Пришълци бродят нейде из Бразилия?

Странни същества надничат сред тропическата растителност
Обновена: 25 окт 2011 08:50 | 25 окт 2011 08:14,
163
Пришълци бродят нейде из Бразилия?
Снимка: Mike Cohen / Вarcroft USA

Странни снимки показа британският таблоид "Daily Mail". На фотографиите сред тропическата растителност към група хора гледа необикновено същество, приличащо на извънземно. А вдясно от него се вижда още едно непонятно светещо явление.

Кадрите са свалени от видео, дадено на изданието от писателя и известен изследовател на паранормални явления Майкъл Коен. Това видео попаднало в ръцете му от двама британски туристи, пътешествали по Амазонка. Необичайните създания били заснети от тях в райнона Mamaus.

Пришълци бродят нейде из Бразилия?
Снимка: Mike Cohen / Вarcroft USA
Туристите изобщо не очаквали, че ще заснемат пришълци. Те снимали група местни деца и чак после, когато преглеждали снимките, видели странните същества, надничащи от гората.

Коен твърди, че тези доказателства са едни от най-ясните и очевидни факти за съществуването на извънземни. Районът, в който туристите заснели пришълците, е известен с чести появи на НЛО.

Майкъл пише на своя сайт: "Това е едно вълнуващо видео, което е трудно да се оспори. То е направено в район, известен с НЛО активност. Очевидно е, че дъждовните джунгли привличат извънземни заради биологичното си разнообразие.

Пришълци бродят нейде из Бразилия?
Снимка: Mike Cohen / Вarcroft USA
Твърди се, че именно в тази област е провеждано мащабно разследване, известно като операция "Прато", в която армията е била изпратена на проверки за извънземно присъствие в региона.

Бразилското правителство отричаше в продължение на години, че такава операция е била извършена, докато накрая не излязоха много от разсекретените официални документи, разказващи за нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
1
 
! Отговори
и -ти преди 12 години
Почват "димките" по прикриване на истинската земна инвазия - пълване на бездънния бюджет на държавата. Вместо дчевадната нужда от неговото редуциране , за да живне бизнеса за сметка на " компетентните органи".
59
0
 
2
 
! Отговори
Иво преди 12 години
светещото ми прилича фотошоп флеър :)
58
0
 
7
 
! Отговори
astrolog преди 12 години
По време на криза пускат такива партенки-Ети,летящи,хвърчащи чинии и др.подобни глупости.Когато комунистите направиха хиперинфлацията,пак започнаха тия измислени дивотии за разсейване на "стадото".
57
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** си якото. Готина снимчица
56
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да му предложим зелева супа на извънземното...)))
55
0
 
3
 
! Отговори
До 47 преди 12 години
Има клип във ЮТУБ,където се вижда още по ясно как си движи главата извънземното,доста са приближили камерата за да се види.
54
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това не е извънземно и снимката не е от Бразилия. Тоя е платен "Застъпник" на някоя наша партия в "смесен" етнически район.
53
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Stiga s tia bogove v koi vek sme veche ...dea naivnicite vi zagubeni
52
9
 
9
 
! Отговори
до 43 преди 12 години
А кой е създал Бог? Щом го има, логично е някой да го е създал. Щом трябва някой да е създал вселената и аз мога да те питам, както и Томас, кой е създал Бог? Нали неможе просто да я/го има?!Ако можете поне малко да мислите ще ме разберете.
51
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Mnogo me kefi kak stava duma za -> VIDEO <- i vsichki pochvat s Photoshop :D... kato niamate idea za kakvo govorite zashto izobshto si pravite truda :D ili drugi programi neznaete... to e iasno che ne znaete kakvo moje da se pravi s photoshop shtom i za video obrabotka go imate :D
50
1
 
2
 
! Отговори
до 43 преди 12 години
това твърдение "защото ... трябва ..." е само една от безкрайните възможности, ако въобще съществува подобна причинно-следствена връзка. много по-вероятна е друга възможност, че ТИ не можеш да си обясниш произхода и си служиш с най-елементарното обяснение, а именно това, което хората от векове насам използват, когато не разбират света около тях, ерго не знаят истината
49
1
 
0
 
! Отговори
иии преди 12 години
В интерес на истината помръдва на края на клипа- поглежда нагоре. но и това е лесно да се изманипулира
48
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Снимката е менте!Дървото и човечето са по-светли.Фотошопа яко е играл!
47
0
 
14
 
! Отговори
HahahahaHaahah преди 12 години
Аз изгледах клипчето във vbox, ама не моа разбера едно - то що не се движи, нещо май се опитва да се слее с обстановката... или позира... ама квото и да е, не ми изглежда да е живо. Вярвам в извънземни и нло,но това клипчееее.... А и мисля, че тая светлинка поне на клипчето трябва да мъждука, нещо по-така... и отново - извънземното да мръдне малко, поне милиметър, па то стои като пън :D
46
1
 
1
 
! Отговори
баба Пена преди 12 години
Този сигурно е раздавал агитационни материали в деня за размисъл и за да не бъде арестуван,като козата-агитаторка се е докарал в това сребристо костюмче и уж небрежно гледа в посока обратна на събралата се тълпа.Може в тази *** махала,край Амазонка да дебнат предрешени журналисти,готови да го снимат и предадат на закона.
45
8
 
14
 
! Отговори
Xelian преди 12 години
43 - Това е една много *** логика. Това че някой не може да обясни нещо, не значи че другият който твърди обратното е прав. Ти си този който трябва да докаже, че Бог съществува. Не ние да ти доказваме обратното. Боговете са манифестанция на нещата които древните хора не са могли да си обяснят. В последствие се създава религията, която се изпозлва за контрол на хората. И така и до ден днешен. И все още има овце които вярват.
44
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
holliwood yepiiiiiiiiiiiiiii
43
21
 
8
 
! Отговори
до 41 преди 12 години
След като Бог няма можеш ли да ми обясниш кой е създал вселената и законите, по които тя се развива? Защото където има закони, трябва да има и разум, който да ги създаде, нали?
42
2
 
8
 
! Отговори
до 38 преди 12 години
Естествено, че са демони, но само за истинското християнство (православието). Католиците вече признават възможността да има извънземни цивилизации, но тях не ги броя. Те скоро ще изкарат, че и Христос не е съществувал. Сериозните изследователи на НЛО признават, че корените на това явление трябва да се търсят по-скоро в сферата на духовното и свръхестественото, отколкото на физическото и материалното.
41
21
 
16
 
! Отговори
До Томас преди 12 години
Томас такова нещо като БОГ няма! По своето същност същества от други места на вселена са дотолкова могъщи и с такива възможности че ние ги приемаме като божества! Така е било и когато Колумб е открил Америка .Когато са открити Нова Гвиния и т.н. диваците са мислели цижилизованите люде за божества, акакво остава за индианец като теб като види някой коийто не може да го възприеме по друг начин освен като БОГ? А томас от Тома неверни ли идва ?