Зодиите, които обичат да водят дълги разговори

Ето кои са те
14 май 2024 14:51, Ивета Иванова
5
Зодиите, които обичат да водят дълги разговори
Снимка: iStock/Dima Berlin

Тези зодии са общителни. За тях е истинска терапия да са с приятели, роднини, колеги, съученици или познати и да водят дълги разговори, да обсъждат различни теми, да споделят, да разменят мнения за много неща. Вижте кои са те, според "News18".


Близнаци
Те са познати именно с това, че са много общителни, комуникативни, намират общи теми с много хора и винаги има за какво да си говорят. Близнаците са сред хората, които могат да водят най-дълги разговори, да обсъждат какви ли не теми без срам и проблем. Харесва им да водят обширни разговори, това ги кара да цъфтят и да се чувстват добре. Най-хубаво им е да обсъждат много различни теми, да обменят виждания, да споделят за преживявания - така биват стимулирани интелектуално.
 
Везни
Това са други въздушни зодии, които са доста социални, общителни и приятелски настроени. Везните са чаровни, сладкодумни, омайват с това, което казват и могат да измислят тема на разговор с всеки и по всяко време. Тези зодии са дипломатични, обичат дългите дискусии, намират най-подходящите думи. Харесва им да водят дълги и смислени разговори, да търсят истината, да постигат компромиси, съгласие и да сдобряват хора чрез разговорите. Те са майстори на дългите дискусии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от Ако щете - вярвайте
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Със скорпиони, раци, стрелци и водолеи се е случвало да водя дълги разговори. Но познавам няколко везни и риби, които са големи мълчаливци.
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Близнаци и Везни не обичат дългите разговори, обичат дългите монолози. Те клюкарстват, интригантстват, сплетничат.
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тези хора, които не са се научили в основното училище да кажат важното, без да разтягат излишни локуми.
2
1
 
8
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 седмици
Аз съм Близнак и моята е Близнак, първата ми жена също беше Близнак. Вярна е статията. Едвам взимам думата при сегашната, чак до скандал сме стигали, че понякога докато си избърбори всичко което има да казва, забравям аз какво съм искал да кажа. И се скача от тема в тема и накрая се забравя за какво изобщо сте започнали да говориме...ахахахахах :))) Ама ако си на козче е яко де :))))
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Двама си говорят: - Добрата жена се познава по-думите които изрича! А ако не говори? Е толкова добра не съм срещал!!!