Пришълци бродят нейде из Бразилия?

Странни същества надничат сред тропическата растителност
Обновена: 25 окт 2011 08:50 | 25 окт 2011 08:14,
163
Пришълци бродят нейде из Бразилия?
Снимка: Mike Cohen / Вarcroft USA

Странни снимки показа британският таблоид "Daily Mail". На фотографиите сред тропическата растителност към група хора гледа необикновено същество, приличащо на извънземно. А вдясно от него се вижда още едно непонятно светещо явление.

Кадрите са свалени от видео, дадено на изданието от писателя и известен изследовател на паранормални явления Майкъл Коен. Това видео попаднало в ръцете му от двама британски туристи, пътешествали по Амазонка. Необичайните създания били заснети от тях в райнона Mamaus.

Пришълци бродят нейде из Бразилия?
Снимка: Mike Cohen / Вarcroft USA
Туристите изобщо не очаквали, че ще заснемат пришълци. Те снимали група местни деца и чак после, когато преглеждали снимките, видели странните същества, надничащи от гората.

Коен твърди, че тези доказателства са едни от най-ясните и очевидни факти за съществуването на извънземни. Районът, в който туристите заснели пришълците, е известен с чести появи на НЛО.

Майкъл пише на своя сайт: "Това е едно вълнуващо видео, което е трудно да се оспори. То е направено в район, известен с НЛО активност. Очевидно е, че дъждовните джунгли привличат извънземни заради биологичното си разнообразие.

Пришълци бродят нейде из Бразилия?
Снимка: Mike Cohen / Вarcroft USA
Твърди се, че именно в тази област е провеждано мащабно разследване, известно като операция "Прато", в която армията е била изпратена на проверки за извънземно присъствие в региона.

Бразилското правителство отричаше в продължение на години, че такава операция е била извършена, докато накрая не излязоха много от разсекретените официални документи, разказващи за нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
0
 
! Отговори
до 98 преди 12 години
о не, агностиците във Ватикана начело с папата например си ги пазят
99
8
 
3
 
! Отговори
Томас преди 12 години
80Не, излиза, че ти си останал на първите 5 реда от Библията - Адам и *** не са имали само двама сина - имали са много синове и дъщери. Освен това човекът тогава е бил много по-близо до Бог - бил е много по-близо до съвършенството и не е било проблем, да се създават деца от брат и сестра - хората са живеели по 900 години. В последствие - след потопа живота на хората е намален и постепенно хората се изменят към зло.
98
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аве стига сте спорили...оня малкия на първата снимка, най-вляво, гледа към тях и се почесва по главата и не ги вижда :))) или те за него са нещо обикновено....аборигени-извънземни
97
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това е някаква Жунгла е тука някаква ... :D:D:D
96
0
 
0
 
! Отговори
до 94 преди 12 години
Значи искаш да кажеш, че са унищожени и никой не ги е виждал?!
95
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма метериални доказателства за съществуването на извънземни.Има само психологически доказателства - т.е. свидетелствата на хората.Т.е. случките с извънземни произтичат на психическо равнище.т.е. те са проблем на психиката.Ншма нито един щастлив случай с извънземно.Всички срещи с тях завършват зле за хората, които са били в контакт.Самоубиват се, развеждат се, полудяват.Т.е. типичен случай на срещи с бесове.Като видите "извънземно" и се прекръстите - то изчезва.В житията на светците са описани много срещи с извънземни но просто тогава са им казвали с истинското име бесове.
94
0
 
0
 
! Отговори
до Томас преди 12 години
Преди година, някъде, каза че имало някакъв нов религиозен форум. Дай линк да видя малко. Аз се интересувам от различните култури и как влияят върху хората. Определено различните религии влияят по различен начин.
93
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бе тва е джунгла! Всичко има там.
92
0
 
1
 
! Отговори
до 89 преди 12 години
цензурата през 3 век е изхвърлила почти всичко като ерес, даже и интересната сага за ангелите, щото поражда твърде много неудобни въпроси към църквата и клира. коранът пък е още по-съкратен
91
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз знам къде живее Бог. Моят Бог живее в главата ми. Някъде между ушите. Всеки човек си има собствен Бог. Бог говори на човека си постоянно. Лошото е като почнете, като някои хора, да му отговаряте.Не е лошо, когато човек си говори сам, лошото е като си отговаря.
90
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хъхъхъхъхъхъхъ....те са някъде там и совите не са това което са....Па и щом туристи са снималиииии....все тъка се получава при много важни събития....размазано....и за извнземни и за Кадафито...и т.н. Явно важните събития разфокусират по незнаен начин фотоапарата
89
0
 
1
 
! Отговори
до 90 преди 12 години
Наистина е така. Тук си много прав. Въпросът - кой е създал Бог е безсмислен.
88
0
 
3
 
! Отговори
до 84 преди 12 години
:) Ми както приемаш, че вселената няма начало и край, така приеми, че и Бог няма начало и край - т.е. въпросът ти за това кой е създал Бог е безмислен :)
87
0
 
1
 
! Отговори
до 88 преди 12 години
А не си ли се питал някога, защо в старите книги няма нищо за тези бесове, сега ли са се появили?! Защо чак сега се пише за тях?!
86
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Извънземните са бесове.Т.е. реално съществуващи зли духове.Който се интересува по сериозно да прочете главата посветена на извънземните в "Православието и религията на бъдещето" на о. Серафим (Роуз).Има я в нета на руски "Православие и религия будущего".
85
0
 
0
 
! Отговори
до 85 преди 12 години
сякаш си описал Доктор Кой :)
84
1
 
5
 
! Отговори
до 81 преди 12 години
Бог е вечната Истина.Той е вечносъществуващ.Няма време в което да Го е нямало.Без Истина не може да има нищо.Верно, че за твоя ограничен от пространствено-времевия континуум ум може да е доста неразбираемо, но не всеки достига до Бога.
83
1
 
0
 
! Отговори
до 83 преди 12 години
Не! Аз това се опитвам да обясня. Че вселената няма край и начало. Защото на земята нещата имат край и начало, и естествено мозъкът отделя място за началото и края на всяко едно нещо, което познава. И понеже вселената се определя като нещо материално, човек си задава въпроса къде е началото и къде - края. Това се опитвам да обясня. И то точно ти си ограничен.
82
1
 
1
 
! Отговори
до 81 преди 12 години
Именно този въпрос е породен от твоя ограничен от пространствено-времевия континуум ум - всичко трябва да има начало и край. Защо? И как се вписва понятието вечност, ако има начало? :)
81
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
за Библията си прав, написаното има доста несъвършенстваобаче започва не с бог, а със Словото т.е. енергията :)