Вижте какво мъжете крият от жените си

10 тайни, но не са свързани с друга жена
12 окт 2016 22:40, Екип на Tialoto.bg
5
Вижте какво мъжете крият от жените си
Снимка: архив, Reuters

Вашият партньор вероятно не знае всичко за вас, не отричайте. Всеки има своите малки тайни и докато вие нямате проблем да пазите вашите, вероятно горите от любопитство и постоянно се питате какво той крие от вас. Не го питайте директно, ако имате някакви подозрения.

Ако не ви е казал сам досега, едва ли ще го направи. И не давайте воля на въображението си, защото само ще ви докара излишен стрес. Не е задължително да има друга жена, пристрастеност към хазарта и т. н. Понякога мъжете ни спестяват дребни "истини“ от любов, за да не ни наранят и обидят без да искат.

Мъжкото сп. Men's Health направи кратка анкета сред читателите си за това какви тайни най-често пазят от своята половинка. Ето и какви са резултатите:

1. "Приятелите ми не я харесваха в началото. Определяха я като дразнеща и дори ме съветваха да я зарежа. Но с времето свикнаха с нея и сега я приемат като част от компанията“ – Лукас.

2. "Тя беше втората ми среща (запознахме се чрез сайт за запознанства). Иска ми се да ѝ кажа, но мисля, че ще се засегне, въпреки че сме заедно повече от година“ – Трент.

3. "Все още тичам за съвет първо при майка си. Не, че не мога да говоря със съпругата си за нещата, които ме притесняват, но майка ми винаги ми дава най-разумните решения и ми действа успокояващо“ – Линкълн.

Вижте останалите в тайни на мъжете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: мъжеженитайнивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
39
 
! Отговори
ДС преди 7 години
Секса е хамалска работа, ***та изгражда характера.
3
1
 
41
 
! Отговори
1234 преди 7 години
Фиша със заплатата ...
2
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
... Че маструбират?
1
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Се чуди човек после що толкова ****сексуални се навъдили - един го срам, че му била втората, друг, че питал майка си....Нормалният мъж си крие парите, любовниците и залаганията на Еврофутбол.Щастливият мъж не крие нищо от жена си, ама такива са малко.А за останалите пишат я Космо, я Мен'с хелт.А, да. Истинският мъж четеше Плейбой, ама след тая със забрадката май е минал на онлайн порно.