Пришълци бродят нейде из Бразилия?

Странни същества надничат сред тропическата растителност
Обновена: 25 окт 2011 08:50 | 25 окт 2011 08:14,
163
Пришълци бродят нейде из Бразилия?
Снимка: Mike Cohen / Вarcroft USA

Странни снимки показа британският таблоид "Daily Mail". На фотографиите сред тропическата растителност към група хора гледа необикновено същество, приличащо на извънземно. А вдясно от него се вижда още едно непонятно светещо явление.

Кадрите са свалени от видео, дадено на изданието от писателя и известен изследовател на паранормални явления Майкъл Коен. Това видео попаднало в ръцете му от двама британски туристи, пътешествали по Амазонка. Необичайните създания били заснети от тях в райнона Mamaus.

Пришълци бродят нейде из Бразилия?
Снимка: Mike Cohen / Вarcroft USA
Туристите изобщо не очаквали, че ще заснемат пришълци. Те снимали група местни деца и чак после, когато преглеждали снимките, видели странните същества, надничащи от гората.

Коен твърди, че тези доказателства са едни от най-ясните и очевидни факти за съществуването на извънземни. Районът, в който туристите заснели пришълците, е известен с чести появи на НЛО.

Майкъл пише на своя сайт: "Това е едно вълнуващо видео, което е трудно да се оспори. То е направено в район, известен с НЛО активност. Очевидно е, че дъждовните джунгли привличат извънземни заради биологичното си разнообразие.

Пришълци бродят нейде из Бразилия?
Снимка: Mike Cohen / Вarcroft USA
Твърди се, че именно в тази област е провеждано мащабно разследване, известно като операция "Прато", в която армията е била изпратена на проверки за извънземно присъствие в региона.

Бразилското правителство отричаше в продължение на години, че такава операция е била извършена, докато накрая не излязоха много от разсекретените официални документи, разказващи за нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
7
 
! Отговори
аз преди 12 години
Интересно е, защо след като са снимали децата, са гледали да хванат и точно тази част от гората :) аз бих снимал доста по ниско ако искам да хвана конкретен обект.
39
2
 
21
 
! Отговори
някой преди 12 години
А-а-а, не, схванах! "Извънземното" е паркирало кораба си отзад (където е светлината) и е отишло до храстите да уринира (вижте тънката струя отдолу, където трябва да е оная му работа). Туристите са го хванали точно когато пикае и затова не е могло да избяга и да се скрие.
38
3
 
8
 
! Отговори
:))) преди 12 години
казах ли ви, че за редовия религиозник извънземните са демонией го на, включи се да пръска монитора със светена водаи как да си ляга, той сега става, даже е подранил. Добрютро, Томасе!
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Качил съм видеоклип на същите тези 2 извънземни във V B O X 7-"Извънземни зад кадър",интересно е да се види.:)
36
0
 
16
 
! Отговори
някой преди 12 години
Значи така наречените извънземни са толкова глупави, че се оставят да ги снимат някакви туристи. Даже едно от децата се е обърнало и гледа "извънземното", а то си стои тъпо.
35
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Са Първанов ще оди да ги отстреля!!
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вижте клипчето в ютюб. Така нареченото извънземно е много... нелепо, но светлината е инересна. Все пак допускам са някакви снимачни артефакти, шумове, дифракции, отражения.
33
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всеки един храсталак в джунглата може отдалеч да заприлича на това "нещо", а кои знае от какво им се е осветила камерата с тва синьото петънце.... това не е доказателство. Да отиде човече до тях и да им проговори ДА....ама тва...?!?!?!
32
1
 
32
 
! Отговори
318i преди 12 години
Ехаа, това светещото му е телепорта, НЛО - тата вече са стара технология:)
31
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Туризма в дадена област може да се насърчи много лесно.Едно кукла,закачена с корда на дървото,няколко снимки от 25 метра,почерпка за журналист,и...:)))))Айдеееееее,на извънземния туризъм,експедиции,и т.н.
30
0
 
8
 
! Отговори
ККК преди 12 години
На първата снимка едното детенце се е обърнало и гледа към така нареченото инзвънземно. Много съмнително, фотошоп или макет.
29
1
 
13
 
! Отговори
do 24 преди 12 години
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA.
28
2
 
11
 
! Отговори
do 27 преди 12 години
Tomase haide hapovete i v legloto
27
25
 
9
 
! Отговори
Томас преди 12 години
Простотии - такова нещо като пришълци няма - има паднали ангели - демони, които лъжат хората хиляди години. Но скоро времето им изтича.
26
8
 
34
 
! Отговори
учен преди 12 години
Тва са членове на ГЕРБ,дошли на семинар в джунглата преди решителният втори тур.
25
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нещо няма шия, но пък пикае!
24
2
 
13
 
! Отговори
СИВИТЕ преди 12 години
ИЗБЯГВАЙТЕ КОНТАКТ СЪС СИВИТЕ ЗАЩОТО ПРИ ТЯХ НЯМА ЧУВСТВО ЗА ДОБРО И ЛОШО!ЗОНА 51 РАБОТЯТ СЪС СИВИТЕ И РУСНАЦИТЕ СЪЩО.....
23
5
 
2
 
! Отговори
technine преди 12 години
Айде поредните, които искат да станат известни. Аз съм на 30г, как пък досега не видях и 1 извънземно? Не казвам, че няма, но докато не видя с очите си няма да повярвам!
22
2
 
13
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Джунглата...голямаа,извънземни...болл;дано наще...*** от всички тееле..визии да се юрнат натам да ги...търсят и ние да си...отдъхнем от тях.
21
1
 
23
 
! Отговори
Halia преди 12 години
Това "извънземно" така е застанало, че все едно позира за снимка!