Руснаци изпиха ?86 000 и духнаха от скъпарско заведение

Персоналът очаквал антуража на олигарси, дошъл с луксозна яхта
22 авг 2011 21:48,
89
Руснаци изпиха ?86 000 и духнаха от скъпарско заведение
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Шестима руснаци изпиха 86 000 евро в луксозното заведение на Флавио Бриаторе "Милиардерът" на остров Сардиния, а после се измъкнаха, без да платят, пише в. "Кориере дела сера".

При резервацията от веселата компания не дали истинските си имена, а посочили това на 70-метровата луксозна яхта "Кисмет", на която пребивавали.

Плавателният съд е известен в средите на яхтсмените с басейна си с джакузи и рояла на борда. По тази причина персоналът в луксозното заведение се готвел да посрещне поредния антураж на руски олигарх.

В заведението пристигнали шестима млади руснаци, които се настанили в запазеното сепаре и цяла вечер се наливали със скъпо шампанско, като се  справили с 90 бутилки, по данни на персонала.

Когато в ранни зори келнерът се отбил в сепарето със сметката от 86 хиляди евро, не
намерил никой, който да плати.

След известно напрежение капитанът на "Кисмет" обещал да уреди фактурата от запоя на следващия ден. Яхтата обаче набързо вдигнала платна и от нея нямало и помен.

От заведението на Бриаторе подали оплакване в полицията, която могла да засече яхтата.

Сега големият въпрос е кой ще плати огромната сметка, защото шестимата гуляйджии изглежда са заблудили и капитана на яхтата и са изчезнали, след като се представили за хлапета на олигарси, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още по темата: КисметФлавио Бриаторе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези май доста са си напудрили носовете,за поемат подобно количество.
71
0
 
8
 
! Отговори
до 76 преди 12 години
никъде не е казано че бутилките са изпити до дъно защо не, да е имало и само дегостирани сметката е за бутилки поръчани а е възможно и разливани по земята в такива гъзарски ресторанти и гъзарчета милионери всичко е допустимо
70
0
 
6
 
! Отговори
до софето преди 12 години
Ей човече ти явно си от някое селце в Б-я,не си от "софето" както си писал,нямаш си и на идея какви цени на вина има тук на Запад за елита и за какви ресторанти бляскави става на въпрос,това че 90 бутилки струват 86 хил. евро не е толкова изумително освен за хора като теб,тук не може да сравниш една селска кръчма с един ресторант за милионери .
69
6
 
4
 
! Отговори
sofeto преди 12 години
Браво на рашките и кви са тea сметки po ?86 000 за газирано вино. Са на тоа Флавио да му излезнат толкова цирки на ***!!!
68
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ако човек изпие 12 л. дори и вода за 6 часа, ще колабира, а може и да умре - стомахът ни НЕ ПОЕМА такова количество, нито сърцето може да го обработи. 4 бутилки евтино шапанско се равняват на 1 бутилка евтина водка като алкохолен градус. искате да кажете, че са изпили по 3 бутилки водка ли? ми те как са намерили яхтата? хайде 9 или 19 бутилки мога да го приема, това обаче е лъжа..
67
0
 
2
 
! Отговори
Иванушка преди 12 години
И не става дума за концентрат, а за шампанско, все пак.
66
5
 
41
 
! Отговори
gotin преди 12 години
90 бутилки на 6 човека, това прави 15 бутилки на човек, ако бутилката е 0.7, пада се по 10.5л алкохол на човек. Невъзможно е да се изпие. Виждал съм руснаци как пият, по 1-2л водка и дотам. Българинът пие около 0.5-1л максимум. Според мен, келнера също се е напил и е заспал, а компанията е изчезнала. Кат се е събудил сутринта келнера се е почувствал прецакан и е утроил сметката им. Само, че голяма полза от това няма.
65
4
 
24
 
! Отговори
stamat преди 12 години
Евала на руските ***!!!
64
1
 
33
 
! Отговори
някой преди 12 години
До: номер 55"Ако са по 0.75 - това са 11.75 литра на човек."Прав си. Ама тук не говорим за човек, а за руснак!
63
7
 
15
 
! Отговори
някой преди 12 години
Типично за руснаци. Това само руснаци могат да го направят!Не е случаен факта, че руската дума "запой" няма превод на никой чужд език!Това само руснаци го могат. Не само руснаци пият така, но да пият и да не платят го могат само бедните руснаци от постсоциалистическа Русия.
62
3
 
7
 
! Отговори
HART преди 12 години
да си ги отработят на каменоломните,барабар с разходите на полицията,лихвите за целия период и причинените неимуществени вреди.синджири на краката и ръцете естествено трябва да има.
61
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нови методи на борба със спекулантите и експлоататорите
60
4
 
21
 
! Отговори
Азъ преди 12 години
Е 90 бутилки...маалко са се оляли със сметката.
59
3
 
43
 
! Отговори
Желев преди 12 години
Лъжа е.Руснака пие докато падне,как да ,,духне,,.
58
7
 
58
 
! Отговори
billie преди 12 години
браво на пишлеменцата..
57
2
 
17
 
! Отговори
Народна поговорка преди 12 години
Лаком ***- глава затрива!
56
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
be are stiga gluposti 6 choveka - 90 butilki...tva sa 45 litra... priblizitelno po 8 litra na chovek.. pulna izmishliotina
55
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Здравствуйте братушки
54
4
 
39
 
! Отговори
ОЛД БЕН преди 12 години
Ама наистина сте много плиткоумни повечето коментиращи. Някой се пробва да ви налее малко мозък в главите, ама пак вашето си знаете. Първо: напълно е възможно половината и повече от половината бутилки просто да са разлети по земята или по мадами (както каза някой). Второ: на масата предполагам не е имало само шампанско. Трето: какво пречи една бутилка да струва 1000 евро? Заведението е "Милиардерът" на Флавио Бриаторе. Нали не очаквате да струват по 5-6 лв като в кварталния супермаркет?!
53
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
oh tupacite pak vzeha da razsujdavat i da se praviat na umni.... kude pishe v statiata 4e sa gi izpili be tupak ? 59 e prav