Досиетата X: Учени показват мумия на извънземно в София!

Истината, под която са се подписали всички американски президенти
6 ное 2015 14:17,
127
Досиетата X: Учени показват мумия на извънземно в София!
Снимка: ВВС на САЩ разсекрети тази снимка, като част от доклада си "Инцидентът в Розуел" през 1947г., Reuters, архив

През уикенда в София се събират видни учени, които се занимават с космически изследвания и наличие на извънземен живот. В България ще бъдат показани кадри на мумия на същество, за което учените твърдят, че е извънземно.

"Виждал съм това същество в Мексико. Тогава то се възприемаше като мутант. Човешки мутант, който бе намерен в една от пирамидите. Това е създание, около 50-60 см, и е като малка хлебарка. То има хилаво тяло и голяма глава. Мексиканските колеги ще демонстрират 90-минутен филмов материал във връзка с това същество. Но няма да бъде показано на живо", поясни пред Нова тв проф. Лъчезар Филипов от Института за космически изследвания при БАН.

Той разказа, че в Латинска Америка има много материали, свързани с извънземните. Фактът, който шокира мексиканските учени обаче е, че то е погребано като божество в една от пирамидите – тоест маите са имали някакъв респект към него. Преди 10 години те започват да правят изследвания на ДНК-то на съществото и се оказва, че няма нищо общо с човешкото – тоест това не е мутант.

"Тази година в Италия ми бяха предоставени документи относно катастрофата в Розуел, Ню Мексико през 1947 година. Дълго време американците отричаха, че там са се разбили извънземни кораби. Докладът, който разглежда тази катастрофа, е подписан от Опенхаймер и Айнщайн, които са водили комисията. За да повери Труман доклада на тези двама души, които са велики учени, разбирате, че той е знаел за какво става въпрос. Заключението на доклада е, че това, което се е разбило там, не е земен обект", продължи ученият от БАН.

"Под този доклад са се подписали всички американски президенти. Това излиза сега на бял свят от ЦРУ, което означава, че тези неща са реални", добави още Филипов.

Но защо излизат толкова късно? Според Лъчезар Филипов всичко това целенасочено се е крило. "Айзенхауер се е срещал с извънземни, договорил се е и в резултат имаме технологичен бум. Докладът ми бе показан миналата година във Франция. Технологичният бум идва без никави предварителни изследвания. Той не е случаен. Но каква е била цената на договорката, не се знае. Всичката информация е от засекретните документи на ЦРУ. И колегите сега ще демонтрират цялата истина", уточни професорът.

"Това което ще се представи в София не е за шоу, а за да разберат хората огромния процент истина. Да разберат, че човечеството трябва да промени своето отношение към контакта. Докато не променим манталитетата си на расисти, значи не можем да възприемем и това човече. То може да е от една цивилизация, която може да ни покаже много фокуси във Вселената. Но ние трябва да го приемем. Явно в миналото те са идвали, помагали са ни, побутвали са ни, но ние не сме могли да го разберем", категорчен бе Филипов.  

"В момента руснаци и американци говорят в прав текст, че до 10-15 години ние ще имаме контакт с извънземни. Аз мисля, че този контакт отдавна се е осъществил. Просто на тях им трябва толкова време, за да може човечеството да възприеме този контакт”, на мнение е той.

"Фондацията на Рокфелер дава огромни средства за търсене на извънземен разум, но с правото те да използват първи тези резултати. Миналата година руски милиардер даде 100 милиона, за да създаде програма за евентуален контакс с извънземни. Там бяха включени хора като Стивън Хокинг и Мартин Рийс", разказа още проф. Филипов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КОНТАКН С ИЗВЪН ЗЕМНИТЕ МНОГО ОТДАВАНА ИМА. САМО ЧЕ НЯМА КОЙ ДА ВИ КАЖЕ. ДА НЕ БИ ТАЗИ ТЕХНОЛОГИЯ КОЯТО В ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ НАПРЕДНА С КОСМИЧЕСКА СКОРОСТ НЯКОЙ ЕЙ ТАКА СУТРИНТА СЕ Е СЪБУДИЛ ИЗКЪПАЛ СЕ Е ИЗМИЛ СИ Е ЗЪБИТЕ ЗАКУСИЛ Е И СИ КАЗАЛ. ЩО ДА НЕ ВЗЕМА ИЗМИСЛЯ НЯКОЯ ТЕХНОЛОГИЯ ЕЙ ТАКА ОТ НИЩОТО ДА УЧУДЯ ВСИЧКИ? ДА ИЗМИСЛИЛ Е *** НА КУКУВО ЛЯТО. ДОБРЕ ЧЕ СА ИЗВЪН ЗЕМНИТЕ ЗА ДА ИМАТЕ ИНТЕРНЕТ ЛСД ТВ ВИДЕО КОМАКТ ДИСКОВЕ И ОЩЕ КОЛКО ЧУДЕСИИ ЩЕ ВИДИТЕ БЕДНА ВИЕ ФАНТАЗИЯТА.
81
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 82Гледам те доста ровиш в Гугъла. И гледам някакви зловещи формули за тия тахиони които били по-бързи от светлината. Можеш ли да ги разчетеш?))) Иначе докога ще те чакам да ми кажеш с каква скорост се движат тия тахиони? Знам, че си кух да разчетеш формулите!)))
80
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
това не е теория , доказано е математически и експериментално
79
3
 
3
 
! Отговори
тъй де! преди 8 години
Проф. Филипов е или мошеник или пълен куку! Интелектът му е колкото на 10-годишно дете.
78
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 82Бе то теории колкото си искаш, бре! Искам да ми кажеш скоростта на тахионите. Чакааааам!
77
1
 
4
 
! Отговори
факт преди 8 години
Този Филипов е точно толкова учен, колкото аз съм марсианец. БАН е люпило на куковци. Много западни професори са същите откачалки.Засега няма нито едно смислено доказателство за извънземни на нашата планета. Тях ги има, разбира се, но те не са на земята.
76
0
 
6
 
! Отговори
Кольо преди 8 години
Снимката в статията наистина е оригинална. Само че това не е летяща чиния, а тестове на топлинния щит на сондата Викинг, която кацна на Марс. Снимката е отрязана, на оригинала вдясно се вижда балона с който са издигнали щита, за да го хвърлят отвисоко.
75
3
 
1
 
! Отговори
41 преди 8 години
тахионите са частици (материални тела) , които се движат със скорост по-голяма от тази на светлината . Доказано е че тяхното съществуване не противоречи на теорията на относителността . Във физиката няма свещени крави , всяка стъпка в осъзнаването на битието подлежи на преразглеждане на по-късен етап . Нютоновата , Айнщайновата и квантовата физика са различни етапи на разбиране на вселената разглеждащи различни енергетични нива на материята
74
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До грък Нищо няма да трошиш а ще бачкаш пари има да връщаш И ЦИПРАС ти го каза
73
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Ангел къде по банално е ме 163 Комета е истребител с ракетен двигател за кратко няма и минута минава звуковата бариера И се получават характерните за това явление неща . Тъй като към 1944 явлението е НЕПОЗНАТО -освен за няколко учени- НО е фотографирано от доста екипажи на западни самолети тръгват едни слухове .... колкото за Розуел Там е опит на извеждане на спътник с балон крайно секретно по онова време и пак слухове ...
72
0
 
1
 
! Отговори
марсияниц преди 8 години
До75:поправка. Не мумии а извънземни понежи техния разум не го разбирам
71
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако достигнеш скоростта на светлината ти ставаш безсмъртен понеже времето спира при такава скорост. Тоест ако има хипотетична вероятност човек да лети в космоса години наред със скоростта на светлината, той няма да остарее даже за секунда. Факт! Физичен закон. Така че склоростта на светлината може да я достигне нещо само като мисълтта, но тя ни помага само да се чувстваме по различен начин, а не да спрем стареенето. Това е.
70
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как само 1 мумия? Ние имаме 240 мумии на жълтите павета!
69
0
 
2
 
! Отговори
Грунтос Бомбастични преди 8 години
Ако една частица в единия край на вселената се движи със скорост 60% от тази на светлината, а друга частица в другия край на вселената се движи със същата скорост, но в противоположна посока, тогава може да се каже, че разширените на вселената се случва със скорост по-голяма от тази на светлината. Аз лично така си го обяснявам.
68
2
 
6
 
! Отговори
грък преди 8 години
Я тези летящи чинии ги трошим с узо и сиртаки
67
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лъчезар Филипов:" Айзенхауер се е срещал с извънземни, договорил се е и в резултат имаме технологичен бум"Учени?!?@#
66
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 64Неутрините и малкото ми дете ги знае вече от медиите. казвай им скоростта на неутрините. Чакаааам!
65
0
 
11
 
! Отговори
БАН преди 8 години
Пием с мярка... до насиране...
64
1
 
9
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Чел съм за инцидента Розуел ,след края на ВС война .Американските учени се захващат да разшифроват нацистките летящи чинии открити след войната .Правят няколко прототипа дори по добри от тези на Хитлер но разбират че летящите чинии са пълна глупост и немогат по никакъв начин да се мерят със самолетите.Та в Розуел е паднало едно такова недоразумение.Все пак Хитлер изобретява летящите чении в опит да стресне САЩ и Русия .Но с това даде хляб на конспираторите.Извънземните неса ни намерили още споко
63
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
50 см Малка *** хм този професор какво има в къщата си