Досиетата X: Учени показват мумия на извънземно в София!

Истината, под която са се подписали всички американски президенти
6 ное 2015 14:17,
127
Досиетата X: Учени показват мумия на извънземно в София!
Снимка: ВВС на САЩ разсекрети тази снимка, като част от доклада си "Инцидентът в Розуел" през 1947г., Reuters, архив

През уикенда в София се събират видни учени, които се занимават с космически изследвания и наличие на извънземен живот. В България ще бъдат показани кадри на мумия на същество, за което учените твърдят, че е извънземно.

"Виждал съм това същество в Мексико. Тогава то се възприемаше като мутант. Човешки мутант, който бе намерен в една от пирамидите. Това е създание, около 50-60 см, и е като малка хлебарка. То има хилаво тяло и голяма глава. Мексиканските колеги ще демонстрират 90-минутен филмов материал във връзка с това същество. Но няма да бъде показано на живо", поясни пред Нова тв проф. Лъчезар Филипов от Института за космически изследвания при БАН.

Той разказа, че в Латинска Америка има много материали, свързани с извънземните. Фактът, който шокира мексиканските учени обаче е, че то е погребано като божество в една от пирамидите – тоест маите са имали някакъв респект към него. Преди 10 години те започват да правят изследвания на ДНК-то на съществото и се оказва, че няма нищо общо с човешкото – тоест това не е мутант.

"Тази година в Италия ми бяха предоставени документи относно катастрофата в Розуел, Ню Мексико през 1947 година. Дълго време американците отричаха, че там са се разбили извънземни кораби. Докладът, който разглежда тази катастрофа, е подписан от Опенхаймер и Айнщайн, които са водили комисията. За да повери Труман доклада на тези двама души, които са велики учени, разбирате, че той е знаел за какво става въпрос. Заключението на доклада е, че това, което се е разбило там, не е земен обект", продължи ученият от БАН.

"Под този доклад са се подписали всички американски президенти. Това излиза сега на бял свят от ЦРУ, което означава, че тези неща са реални", добави още Филипов.

Но защо излизат толкова късно? Според Лъчезар Филипов всичко това целенасочено се е крило. "Айзенхауер се е срещал с извънземни, договорил се е и в резултат имаме технологичен бум. Докладът ми бе показан миналата година във Франция. Технологичният бум идва без никави предварителни изследвания. Той не е случаен. Но каква е била цената на договорката, не се знае. Всичката информация е от засекретните документи на ЦРУ. И колегите сега ще демонтрират цялата истина", уточни професорът.

"Това което ще се представи в София не е за шоу, а за да разберат хората огромния процент истина. Да разберат, че човечеството трябва да промени своето отношение към контакта. Докато не променим манталитетата си на расисти, значи не можем да възприемем и това човече. То може да е от една цивилизация, която може да ни покаже много фокуси във Вселената. Но ние трябва да го приемем. Явно в миналото те са идвали, помагали са ни, побутвали са ни, но ние не сме могли да го разберем", категорчен бе Филипов.  

"В момента руснаци и американци говорят в прав текст, че до 10-15 години ние ще имаме контакт с извънземни. Аз мисля, че този контакт отдавна се е осъществил. Просто на тях им трябва толкова време, за да може човечеството да възприеме този контакт”, на мнение е той.

"Фондацията на Рокфелер дава огромни средства за търсене на извънземен разум, но с правото те да използват първи тези резултати. Миналата година руски милиардер даде 100 милиона, за да създаде програма за евентуален контакс с извънземни. Там бяха включени хора като Стивън Хокинг и Мартин Рийс", разказа още проф. Филипов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тука един кариес на зъба една седмица не могат да ми намерят щото бил под пломбата, пък след това една седмица ми го оправят,а тръгнали за вселената да мислят.
21
0
 
6
 
! Отговори
-10 преди 8 години
"...Но няма да бъде показано на живо"--------Естествено :-)И един мармот ....
20
0
 
2
 
! Отговори
da be преди 8 години
На мен ми е по-лесно да възприема контакст с извънземни отколкотода слушам на този свободните съчинения. Истинско недоразумение.
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Единственото доказателство за извънземни е интелекта на колегите ви в университета сравнен с откритията в световен план.
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
от 17 до 10 Чети, бе!Учени от NASA стигнаха до нови данни за скоростта, с която се разширява вселената. Според тях това става с около 74.3 километра в секунда на всеки мегапарсек. Стойността е с възможност за грешка от плюс минус 2.1 километра, съобщи Space.
17
3
 
0
 
! Отговори
Warhammer 40 000 преди 8 години
извън земни няма лично ЕКСТЕРМИНИРАХ ПОСЛЕДНОТО
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 16 Чети!Учени от NASA стигнаха до нови данни за скоростта, с която се разширява вселената. Според тях това става с около 74.3 километра в секунда на всеки мегапарсек. Стойността е с възможност за грешка от плюс минус 2.1 километра, съобщи Space.
15
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
do 10 За пръв път чувам Вселената да се разширява по-бързо от светлината. Ти го казваш. И другото- вселената забавя според всички учени скоростта си която е била със скоростта на светлината при взрива и след време ще достигне нулева скорост при която ще започне за се свива и да влезе в онова нещо в което е била преди Големия Взрив!
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Волене пали колата и мятай партията да разглежда това е по вашата част
13
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
пълни глупости, аз имам от години колега извънземно
12
4
 
3
 
! Отговори
това не преди 8 години
е наука. Науката работи с проверени факти и доказателства. фИЛИПОВ много иска да е известен и понеже на научното попрще не се справя- пробва с разни сензации. Медиите пък това търсят. А и какво да искаш от организацията, в която голяма част от кадрите там не са учени, пробват да са, пречат на учените, но не са. Благопричтна среда за Филипов. Само като видиш кой печели проектите от Фонда в този Институт ти стават много неща ясни.
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Извънземните съществуват-как иначе ще обясните магазините втора употребаСпондж Боб
10
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А Мълдър и Скъли какво мислят по въпроса?
9
2
 
11
 
! Отговори
do 6 преди 8 години
Никой не знае това, а и сме все още доста млади като вид, че да можем да си го обясним с математика. Освен това не се знае и колко стара е по-точно вселената или колко е голяма, защото вселената се разширява, а скоростта на разширяване се увеличава и колкото по-далече от "центъра", толквоа по-бързо се увеличава. Скоростта е по-голяма от тази на светлината и за това ние виждаме само част от вселената. Някои места никога няма да можем да ги вими, защото светлината никога няма да стигне до нас.
8
3
 
10
 
! Отговори
макето преди 8 години
за вас лъжа за мен истина вчера докат си пасох козите на съседната поляна кацная марсианцикак си му е редо запознаме се седнахма па кат извадиха една зелена ракия скоросмъртница сигур имаше 200 градуса та убаво се оправиме накрая едвам си запалия чинията
7
0
 
4
 
! Отговори
Без думи преди 8 години
Ако попитате всеки астроном ще получите най-верният отговор ... ИЗ няма в близост до СС ...В галактиката може и да има във Вселената вероятно със сигурност ... е не е 100%.
6
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това за мен Вселената е нещо откачено. Наистина с плиткия си мозък питам много разбирачи по астрономия: Добре де Вселената е дълга 15 милиарда светлинни години. Да кажем, че от тогава е станал взрива..оня големия според учените. Какво има след Вселената тогава?Мълчат като дупета. Някои ми излизат насреща , че имало паралелна вселена на нашата.
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това на снимката прилича на ранен прототип на капсула за ракетите, които изтрелваме в космоса. Как си представят тази пластмаса да лети в космоса. Аман от промитеи мозъци вече.
4
4
 
16
 
! Отговори
Исти преди 8 години
Това не е мумия,а макет създаден от уфолози,които чрез него искат да доказват,че техните теории са прави и парите им не са пръснати на вятъра. Първите извънземни обаче,които са попаднали на земята и вероятно все още попадат,не са ясно видими същества,понеже са вируси или дори вирусели и микроби. А учените много добре знаят,че "извънземните" от Розуел са военни макети,правени за изпитване на онези свръхсекретни военни проекти,които американците присвоили от нацистите през 1945 г. и след нея.
3
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе не вярвам да е имало извънземни на Земята! Друг е въпроса, че във тази огромна Вселена(някои от вас даже не знаят колко е голяма) има 100% друг живот освен нашия.Знаете ли колко слънца има като нашето слънце във вселената? Да не говорим за планетите които "кръжат" около тия сланца? само броят на слънцата във вселената е повече от всички песъчинки по всички брегове на наната планета. Мозъкът ви не може да го побере, като знаете колко песъчинки има в една шепа пясък.