Руснаци изпиха ?86 000 и духнаха от скъпарско заведение

Персоналът очаквал антуража на олигарси, дошъл с луксозна яхта
22 авг 2011 21:48,
89
Руснаци изпиха ?86 000 и духнаха от скъпарско заведение
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Шестима руснаци изпиха 86 000 евро в луксозното заведение на Флавио Бриаторе "Милиардерът" на остров Сардиния, а после се измъкнаха, без да платят, пише в. "Кориере дела сера".

При резервацията от веселата компания не дали истинските си имена, а посочили това на 70-метровата луксозна яхта "Кисмет", на която пребивавали.

Плавателният съд е известен в средите на яхтсмените с басейна си с джакузи и рояла на борда. По тази причина персоналът в луксозното заведение се готвел да посрещне поредния антураж на руски олигарх.

В заведението пристигнали шестима млади руснаци, които се настанили в запазеното сепаре и цяла вечер се наливали със скъпо шампанско, като се  справили с 90 бутилки, по данни на персонала.

Когато в ранни зори келнерът се отбил в сепарето със сметката от 86 хиляди евро, не
намерил никой, който да плати.

След известно напрежение капитанът на "Кисмет" обещал да уреди фактурата от запоя на следващия ден. Яхтата обаче набързо вдигнала платна и от нея нямало и помен.

От заведението на Бриаторе подали оплакване в полицията, която могла да засече яхтата.

Сега големият въпрос е кой ще плати огромната сметка, защото шестимата гуляйджии изглежда са заблудили и капитана на яхтата и са изчезнали, след като се представили за хлапета на олигарси, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още по темата: КисметФлавио Бриаторе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
5
 
! Отговори
sales преди 12 години
ima shampansko po 5000....$....pak i ne e sigurno che samo shampnsko sa pili
51
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
по принцип има едни по особени заведения, където с поръчаната бутилка шампанско, на масата сяда и засукана девойка... след третата поръчана бутилка повечето от шампанското се лее по пода така, че 90 бутилки и вероятно 12 човека не е нещо недостижимо... почти 2 години бях охрана в подобен лондонски клуб, работата ми плащаше университета...
50
3
 
9
 
! Отговори
o ha преди 12 години
idealno i az tak sam pravil ama teia sa udarili skapite kurorti bravo maistorska rabota
49
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
под вода ли са избягали?
48
1
 
52
 
! Отговори
Мотан Джонсън преди 12 години
За толко пари аз ше си купим винпром Пещера, бе!
47
12
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
6 човека - 90 бутилки. Я посмалете малко. Това са по 15 бутилки на човек. Ако са по 0.75 - това са 11.75 литра на човек. Вода да беше, а не алкохол - пак нямаше да може да го изпият. Жълти глупости!
46
2
 
11
 
! Отговори
Nobody преди 12 години
До Freedom People.Не знам какво взимаш, ама е силничко.
45
2
 
17
 
! Отговори
98 преди 12 години
много добре беше аз бях с тях :D :D :D :D
44
11
 
25
 
! Отговори
Freedom People преди 12 години
Българските олигарси тип Кадафи кога- Българската комунистическа олигархия е по лоша от Кадафи- не плаща заплати краде от държавата- ограбва труда на хората чреа корупцияСлед 89 година комунистите в българия си запазиха вътрешното-външното и правосудното министерство-и до момента ги контролират и политическия елит контролират чрез поставени лица олигарсиЛумпен Петкоф -Запалката Боко Тиквата мутра социално слабата Масларова Р.Овч -Цецо Лъжецо са все продукт на КГБ на Златев и нащо ДсБългарските комунисти създадоха модел на управление - хаоса-корупцията беззаконието понеже така им е по лесно да ограбват държавата-Да направим референдум да се откажем частично от суверинитет в полза на демократична коалиция от Европа- да им дадем правосудното и вътрешното министерство и за 1 година заплатите ще са 1000евро бензина 2лв, а цените на храните ще поевтинеят- ако искаме да бъдем държава - референдум но комунистите държат 90% от медиите в България няма да се дадът лесно бесните комунисти в България са по лоши от Кадафи и няма да пуснат лесно баницата - и финансовия геноцид над редовия гражданин продължава
43
4
 
19
 
! Отговори
ДО 50 преди 12 години
Ти кога за последно беше на такъв тур с яхта та знаеш кой плаща??Хайде стига че ми писна от гадатели(на бобена пръдня).Всички българи разбират от ВСИЧКО.Толкова "разбират" че си избраха един луд да ги Оправлява.Ай сиктир и селски ***!
42
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Със сигурност яхтата няма да плати сметката - все пак не те са изпили алкохола. А това, че келнера е заспал *** - да плати сега една скромна сметка...
41
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
41"- Образът на България няма нищо общо с този, обявяван в новините, за Европа българите сме крепостните селяни на Бойко Борисов и учудването е голямо, че ние все още търпим. За тях лидерът трябва да е водач, да е модел, а не чобанин с вулгарно поведение, който се крие зад стадото и хвърля на верните си *** плячка (разбирай милиони), за да не дават никой да навири врат (разбирай различно от тяхното мнение)."Това как ти звучи??НЕиситински ли??ОПРЕДЕЛЕНО Е ИСТИНА!
40
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
43Руснаците ще си платят с лихвите щото тези от дискотеката са се оплакали в полицията 4дни по-късно и е заведено дело за измама!А ако не знаеш на рукий и е необходима ВИЗА за ЕС.Хем няма виза ,хем ще платят сметката,хем ще ги глобят яко иначе ПАНДИЗ.Тези са просто някакви *** шушумиги!
39
2
 
20
 
! Отговори
Nobody преди 12 години
Охааааа... Мюнхаузен пасти да яде пред тея полети на фантазията...
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
41Какво точно искаш да кажеш щото не ти се разбира??Прочетох статията.1000% ИСИТНА е всичко!!Не че го харесвам този *** Сл.Бинев но е АБСОЛЮТНО ПРАВ!А такива *** като теб трябва да бъдат затваряни в оборите при животните.
37
2
 
12
 
! Отговори
До МИШО преди 12 години
*** аз и 2 литра вода не мога да изпия,но 12 бири съм ги пил,не 1 път......Като пропиеш ела пак да пишеш глупости....
36
1
 
8
 
! Отговори
:) преди 12 години
Хаха, пък онези са си мислели че ще си ги глътнат тези 86 000 евро
35
8
 
11
 
! Отговори
Мишо преди 12 години
Бива ли да сте толкова прости? Били руснаци и не можели да се напият с шампанско? Това са по 10л на човек... 10л и гола вода не може да изпие човек ***, кой ви говори за алкохол?
34
6
 
16
 
! Отговори
Гагарин до 37 преди 12 години
Тоя па!А ти къв си бе!?!?Да не си "хамериканец" та така плюеш бг?А иначе 90 бутилки на 6 човека , аре стига бе?!?Това келнерите искат да изработят собственика!Как ще изпия човек 15 бутилки шампанско!Даже и да е руснак!!!
33
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Яхтата обаче набързо вдигнала платна и от нея нямало и помен."Ха-ха-ха!Е кои платна е вдигнала беее??"Платното" на тъпата п***утка която е писала статията най-много да са вдигнали.А наема на яхтата е 120 ХИЛ евро за ЕДИН ДЕН.Как точно ще я наемеш без да знаят кой си?Тези приказки от Андерсен са за *** българи.Но когато човек си няма и идея от това за което пише е така.всички в бг са аматьори.Като започнете от Боко и свършите с последният драскачв селският вестник.