Приятелки раждат и двете си деца в един и същи ден

Шансът бил 1:270000
8 авг 2014 17:36,
7
Приятелки раждат и двете си деца в един и същи ден
Снимка: Reuters

Две жени от Великобритания, сприятелили се, след като децата им се появили на бял свят в един и същи ден, близо три години по-късно са се сдобили с рожби - отново на една и съща дата, пише в. "Дейли експрес".

Шансовете Клеър Отауей и Мишел Ноубъл да родят отново в един и същи ден са били 270 000 към 1.

Клеър и Мишел станали първи приятелки, след като лежали на съседни легла след раждането на синовете им Бен и Хенри на 8 март 2012 г. в Скарбъро.

Историята се повторила миналия месец - двете жени родили отрочетата си, този път момичета, на 30 юли. На тази дата Клеър Отауей се сдобила с щерка, Иви, след планирано секцио, въпреки че терминът й бил седмица по-късно. Само след два часа на бял свят се появила и дъщерята на Мишел Ноубъл, Изабел.

"Прекрасно е да има с кого да споделиш подобно невероятно преживяване", казва Клеър.

Сплотени от интересната съдба, семействата на двете жени всяка седмица се събират заедно. "Помагаме си, никога не скучаем, първи приятелки сме и се надяваме децата ни също да станат толкова близки", допълва Мишел Ноубъл.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: ражданедецаприятелки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
0
 
! Отговори
SS преди 9 години
След първото запознанство сигурно са станали големи приятелки и са започнали редовно да си правят купони, на които също така редовно са се праскали с мъжете си. Изглежда така са се и 'синхронизирали' .... такава ще да е май работата... :)
5
3
 
4
 
! Отговори
Сириус преди 9 години
"след планирано секцио, въпреки че терминът й бил седмица по-късно."Мъжете не ходят в казарма и повечето са с меки китки .Жените раждат със секцио, да се напъват и да не губят чувствителността си към секс .Не се женят, за да се разделят лесно, ако намерят по-богат и по-удобен партньор .КОЛКО СМЕ ЖАЛКИ.......
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имах състудент, чиито родители са родени на една и съща дата, в една и съща година. Не са се търсили нарочно, за да отговарят на това условие. Запознали се случайно.
3
0
 
2
 
! Отговори
до 2 преди 9 години
и аз се чудя и ние с моите братя сме родени на една и съща дата чак и в един ден каква е вероятноста
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имам познати които имат 3 деца родени в различни години но на една и съща дата. Каква е вероятността?
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ИЧ НЕ МЕ ВЪЛНУВА.