте допуснали същата грешка ---Ние в България не смятаме така ---Направо можеше и без тази статия
3
1
 
15
 
! Отговори
Боби преди 13 години
Днес то верно всеки ден давате все по-*** и по-*** проучвания на някви измислени учени.Честито днеска счупихте ***.Утре искам статия в която според големината на *** да се разбира какъв е човека.
2
1
 
20
 
! Отговори
Дрът комсомолець преди 13 години
До сега не бях чел по голяма простотия.Ясно е,че писалите по темата нямат деца ,поради което не знаят,че независимо от пола на детето,щастието е несравнимо и неописуемо,пък те взели да се опитват да го описват и то в статия....
1
1
 
23
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 13 години
Не давайте за пример такива глупости и не делете децата ***...