Да те подгони подивяла... коала

Австралийка си има необичаен обожател
17 авг 2015 20:03,
10
Да те подгони подивяла... коала
Снимка: кадър YouTube

Австралия е домът на някои от най-смъртоносните насекоми и змии на света. Но освен тях приютява и добродушните мечета коала, които кротко си дъвчат евкалипт. Е, не всички.

Докато австралийката Ебони Чърчил пасяла кравите си - една коала, явно отегчена от безкрайното дъвкане на евкалипт, подгонила калното АТВ-то на жената. За нея разказва вестник ''Мирър''.

Тя успяла дори да заснеме видео на ''гонката'', в което се чува как тя вика: ''Махни се!... То приближава!''. Коалата обаче е невъзмутима и дори и не разбира къде точно е проблема.

Всъщност, коалите далеч не се славят с кой знае колко бързите си движения, а по-скоро с факта, че спят около 22 часа на ден. В останалите 2 лениво дъвчат евкалипт.

А докато жената се чудела как да реагира, кравите от стадото продължили да преживят. Ами така де, не върху тяхното АТВ се е настанила коала! Сами преценете дали видеото е забавно или страшно:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Iwan преди 8 години
Kolko sa tupi tiq avstraliici ....
3
0
 
4
 
! Отговори
nina преди 8 години
хм,тази мацка какво бяга все едно я преследва тазманийски дявол,на коалчето му доскучало и иска да се гушка.Коалите са толкова лениви,това е някакъв луд спринтьор :)
2
3
 
4
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 8 години
до 3,къно е и имам много работа която до утре искам да е готова защото са свързани проекти и не искам латентност в сроковете и е края на финансовата година $$$$, бизнеса е голяма бура в момента, на периоди е, после ще се гмуркам в кораловия риф и ще си пия мартинито на палм бийч или шели бийч но от 1-2 месеца често работя до късно, което пък е добре щото мога да говоря по телефона с европа и да движа неща паралелноОтивам да спя и ще стана преди обяд, лека нощ
1
0
 
3
 
! Отговори
? преди 8 години
До от Сидни Ав$тралияСидни, колко ти е часът?