Жените ни в топ 10 по сексапил. Мъжете ни – никакви ги няма

Анкетата е съставена след допитване на 110 000 души в цял свят
4 яну 2016 08:52,
178
Жените ни в топ 10 по сексапил. Мъжете ни – никакви ги няма
Родни момичетата си устройват водно сражение на плажа в Бургас. Снимка: архив, Булфото

Българските жени влязоха в топ 10 на най-сексапилните представителки на нежния пол в света в класацията на порталa "Мис травъл".

Макар нашенските хубавици да се нареждат на предпоследното, девето място, признанието е голямо, защото списъкът е съставен след допитване сред 110 000 души.

На първо място по загадъчност и сексапил изненадващо са момичетата от Армения. Веднага след тях пък са хубавиците от Барбадос - островът известен с прелестните си кадифени жени.

На трето място по сексапил са жените в САЩ, следвани от палавите колумбийки и консервативните британки.

Австралия, Бразилия и Филипините също фигурират в списъка като страни, чиито мадами са тигрици в леглото. На девета позиция са българките, а след нас се нареждат ливанките, пише "Новинар".

Родните мъже пък изобщо не попадат в класацията. Оказва се, че ако трябва да търсят еквивалент на своята разкрепостеност, българките е добре да се оглеждат за гърци, австралийци, пакистанци и американци.

Все пак според списъка за най-секси мъже на планетата, мачовците от Нигерия и Шотландия също не са за пропускане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
1
 
2
 
! Отговори
мда преди 8 години
Който иска д ами вярва, но.. наксоро бях в Сърбия и очите ми останаха на фльонга... а тук дори ги няма в класацията...
83
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Струва ми се, че авторът просто е със слаби познания по Английски и не е могъл да преведе статията правилно. Гарантирано качество от днес.бг
82
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българките трее да са в топ 3 нещо - греши избора на тези сто иляди. Наште са си най-убави. Летоска особено кат се заголят малко повече става много разсеян човек като ходи по моловете и улиците. Обаче украинките и те не им отстъпват, по-убави са от рускинчетата като цело...
81
3
 
9
 
! Отговори
Край преди 8 години
Радвайте се българи и ползвайте до насита. Българките са едни от най-красивите жени на света. Жените на народите в които има славянска кръв са най-хубави. Рускини, полякини, украинки, сръбкини, чехкини и не напоследно място българки са най-доброто правено от господ. Барбадос - дрън дрън. Славянките са масово красиви. В граския транспорт можеш да видиш момиче дето в Сащ ще е топ модел.
80
1
 
5
 
! Отговори
Майк преди 8 години
До 108Този модел на морална деградация който се нарича "свобода" от заблудени хора води до неминуема гибел. Европейците които го прилагат изчезват от т.н. проблем с демографията а цветнокожите, примитивни малцинства и ислямисти процъфтяват и имат демографски прираст. Сега кое е по-добре жената да е вкъщи и да се грижи за семейството, да няма морално разложение или да изчезнем. И в двата случая т.н. "свобода" и западните доктрини няма да се запазят а ще изчезнат и те. Въпроса е дали и ние с тях?
79
0
 
3
 
! Отговори
Майк преди 8 години
До 108Не е необходим чак шери***т, но ако европейците и щатите не се откажат от този изкуствено въведен и неестествен модел наложен от сатанински тайни общества то просто ще загинат защото модела е дефектен и европейските народи които го прилагат постепенно изчезват. Няма положителен прираст на населението а отрицателен. Дали европейците сами ще измрат или нахлуващите *** на които не им дреме за "свободите" ще ускорят нещата, то резултата ще е лош за европейците.
78
2
 
5
 
! Отговори
Майк преди 8 години
До 108Гледай само в какво положение се намираме в общество без строен ред и морални устои. Така наречената "свобода" на "западните ценности" се изразява в нарушение на Божиите закони, отхвърляне на доброто и правилно и поощряването на това което е зло, безморално, сексуално извратено, безотговорно и т.н. В такова общество без истински ценности не се живее добре а и то изчезва тъй като не е жизнеспособно. Експеримента скоро ще приключи.
77
1
 
11
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Е как ще сравняваш дебелите и разплути Британки и Американки с опънатите Българки!!!.И в САЩ съм ходил и в Англия.Особенно Англичанките нищо не става от тях.Бяла кожа ,лунички ,лоши зъби ,наднормено тегло ,зле облечени.
76
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Го4о- мъжете от джасане и мутреене още п оне стават ,дебели ,отпуснати не могат да го вдигат ,не могат даправят деца.еректилната дисфункция е често срещана.мани мани ,40годишни мъже /и по стари /тръгват тепърва д а търсят ''семейство;; ;)) Дърт дебел мъж бе з пари - се чуди ''бе що не го харесват'' ....п оулиците само отпуснати мъже с дебели телеса вървят ,плюскане на банички,цигари алкохол,много малко секси мъже има вБг..
75
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Майкне сме 18 век ,мой,много ти се иска да затвориш жена си /ако имаш /в кухнята ,да няма образование и да няма ИЗБОР ,НАЛИ :)))Свободата на робите никак не с е е харесала на господарите им ,нито Освобождението на България не се е понравило на османците.. Свободата е дар който е за интелигентни хора.Никой не пречи на свестен мъж да има жена и семейство.Простаците с остарели разбирания -не СТАВАТ.Естествен подбор -не стават и няма да имат деца,потомство ...семейство.Мечтай за шериата..
74
2
 
4
 
! Отговори
Нато преди 8 години
Това за Българките е вярно точно мой тип спортно закръглени със склност към надебеляване...
73
5
 
16
 
! Отговори
Майк преди 8 години
В предходни времена здравите семейства в които мъжа е глава на семейството, жената ражда деца и цялото общество има здрав морал и вяра в Бога нацията се е възстановявала от кръвопролитни войни при които огромна част от хората са измирали. Сега нацията кондиционирана в упадъчните нрави на "западните ценности" измира сама, без войни. Ако положението не се промени коренно и с примитивите идващи от юг и изток Европа ще престане да съществува.
72
1
 
1
 
! Отговори
Dimitar преди 8 години
nali...i az taka kazvam, za americankite(ne svinete) sum suglasen poneje te tam sa smeseni ot vsqkade ama za britankite i az se smeq mnogo hahahaha :)
71
2
 
5
 
! Отговори
Майк преди 8 години
До Го4оНе може да има добър прираст на населението и достатъчно деца ако в обществото битув***т така наречените западни ценности на моралната р***злагация. В древни времена е имало строги норми за това какво поведение е приемливо и какво попада под ударите на закона. Блудството или както сега се нарича "сексуална свобода или революция", прелюбодейството или изневерите и сексуалните извращения като с0домията и др. са подлежали на смъртна присъда. Това не е случайно, тези неща застрашават нацията.
70
2
 
16
 
! Отговори
Деси преди 8 години
Тъй... тази класация е стара. Изтупана е от праха. Допитването е правено до американски туристи. Арменките са ги класирали, заради Кардашиян, Барбадос, заради Риана, британките и американките - покрай някои актриси. Ако питаш реално пътуващи хора, най-красиви са българки и украинки. И съм мн склонна да се съглася.
69
10
 
16
 
! Отговори
Го4о преди 8 години
Жените ни сексапилни, а не раждат! Когато им дойде на ум за деца - вече за нещо не стават, защото са изкормени от джасане!
68
4
 
15
 
! Отговори
Майк преди 8 години
Да не говорим, че тези класации са лъжливи и неверни и само се използват като средство за жестока безр0дова и безморална пропаганда. Бялото европейско население се пропагандира да се превърне в курви1 и курв***ри самоунижаващи се и унижаващи рода си като влизат във недостойни връзки с примитивни цветнокожи етн0си. Резултата - поколение от ***, п0лу-цветнокожи, п0лу-бели и изчезване на чистата бяла раса която е в основата на всяко развитие.
67
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако тия каки на снимката са българките...то по добре да не сме в тази класация.Женската красота не е само вид на кифла, има и други неща...
66
5
 
11
 
! Отговори
Майк преди 8 години
Поредната феминистична статия атакуваща мъжете и особено белите такива. Промотира се предателство на българките към собствения им род като се съветват да се "оглеждали" за чуденци включително пакистанци и нигерийци!? Доктрините на глобализма в действие промотирани от филми като "секса и града", "отчаяни съпруги" и т.н. Напоследък в глобалните медии толкова много се промотират смесените връзки с цветнокожи, че е направо крещящо. Идеята е геноцид на бялата раса чрез *** в ***.
65
4
 
13
 
! Отговори
Чибо преди 8 години
Може ли някой да ми обясни защо бг мъжете са повечето плешиви мутроиди или се правят на такива? От гледане на Планета ли, що ли...