400 голи испанци мръзнат на промоция

Необичайната шопинг акция тръгна от Мадрид
Обновена: 3 яну 2011 19:58 | 3 яну 2011 19:56, Елка Василева
16
400 голи испанци мръзнат на промоция
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Известна испанска марка за дрехи за младежи организира необичайна акция, за да привлече колкото се може повече купувачи. В организираната във Facebook акция първите 100 полуголи купувачи се сдобиха безплатно с дрехи.

Момичетата и момчетата бяха призовани ден след Нова година да отидат пред магазина на Desigual в Мадрид само по бельо и да се облекат безплатно, ако бъдат сред първите 100, успели да влязат в магазина.

В акцията можеха да участват само пълнолетни. Необичайното състезание привлече около 400 разголени момчета и момичета, някои от които чакаха на опашка почти 14 часа.

По тази начин Desigual искаше да даде началото на разпродажбите си. Акцията им се оказа изключително успешна.

Тя ще бъде повторена в много испански градове, както и в магазините им по цял свят. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: Испаниямадрид
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
0
 
! Отговори
Emigrant преди 13 години
... Ne znam za Kitai, no tuk v chujbina osven China ima i Bulgaria :) i Ispania i drugi evropeiski darjavi - ne vsichko e China vse pak :)
12
0
 
2
 
! Отговори
пак много разбирачи! преди 13 години
Мисля,че не е заради безплатните дрехи!Има доста хора,които обичат да си показват прелестите пред други и просто са използвали случая!Няма нищо лошо в това,човек да демонстрира и афишира красивото си тяло!Защо дебели хора с грозни тела не го правят,ами защото нямат какво да покажат?!
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Невероятно е какво могат да направят разни фирми за да се изгаврят с хората. Интересно ми е колко ли са се простудили...?
10
0
 
4
 
! Отговори
mla преди 13 години
всичко се произвежда на едно място- китая! няма значение какво пише на дрешката- производството е извесено в азия, а най- мощният участник в него и китай! дори там се измислят моделите на великите фирми. а че у нас се продава по-дсъпо отколкото в европа и сащ- факт!
9
8
 
34
 
! Отговори
lalalalala преди 13 години
Представям си каква грозна гледка би било такава промоция в България. 100 голи пенсионери готови за бой .
8
1
 
8
 
! Отговори
еееееее преди 13 години
Не ми хареват дрехите на тази марка, страшно са скъпи и са много шарени. Но ще стане много яко ако направят промоцията и тук, само че не знам какво бельо да си облека, сигурно се продава и вълнено, но по апрески и бельо си е много якооооо!
7
5
 
10
 
! Отговори
Мадридчанин преди 13 години
Ами гледах репортаж в титуба.ком, като напишеш desigual, клипът който излиза най-горе. Доста ми напомни за друг клип който гледах вчера - този за пенсионерите от Добрич дето грабят баница като невидели (вбокс- грабене на баница). За пореден път се убедих че испанци и българи доста си приличаме, щом има нещо гратис... ще се избием за него с тая разлика че в нашия случай става разлика за баница за 2 лева, в техния за дрехи над 100 евро. Т.е. нашият случай си остава пъти по-грозен и жалък от техния
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В някои магазини има техни дрехи. Точно на попа, DressCode веригата магазини мисля че от време на време имат техни неща.
5
4
 
38
 
! Отговори
11 преди 13 години
Desigual са страхотна марка, дано да дойдат скоро тук (макар че такава промоция няма да извърви в България, защото девойките ни и без това си ходят полуголи:)
4
8
 
5
 
! Отговори
НЛО преди 13 години
ТО ИСПАНЕЦ НИ УПРАВЛЯВА А СЕГА НИ Е ПОДЗЕЛ ТОЯ КОЙТО МИ БЕШЕ ОХРАНА.ТАКА ЧЕ И БЪЛГАРИЯ Е НА ПРОМОЦИЯ НО ДАЛИ САЩ ЩЕ Я НАПРАВИ ЩАТ.
3
2
 
19
 
! Отговори
Адам Смит преди 13 години
Промоцията е успешна защото дори и в България се чува името на магазина :)
2
27
 
22
 
! Отговори
Гочоолу преди 13 години
Пълна кретения. И как точно е биля успешна промоцията, ако са раздавали дрехите безплатно?
1
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а защо не без бельо.Щяха да продадът повечe и да спечелят повече$