Сладолед с вкус на наденички за лаещите в Бремен

Шаровците щастливи – едните ближат, другите лапат наведнъж
12 юли 2015 16:27,
16
Сладолед с вкус на наденички за лаещите в Бремен
Снимка: Facebook

В северния германски град Бремен кучетата вече могат да се разхлаждат със сладоледи с вкус на наденички, след като предприемчивият Леонардо Капарезе пусна новия бранд, съобщава ДПА.

Предприемачът предлага сладоледи, специално приготвени за домашни любимци, още от 2009 година, като в тях включваше пилешко и телешко меко.

Капарезе забелязал, че много често стопаните на шаровците си поръчват по един сладолед за тях и за четириногото. Така му хрумнала идеята да пусне специална продукция, която да щади кучетата и в нея да не се съдържа вредната за тях захар.

В сладоледите на Капарезе съставките са месо, моркови, мляко и вода. Четириногите му клиенти понякога излапват сладоледите наведнъж, а друг път ги ближат.

Трендът вече се разпространява из цяла Германия. Сега и други производители на сладолед мислят за най-добрия приятел на човека.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
до 4 - факт преди 8 години
По-голяма тъпотия не бях чувал. Кучетата обожават сладко, включително и захар.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тъпотия!Типична за,, демократичната,, журналистика !
4
4
 
3
 
! Отговори
марка"кучешка р преди 8 години
За лаещите имам кренвирши със стрихнин и арсеник!
3
2
 
4
 
! Отговори
преди 8 години
Сaмо изперкaли коментaри! Типично по бългaрски всякa успялa новa идея е посрещнaтa с кофи простотии... зaвистлив и огрaничен нaрод... жaлко! Зaтовa до тук сме я докaрaли. Мислете, не плюйте жлъч - тогава и нa вaс ще ви се получи!
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След като няма захар в него, защо го наричате СЛАДОлед?
1
5
 
2
 
! Отговори
факт преди 8 години
Захарта(бялата) е също толкова вредна и за хората, просто животните(кучетата) имат по-обострени инстинкти и обоняние и няма начин да ядат захар,освен ако не бъдат измамени(те не гледат телевизия,така че измамата може да се осъществи единствено чрез смесване на захар с любима за тях храна)