Кобилкина съветва: Как да привлечем мъжа?

Вижте триковете, които сексоложката прилага
20 яну 2017 23:07, Александър Попов
98
Кобилкина съветва: Как да привлечем мъжа?
Снимка: Facebook

Сексоложката Наталия Кобилкина сподели част от своите трикове как да привлечете желания мъж.
В средата на следващия месец влюбените ще отбележат по традиция пъстро празника Свети Валентин, но на самотните едва ли ще им е до веселба.

"Всичко това за тях е истинско мъчение – да гледат и да завиждат на влюбените, да бленуват за мечтания партньор, да си казват с тъга „Ех, де да не бях и аз сама, а да имах мъж до себе си... Точно за тези самотни хора споделям тези трикове, за да може в оставащите седмици до Св. Валентин да привлекат мечтания мъж“, споделя Кобилкина.

Ето и нейните трикчета, с които да намерите мъж и да го плените:

1. Търсете начини да се срещате и запознавате с мъже

Ходете по ресторанти, събирания, кина и като цяло места, на които ходят много хора. Друг вариант са спортните събития, където аудиторията са основно мъже. Има и много сайтове, подходящи за запознанства – открий ги и се възползвай.

2. Играйте ролята на невинна, нежна и уязвима жена

Повечето от вас тук биха казали „Защо? Аз не искам да изглеждам слаба?“. Мъжете обаче обичат да общуват с жена, която има нужда от помощ, която знае как да моли и има нужда да бъде глезена. Те обичат да влизат в ролята на герои, спасители, защото това повдига самочувствието им и гали егото им.

Вижте останалите съвета на Кобилкина в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Г-н куха лейка трябва да се обидя сега и да не ви отговарям. Много инфантилно граничещо с нищо не можене и не правене. Обижда те за да ви преключат. Колко сте нещастен само, чак ми е жал за вас. Така ли гоните всички хора от живота си с обиди и нападтки. ***. Са останалите 90% от вас. Помогнете си сам. Довиждане!!!
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Г-н куха лейка разбирам,че се чувствате "малък и жалък".Пуснат сред тълпа хора, крачещи в нищото. Отиващи на никъде.Чувствате се, като нищожество! И си го изкарвате на другите. Стани голям. Мечтай! Следвай, мечтата си! Защо се вглабяваш в хората?И когато не се справяш ги тормозиш?Ще те намразят, а ти желаеш да те Обичат. Я се виж искаш любов, а правиш война.Прави любов, а не война. Дай любов и ще получиш любов. Обичай и ще те Обичат.Бъди изпълнен с нежност и желание и ще желаят да са мили с теб.
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Г-н куха лейка, колкото и да спорите по-топло няма да ви стане. Трябва да намалите разтоянието и да стопите леда в отношенията си с противоположния пол. Да се откривате. Жената обича да сте открит човек, да излагате ясно позициите си. Кое ви харесва, кое не ви харесва! Какво ви тормози, какво ви е приятно! Като скъсите дистанцията, разчупвате леда, обичта си идва от само себе си. Започвате да чувствате обич, любов, нежност, желание, топлина. Добро настроение. С тези 10% облик.
18
2
 
14
 
! Отговори
Като Ошо преди 7 години
Аман от тая
17
3
 
26
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
Бива ли да ни занимавате с тази самозвана и неприятна рускиня, която прокарва като съвети някои очевидни неща, които самата тя никога не е пробвала?
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Г-н, куха лейка вие си пишете какъв сте. Но с вашите 10% коя да ви пристане, като не ви е опознала. Но, сте скромен предвид, докъде бихте стигнал в любовта си. Ако това го наричате любов.., обич. Дори и употребихте, нежно. Трите неща от които се нуждаете, но не знаете как да ги получите.
15
0
 
23
 
! Отговори
Магарев преди 7 години
Свестен МЪЖ по кръчми нема да намерите.Имате малък шанс у нето ,но.............
14
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Желаете жена до себе си, но в следващия момент не я желаете. Считате в сексуален план, че никоя жена не е способна да задоволи плътските ви желания. Така, както вие бихте стигнали до крайности , ако трябва. Кое ви кара да си мислите, че няма такава жена и неспособна да ви се отдаде и задоволи?!
13
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Куха лейкаОт три дни ви чета. Много на сериозно сте се взели. Много сте ценичен и вулгарен. Високото ви мнение за себе си ме кара да мисля за вас, като на гений, чийто здрав разум още не вие открил. Прикритата ви егоцентрична душа, ви тласка към новаторство, което търсите в днес. бг. Дано, намерите верния път и да преосмислите желанията си някой да ви достига. Крайната ви непримиримост в това, че не кой би могъл да е много по-високо ерайхично, духовно на вашето равнище. Ви побъркава!
12
0
 
3
 
! Отговори
Mimi преди 7 години
Boje boje ako slusham tochno Neq (drux)
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нямам нищо против интелигентна жена. Даже и ще изпълнявам повечето и желания и ще готвя дори... стига да носи повече пари от мене вкъщи. Няма значение, кой колко пипи има, важното е да се разбирате.
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Статия как да привличат жената, че за нищо не стават.
9
4
 
9
 
! Отговори
super pi` преди 7 години
супер е
8
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази жена изглежда и глупаво и говори елементарно. Глупави сме и ние че я четем и даваме трибуна на тъпизмите й. Плаща ли ви та и давате възможност да пише по всевъзможни медии. Хайде стига с тая елементарна кобила! Обиждате читателлите си.
7
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе тая Кобилкина като е толкова оправна, защо досега не намери някой Кон, дето да й направи кончета?
6
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някои жени и мъже са несъвместими в желанията си. Не могат да бъдат заедно. Точка.
5
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми как - женското създание застава в поза партер, и туйто. Друго нема.а, и вика - ела ме Вълчо....изяж, дорде съм ядосана.
4
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да не съм лош пророк,ама това недоразумение ще е Мейзер 2!тотално изтрещяло ***-да ме прощава Господ!
3
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Залага цялата си връзка, като поставя собствените си желания, пред партньорката. Егоизъм! Това е обидно, за някои жени. Ако не му пусне отзад, фелацио край. Самовлюбен егоист, който не зачита желанията и чувствата в другите. Коя, жена ще желае се повтори с подобен господин? Ако въобще му се случи, някоя да му пусне и веднъж.
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичко с времето си...Има време за война, има време за любов!