Само в Русия: Милиардер наби ексмилиардер в ефир

В дебати за кризата Александър Лебедев скочи на Сергей Полонски
Обновена: 20 сеп 2011 15:08 | 19 сеп 2011 13:07,
66

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Руска-просташка работа! Азиатски диваци!
39
0
 
21
 
! Отговори
До 32 преди 12 години
Ти май си русофоб!По агресивна реакция само в корейския парламент съм виждал!А Какво ще кажеш за нашето 'мъжко' поливане с чаша с водица?:)Между другото при решаване на трудни конфликти два тупаника струват колкото хиляди думи...
38
0
 
3
 
! Отговори
от 39 до 28 преди 12 години
...Приятелю...
37
1
 
4
 
! Отговори
До 28 преди 12 години
Приателю...аз не мисля, аз виждам!...когато гледам записа не ми е нужно да го осмислям...пък кой какъв е бил...мн по-здрави!...десантчик...кгб...то и Любо Пенев е играл футбол...нали....
36
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много е лесно да изненадаш някого в непривична обстановка, например в ТВ студио. Тук опасността е да не те осъдят, но когато си богат руски олигарх явно няма от какво да се притесняваш. Показаните удари са от много ниско ниво на някой който никога не е имал сериозно ниво по бойни изкуства. Казва ти го човек с многогодишна практика по бойни изкуства. В реален спаринг Лебедев ще гризне дървото дори от начинаещ боксьор/каратист. Предимството му беше в изненадата и в непукизма, не в уменията.
35
3
 
4
 
! Отговори
Machiavelli преди 12 години
До 28миТи пил ли си бе колега?Като го гледам тоя как замахваше като първолак, ми е ясно какъв спец е и колко е бил от КГБ, ФБР и компания.А незнам кой нормален човек, ще се претъркаля от стола след няколко получени псевдо юмручета и ще стане на крака и ще гледа като изтребител.Нормалния мъж, ще му кипне кръвта, ще му се вдигне адреналина и ще иска тоя да го разфасова. Това е инстинкт, ама тоя нещо не е от нормалните или е италианец.
34
1
 
3
 
! Отговори
technine преди 12 години
Тоя дори не го уцели...
33
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Руснаците са виновни!! Те ни избраха Иван Костов, след това Царчето, Сегейката и сега Бойко!! Как можаха тези руснаци да ни ги натресат баш тия... тцтц
32
2
 
6
 
! Отговори
:) преди 12 години
Абе недейте така, не можел да се бие - вижте само как му натисна ръката с лявата и му вкара 2 точни десни.. Лебедев определено знаеше какво прави.. :)))
31
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Kakwi miliarderi sa tezi. Ruskiq wariant na na6te mutri. Selqnduri i prostaci s podareni pari. Bulgariq q naprawiha sy6tata pomiq kato Rusia
30
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жалка работа - руски тайни служби и армия - ултра ниско ниво, женски бой, освен това истинският боец е търпелив, това е едно от най-големите качества на боеца. Жалко и за руското обвинение и съд, този който ЕДИНСТВЕН удари и разбира се започна пръв едва ли ще бъде осъден, както светкавично би се случило това ако стане в САЩ, без значение дали хулиганът е президентът, Бил Гейтс или който и да е!!!
29
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
има много дълга реклама преди това, не си струва чакането
28
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо видеото няма звук а вместо това някаква въвежда зрителите в спора?
27
2
 
15
 
! Отговори
пак до 25 преди 12 години
Осевен това, Лебедев веднага след предаването писа в туитър, че Полонски се е държал агресивно и той го е неутрализирал своевременно :) Ама нали от днес-а са журналисти колкото и магаре може да стане космонафт, та затова и новината им е толкова бедна откъм съдържание :) Ако гледаш запис от предаването ще видиш, че Полонски, преди да получи една тупалка и да се прекатурне от столчето на няколко пъти казва на Лебедев, че "ще му фрасне един" , просто Лебедев беше по-бърз:)
26
2
 
20
 
! Отговори
do 25 преди 12 години
***, Полонски е бивш десантчик, Лебедев пък е капитан от КГБ. Мислиш ли, че не могат да се представят добре във физическа разправа?
25
9
 
22
 
! Отговори
БРАВО! преди 12 години
Руснаците като че ли стигнаха истинската ДЕМОКРАЦИЯ! не са като лицемерните англоезичници!Ето това е свободното право да се изразяваш! Направо в ефир и без двусмислици!Уважавам!!
24
1
 
7
 
! Отговори
rock-n-rollah преди 12 години
Навремето имаше едно руско предаване ОНКА мисля, че се казваше. Та, там ставаха подобни неща - бой, псувни, ритници и всякакви други простотии.
23
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хаха...тоя Лебедев не е зле да даде някоя друга рубла за уроци по каквото и да е, защото ако Полонски не беше дори по-голям женчо от него, би му се хапълнила кушарката с плесници...а те и двамата са истински мъже...хахаха
22
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма лошо един олигарх напляскал един *** да се избиват гадове майка им и кръвопиици
21
1
 
26
 
! Отговори
bai ivan преди 12 години
Само някой, на който всичко му е дошло наготово, може да се държи толкова нагло. Прилича на някои от нашите новобогаташи. Май картинката тук и в Русия е доста сходна.