Успелите, които първо се провалиха

Вижте световноизвестните звезди, на които в началото са им казали "Не"
25 фев 2014 20:27,
20

Стивън Спилбърг: Режисьорът три пъти не успява да влезе в университета за театър, филми и телевизия в Южна Калифорния. Успява обаче в друг университет, но впоследствие прекъсва обучението си и става режисьор. Едва през 2002 г. завършва бакалавърската си степен. Снимка: Reuters

 

 

Една известна мъдрост гласи, че "това, което не ни убива, ни прави по-силни". Business Insider събира историите на някои от най-големите имена в модерното кино, музика и литература, за да докажат, че първоначалният провал може да мотивира. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: звездилюбопитнопровал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нали знаете какво е казал Едисон при поредния неуспешен опит да направи електрическа крушка? "Е, нищо. Вече поне знам 100 начина как не се прави!" С такъв дух няма как да не успееш. И накрая е успял. Същото е и с тези звезди, след провала не са зарязали всичко и не са се отдали на самосъжаление и алкохол, а не са спрели да опитват и накрая са успели. Лично аз мога само да се поуча от това.
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Напишете нещо за нашите родени-успели и след това провалени!
13
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
не е нужно да преписваш статии просто виждаш българския елит и веднага изплуват поне 3 случая - така е в цял свят само че не споменават истинските причини . Слави Трифонов - изгонен от всички телевизии - поради политически разпри с Костов - сега е на екран повече от 10 год. Оня израстък Рафи спечели конкурса поради подкрепата на Халваджан - тези който не спечелиха Ангел и Мойсеи са по добри и по слушани в момента... И много други случай ............
12
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонименстига с тая русия бе ***, до никъде няма докара
11
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До obshtoto?Защото статията е преписана от американско списание или сайт!А за Русия - кеф ти филми , кеф ти балет , кеф ти театри и тн... има огромно количество хора , които са израстнали от нулата - но в БГ не ни ги казват или показват - гледаме си турски сериали . Даже, в интерес на истината в УСА много повече познават руските творчески личности - общо казано - отколкото тук ... ама май ние сме си виновни ... трябва да се задръстим до козирката .
10
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да, първо е провалът. После следва поканата, да станеш член на братството. Ритуалът. Обещанието да следваш заветната линия на по-висшите по степен и после нещата почват да се нареждат. Въртят ти посредствените парчета по медиите през 30 минути..в клиповете или филмите ти малко древно египетска тематика и си готов....
9
0
 
29
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 10 години
Тук не е споменат Хулио Иглесиас. Като малък не го приели в църковния хор, щото "не можел да пее". Години по-късно претърпява катастрофа и лежи на легло много дълго време. През това време започнал да се учи да свири на китара и после започнал да композира. Написал песен, станала известна. Написал още една, изпял я на конкурс и го спечелил. Оттам вече всичко е история. Днес Хулио Иглесиас и Енрике Иглесиас (сина му) са известни по целия свят.
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
R.I.P. за Краля. Това е всичко, което имам да кажа по тази статия.
7
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ха-ха, този материал наистина ми хареса!Изводът е: Ако вярвате в себе си, много ще постигнете! Успех!
6
0
 
19
 
! Отговори
Пробивен преди 10 години
Ама как, нали всички звезди на Запад са започвали като миячи на чинии и след това са ставали милиардери?
5
4
 
55
 
! Отговори
ББ преди 10 години
Като малък по цял ден ритал топка и ядял филии с мас. Всички му казвали че е прекалено глупав за да успее в живота. Но той не се отказал и станал каратист и пожарникар. След това станал, охранител, генерал и главен секретар. Накрая поискал да стане политик и премиер. Всички му се смяли, но той не се отказал! Основал партия, спечелил изборите и станал премиер.
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
BUlgaria vzezdite ni gi namirat na magistralata, po-kasno nqkoq mutra ili futbolist gi izdiga do nebesata.
3
15
 
37
 
! Отговори
obshtoto? преди 10 години
Всичко е станало в "гнилата" Америка и Англия... що ли няма нещо от Русия, Беларус, България ???
2
1
 
86
 
! Отговори
* преди 10 години
Бат Сали. Като дете мечтаел да стане космонавт. По-късно няколко пъти продавал дъвки на гарата в Гъздавица. Сега, 25 години по-късно е народен представител.
1
1
 
5
 
! Отговори
PRŖ преди 10 години
Mariike snimka 10 i za tabe se otnase :-D