Пришълци бродят нейде из Бразилия?

Странни същества надничат сред тропическата растителност
Обновена: 25 окт 2011 08:50 | 25 окт 2011 08:14,
163
Пришълци бродят нейде из Бразилия?
Снимка: Mike Cohen / Вarcroft USA

Странни снимки показа британският таблоид "Daily Mail". На фотографиите сред тропическата растителност към група хора гледа необикновено същество, приличащо на извънземно. А вдясно от него се вижда още едно непонятно светещо явление.

Кадрите са свалени от видео, дадено на изданието от писателя и известен изследовател на паранормални явления Майкъл Коен. Това видео попаднало в ръцете му от двама британски туристи, пътешествали по Амазонка. Необичайните създания били заснети от тях в райнона Mamaus.

Пришълци бродят нейде из Бразилия?
Снимка: Mike Cohen / Вarcroft USA
Туристите изобщо не очаквали, че ще заснемат пришълци. Те снимали група местни деца и чак после, когато преглеждали снимките, видели странните същества, надничащи от гората.

Коен твърди, че тези доказателства са едни от най-ясните и очевидни факти за съществуването на извънземни. Районът, в който туристите заснели пришълците, е известен с чести появи на НЛО.

Майкъл пише на своя сайт: "Това е едно вълнуващо видео, което е трудно да се оспори. То е направено в район, известен с НЛО активност. Очевидно е, че дъждовните джунгли привличат извънземни заради биологичното си разнообразие.

Пришълци бродят нейде из Бразилия?
Снимка: Mike Cohen / Вarcroft USA
Твърди се, че именно в тази област е провеждано мащабно разследване, известно като операция "Прато", в която армията е била изпратена на проверки за извънземно присъствие в региона.

Бразилското правителство отричаше в продължение на години, че такава операция е била извършена, докато накрая не излязоха много от разсекретените официални документи, разказващи за нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
1
 
7
 
! Отговори
до 141 преди 12 години
Не бяха ли плеядинците бе ?
139
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колко е лесно да накараш група от чудещи се как да си убият времето да дрънкат глупости до безкрай.Показваш една лошо направена снимка и готово-спорът за началото на битието и вселената е готов.А пък някой по това време работят-***.
138
4
 
13
 
! Отговори
667 преди 12 години
ИМПЕРИЯТА ОРИОН ИДВА СКОРО. ГОТВЕТЕ СЕ
137
2
 
19
 
! Отговори
gogo преди 12 години
Не може в безкраен космос и безброй планети да сме само ние .Но съвсем друга тема е дали са били тук,дали са участвали в историята и дали все още са тук .Но нека да не забравяме че в Бразилия все още живеят племена които не са виждали бял човек,племена които канибализма е съвсем нормално нещо ,също така нека не забравяме че има доста шмекери по това отношения .......ето този пример като прочетох БРИТАНСКИ и ми стана ясно,но знаели се земята не е иследвана .......всичко е възможно .
136
1
 
8
 
! Отговори
do 138 преди 12 години
Е чакай де, още търся в книгата на кой ред беше. Там е напечатано черно на бяло.
135
1
 
11
 
! Отговори
Helzo до Томас преди 12 години
Кви бесове бе? Ти функционираш ли изобщо?Още си чакам отговора на въпроса за Адам И ***
134
2
 
39
 
! Отговори
OLE преди 12 години
Яйш как са е изпънало , уринира явно. Спряло е чинията че ша я опикае и сега пика на зелено в джунглата. Смятай колко от тия клечат там и *** и не моем ги видим от храстите. Ама глейте *** май го е скивало... хихихихи
133
1
 
8
 
! Отговори
до 135 преди 12 години
Първичният аминокиселинен коктейл .
132
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Томасе, като си толкова просветен можеш ли да ми кажеш кое е било първо - Кокошката или яйцето.
131
17
 
10
 
! Отговори
Томас преди 12 години
97Достатъчно е да се каже на бесовете - махни се от тук в името на Господ Исус Христос и мнимите извънземни изчезват, просто защото не са това, за което се представят.
130
1
 
21
 
! Отговори
язе преди 12 години
нищо ново, тоя вид вече са го показвали, а американците го имат и на склад в хангар 18.
129
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мнем...това светещото е един от автобусите на Доган, за изборите (със специални ефекти, да се вижда по лесно), а това до него е редовен гласоподавател-турист! Просто малко са заобиколили!
128
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
През Жунглата минал и бай Иван с камиона и чул по радиото, че в района кацнали извънземни.По едно време спрял по малка нужда. И какво да види. В храстите едно такова малко човече с големи очи. И веднага искал да направи контакт. Посочил се с пръст и рекъл:- Бай Иван, камион, шофира ... Като посочвал и показвал с ръце.Повторил, потретил ...Извънземното го погледнало и му рекло:- Пешо, линейка, ***!
127
2
 
20
 
! Отговори
до 97 преди 12 години
логично е да изчезнат. като те видят да се кръстиш неистово срещу тях и си викат:- Ебазер и нещастника! С тоя съвсем няма шанс за разумен контакт.и в тъжния край има логика - всеки контакт на по-развита с по-неразвита цивилизация завършва зле за индианците
126
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Той и Матусалем е живял 900 и неколко години според Библията... А според вервещите в извънземни...всичките живеят по 200-300 до 500 -1000 години че са по-напреднали и да им злобеем и да им завиждаме....Та със всичките верващи все такива неща се получават - от много вяра започват да си измислят. Тука ползвам "верващи" за тия дето не си верват кротко ми търчат насам-натам да раздават акъл и вяра на останалите че имат прекалено много и в излишък
125
5
 
29
 
! Отговори
Helzo преди 12 години
TOMAС, просто биологично обяснение. Адам и *** като са имали синове и дъщери, после за популацията от останалите хора, братята и сестрите са се ч*кали или са оправяли и баща си и майка си. По това учение на великата ти Библия, аз сега да взема да налазя сестра ми да ми народи челяд и понеже и в Библията го има, после пред световния съд, преди да ме екзекутират, ще го използвам за извинение. Един съвет: ВНИКНИ В СМИСЪЛА НА НАПИСАНОТО КАТО ЧЕТЕШ НЕЩО!!!!
124
3
 
41
 
! Отговори
УФО преди 12 години
Трябва да се вярва, че има и други разумни същества във вселената. Не е възможно ние да сме единствените, защото е страшно такива *** като нас да са единствени.
123
3
 
22
 
! Отговори
Helzo преди 12 години
Темата е за извънземни, вие пак го обърнахте на религия. Стига с това вонящо сборище на религиозни фанатици. Осъзнайте се, че да изнасилваш малки момченца не е "божия работа". Може за тия, дето го правят е божествено изживяване, но и секс със нормална жена също е такова. Млъкнете малко и си се молете на кръстчетата или ги палете.
122
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А и британците са известни фалшификатори требе да се спомене....Кат сте почнале да си говорите за бесове требе да споменете и Торбалан... Може и триглавия змей да обсъдите отде се е явил и други подобни...и да не забравите Мечо Пух...и златната рибка...и златната ябълка ...
121
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами разхождат си се пришълците, а са избрали джунглата заради вредните емисии в големите градове.