Жените вече не мечтаят за мускулести звезди

96% смятат, че излизането с обсебен от мускулите си мъж, е загуба на време
10 сеп 2014 12:52,
22
Жените вече не мечтаят за мускулести звезди
Колин Фърт Снимка: Архив Reuters

Дебатът за идеалната мъжка фигура се разгорещява, след като 75 процента от жените предпочитат партньорът им да е малко пухкав, съобщи в. "Метро".

За разлика от общоприетото схващане мускулестите мъжаги вече не са на мода. Цели 58 процента от жените твърдят, че предпочитат любовни дръжки вместо плочки на корема.

Изследването, поръчано за излизането на DVD на филма "Лоши съседи", в който Зак Ефрон с издяланото си тяло е съперник на закръгления Сет Роугън, показа, че 96 процента от британките смятат вечерята с обсебен от мускулите си мъж за загуба на време.

77% твърдят, че идеалният мъж няма типичната за знаменитости фигура като на Даниъл Крейг, а 33 процента предпочитат среща със самия мистър Дарси, т.е. Колин Фърт.

"Мъж с идеално тяло вероятно внимава какво яде и пие и прекарва часове във фитнеса - каза психоложката Трейси Кокс. - Това предполага, че като партньор няма да е много забавен".

В класацията на знаменитостите без мускулести фигури, с които британките биха излезли на среща освен заелия първото място Колин Фърт, са Роби Уилямс, Леонардо ди Каприо, Робърт Патинсън, комикът Джеймс Кордън и Сет Роугън.

"Доброто чувство за хумор и забавният характер винаги ще надвият фантастичното тяло - каза експертът по срещи Джеймс Прийс. - Тези качества заинтригуват жените дългосрочно и средностатистическият мъж става по-привлекателен от мускулестия красавец".

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
12
 
! Отговори
Стига с тая красота! преди 9 години
Стига с тая душевна красота! Всички така приказват, ама за да стигнеш до душевната красота първо трябва да те впечатли външния вид. Така както мъжете си търсят добре изглеждащи жени, така и жените си търсят добре изглеждащи мъже. От там нататък вече може би ще стигнем до "душевната красота", но няма как да стигнеш до "душевната красота", ако пред теб стои лоена топка, която закусва бекон и пържоли, а за обяд набива *** и пръжки. Може най-добрия човек на света да е, но няма как да разбереш.
15
0
 
9
 
! Отговори
Една Жена преди 9 години
Ми разбира се, че е по интересен пухкавелкото, защото с него ще си пиеш, месиш, лафиш и забавляваш и лежерно може да се любиш, а Мистър виж ми мускулите само ще следи мазно ли е, колко са погълнатите калории, ФИРКАНЕТО колко вреди на фигурата и т.н. Разваля се магията на комуникацията и се разменят ролите, суетни мъже и самоуверени жени.
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ХмА недей така, де! Че беше болен, беше, ама наскоро дори имитира Майли! Доста се смях на това клипче. Рон си е Рон дори и на тия години. Жена съм, ама не мога да не го призная.
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ХмМир на праха му?! Аз защо си мисля, че Рон Джереми си е жив и здрав? А иначе, че няма физиката на Арни от младите му години, това е сигурно. :))
12
0
 
3
 
! Отговори
стив холмс преди 9 години
Рон Джереми не е дебел, дори е втален за Бг стандартите, абе изобщо дебел порно-актьор...няма! Факт!
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
значи аз съм от останалите 25%
10
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как се обръща жена към дебел мъж?- ***!А как се обръща жена към дебел мъж с пари?- Мееечоооо!
9
0
 
13
 
! Отговори
Безпаричния преди 9 години
До ПлешивияАре бе и за съм плешиф !
8
1
 
14
 
! Отговори
Плешивия преди 9 години
До Безпаричния Докато разсъждаваш така, ще имаш само долнокачествени меркантилни жени, ако изобщо...
7
11
 
22
 
! Отговори
Безпаричния преди 9 години
Жените се интересуват не от тялото на мъжа а от портфейла му иначе казано как могат да се възползват от мъжа а не как изглежда той... Може и плешиф стига да е с пари, нали ?
6
9
 
10
 
! Отговори
:) преди 9 години
'Мъж без корем е като жена с корем' си помисли тя.... и мисловният процес спря дотук...
5
0
 
8
 
! Отговори
Угоен преди 9 години
Ъх ъх, а са да видим
4
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами много ясно че нема да мечтаят .те тия са много прости нито могат да правят секс и за компания не стават мислят само как да си набият анаболите
3
14
 
16
 
! Отговори
:D преди 9 години
Странно... Защо в статията става дума за Колин Фърт, Роби Уилямс, Леонардо ди Каприо, Робърт Патинсън, Джеймс Кордън и Сет Роугън? Ами задайте въпросът към жените простичко:С кого искате да излезете: Със световно неизвестен оксиженист, кофражист, строител, стругар с корем или Арнолд Шварценегер, Фил Хийт, Скалата или друг популярен мускулест пич?Мисля си, че отговорът няма да изненада никого...
2
15
 
8
 
! Отговори
d n fw преди 9 години
Закръглени пи**дали предпочитат
1
20
 
15
 
! Отговори
* преди 9 години
Ами... гроздето е кисело! :D