Човекът с железните зъби: Филипинската кокосотрошачка!

Буко Кинг чупи твърдите черупки на кокосовите орехи за секунди
15 сеп 2015 15:16,
7
Човекът с железните зъби: Филипинската кокосотрошачка!
Снимка: Архив Reuters

Филипинец от остров Бохол е истинска местна легенда, благодарение на умението си да разчупва със зъби твърдите черупки на кокосовите орехи, пише в. "Дейли мейл", цитиран от БТА.

Буко Кинг, както е известен сред своите сънародници, се превърнал в атракция за туристите. Видео, качено в електронния сайт на таблоида, показва как за няколко секунди мъжът се справя с кокосови орехи с големината на пъпеш.

С няколко отхапвания, които следват с бясна скорост, Буко Кинг премахва черупката, въртейки екзотичния плод. Така той стига до крехката част.

При всяко отхапване на черупката се чува зловещия пукот на отчупването й. Филипинецът я отстранява на големи последователни хапки.

След това във филмчето е показано как туристка се опитва да последва примера на Буко Кинг, но зъбите й веднага отскачат от твърдата обвивка на кокосовия орех.

Вижте още във видеото:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
duhku4e преди 8 години
И аз мисля,че само обелва кокоса,а за черопката ще му трябва желязно чене!
4
0
 
2
 
! Отговори
Курти преди 8 години
А бе тоз каква паста за зъби използва бе?????????
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всъщност той просто обели ореха, а не го строши със зъби. Външната обвивка е сравнително мека на кокоса. Това може всеки човек да го направи ако игнорира болката в зъбите и факта, че на 40 години ще остане без предни зъби.
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
РЕПТИЛ ясно се вижда че е в състояние на шейпшифтинг
1
0
 
28
 
! Отговори
Симо преди 8 години
Абе бастуни, къде видяхте да чупи черупки?!Щото само ги обелва със зъби!Мамин пишман стажант журналист дето е написал статията!Ама болшинството от медиите са такива, от мухата правят слон!