Кенеди – убит от ЦРУ, заради НЛО

US президентът поискал тайни досиета на извънземни
5 яну 2016 14:14, Петя Славова
60
Кенеди – убит от ЦРУ, заради НЛО
Снимка: архив, Reuters
Въпреки че убийството на Джон Кенеди се случва през далечната 1963 г., и до днес не спират да се създават нови конспиративни теории за загадъчното престъпление.
 
Сред най-новите е, че американският президент е бил убит от ЦРУ само 10 дни, след като е поискал от шефа на разузнавателното ведомство да му бъдат предоставени строго секретните досиета, събрани за НЛО, пише в. "Дейли мирър".
 
Кенеди бе застрелян на 22 ноември в центъра на град Далас в щата Тексас. Неговата трагична смърт разтърси целия свят и породи десетки теории на конспирацията. Най-новата версия е на НЛО експерта Скот Уоринг, пише БТА
 
Копие на писмото, написано от Кенеди до шефа на ЦРУ, се появи в сайта на Уоринг "Ю Еф Оу сайтингс дейли". В него стопанинът на Белия дом настоява ЦРУ да му предостави всички събрани данни за неидентифицираните летящи обекти. На 19 ноември 1963 година Кенеди посещава НАСА в Кейп Канаверал, щата Флорида. Три дни по-късно той е убит.
 
В писмото си Кенеди настоява ЦРУ да му предостави случаите с НЛО, представляващи най-голяма заплаха. Президентът изпратил и писмо до НАСА, в което настоявал космическото ведомство да започне да си сътрудничи с руснаците по въпросите на НЛО. Кенеди се е притеснявал Москва да не обърка НЛО над Русия с американски шпионски самолети.
 
Скот Уоринг изказа силни съмнения, че участничката в президентската надпревара Хилари Клинтън ще публикува всички досиета за НЛО, ако бъде избрана за държавен глава на САЩ. "Тя няма да има достатъчно власт, за да направи цялата тази информация публично достояние", пише в сайта си уфологът. "Тя ще бъде убита преди това от ЦРУ, както предшественикът й Кенеди.
 
Поради тази причина Клинтън никога няма да посмее да се разрови в тези досиета, както неотдавна обеща!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Човекът е единственото разумно същество в нашата вселена. Идеята е той - човекът - да направи този свят по-добър и хармоничен. Този свят е работната площадка за това, човек да се научи да бъде по-добър"Както казах: релогиозни убеждения.Интересно как религиите не допускат, че дори човек да е създаден от бог, може от същия този бог да е предопределил на човека да се сблъска с други същества на тази "работна площадка", които (с добър или лош пример) да му помогнат да стане по-добър.
33
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Журналист до журналист ненормалник до ненормалник и все напред .
32
3
 
7
 
! Отговори
Основоположников преди 8 години
US стъпват на Луната,а там ги чакат извънземни за селфита.Поръчват на С.Кубрик студийна версия на "стъпването".Защо мълчат руснаците:лунохода им остава без батерии. Тогава ток им дават извънземните и то с един кабел.US си имат бермудски триъгълник, а русите комунизъм(всичко изчезва).От 1989 става обратното.Хилъри отдавна подозира НЛО за аферата с пурата на мъжа си.Днес разсекретих досието на сина ми-той е извънземен(няма да ви кажа какво прави, за да не ме снайперова, преди да стана президент).
31
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много накратко обяснено - няма извънземни в нашия видим свят. Всички те са плод на човешкото въображение. Човекът е единственото разумно същество в нашата вселена. Идеята е той - човекът - да направи този свят по-добър и хармоничен. Този свят е работната площадка за това, тчовек да се научи да бъде по-добър и да прави само добри и конструктивни неща, а не да се занимава с грабежи, разрушения и т.н.
30
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докато съм съгласен, че убийството му може да има общо със далеч по-земни неща, прави ми впечатление, че много хора тотално отхвърлят вероятността да има разумен живот на други планети.Допускам, че религиозни убеждения са причината за това...
29
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той май нещо друго беше поискал... Не Фед, а държавата да печата доларите. Стига уфологични алабализми!
28
0
 
14
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Откога на чиф.ути.те им викат извънземни???Единствената причина да убият Кенеди е,че се опитваше да управлява реално-нещо недопустимо за "Господарите"! Всичко друго е ала-бала!
27
3
 
8
 
! Отговори
ceco преди 8 години
Всички тези нло-та и летящи чинии не са никакви извънземни,а винаги са били земни военни технологии.
26
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имаше един интересен епизод на Ancient Aliens по повод случай, в който група НЛОта прелита над Америка и променя курс и се насочва към Русия. Нз до колко е вярно, но който е гледал поредицата за "Древните извънземни" може да си припомни този епизод.Както и да е, от Вашингтон директно звънят на Москва по Червения Телефон (направен през 63та, няколко месеца преди да убият Кенеди) и казват простичко "НЛОтата не са наши".Може да звучи залухаво, но като нищо може и да има връзка м/ду събитията...
25
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Или пък може би да е бил убит от НЛО заради ЦРУ??
24
3
 
3
 
! Отговори
pleyadian* преди 8 години
Da tochno tova e jivata istina.Toi i hilid drugu hora platiha s jivota si zashtoto se rpveha ta kadeto ne trebva.Zatova tezi hora koiito znaqt istinata gi iskarvat ludi psih bolni i pr.Galakticheska Konfederacia ima a vie spite zombirani humanoidi.
23
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Василев:"Кой иска да се хване с мен на бас, че пресата и медиите са по перфектни и страшни оръжия от парите и атвоматите???!!!Готов съм на всякакъв облог!!!"Сигурен ли си? Или си го чул някъде и го повтаряш клиширано - до втръсване?Каквото и да напишеш или кажеш - е обратимо, после може да се опровергае и прочие. А ако получиш куршум в главата - това е съвсем необратимо, няма връщане на зад. Оставташ си мъртъв за винаги!Така, че намали малко американските сериали и фими - вредни са !
22
2
 
12
 
! Отговори
Случаен читател преди 8 години
ЕГАТИ ГЛУПОСТТА!!!
21
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БГТРАКИЕЦАкато пишеш с главни букви с банкноти по 100 рубли ли ти плащат?
20
2
 
10
 
! Отговори
Димитър преди 8 години
До Василев - не случайно са "четвърта власт", напоследък с всички социални мрежи и он-лайн издания станаха ПЪРВА власт! Да не говорим колко евтиноти излизат в Бг!!!
19
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къде изчезнаха записите и дневника на американския адмирал Ричард Бърд ?Глупаво е да се мисли че това което го знаят американците, руснаците не го знаят
18
0
 
41
 
! Отговори
ДС преди 8 години
Всички бягат от истината за Федералния резерв.
17
4
 
24
 
! Отговори
БГТРАКИЕЦА преди 8 години
СЛЕД 52 ГОДИНИ ЩЕ НАУЧАВАМЕ КОЙ, КОГО Е УБИЛ,ЕГАТИ ДЕМОКРАЦИЯТА.НЯМА ДА МИ СТИГНЕ МЕСТОТО ДА ИЗРЕДЯ ГОЛЕМИТЕ ХОРА В СВЕТА КОИТО СИ ЗАМИНАХА ПРЕЖДЕВРЕМЕННО,А КАКВО ОСТАВА ЗА ПИОНКИТЕ ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА,ВСИЧКО ТОВА ПРОДЪЛЖАВА И ЗАТОВА Е ВИНОВНА ПРЕХВАЛЯНАТА ДЕМОНКРАДАЦИЯ.ЗА 25 ГОДИНИ 2 МЛН.БЪЛГАРИ НАПУСНАХА СТРАНАТА ПОРАДИ НЕМОТИЯ,А ОЩЕ ТОЛКОВА СИ ОТИДОХА ПО РАНО ПОРАДИ ДЕМОКРАТИЧНО СЪЩЕСТВУВАНЕ.ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ПРЕЗ НОВАТА 2016Г.
16
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Иначе е странно това, че хора, които използват думата "рептил" и очевидно вярват в нея, даже имат информация кой е такъв и кой не, се присмиват на теории за НЛО. Общо взето - присмяла се кука на крива бука...пyтиноидни парадокси...
15
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Путин го сънувате вие, путиноидчетата, и то в мокрите си сънища, затова ще ви бъде навиран във физиономии колкото често е необходимо, докато се усетите, че сте смешни. Щото явно парите са добри, вече не се отказвате доста време!