Как реагират потиснатите хора според зодията?

Вижте израза на своите негативни емоции
Обновена: 3 фев 2017 22:51 | 3 фев 2017 21:07, Теодора Драгоева
4
Как реагират потиснатите хора според зодията?
Снимка: outnow.ch

Когато става дума за нашите емоции, всеки от нас има различни начини за тяхното изразяване. Това е част от онова, което ни отличава като личност. Някои хора са като отворени книги и човек лесно може да „прочете“ какво става в сърцата и умовете им.

Други са по-загадъчни и затворени и никога не казват това, което чувстват или мислят. Има много фактори, които са от значение за това как хората показват емоциите си. Влияят им средата, в която са отгледани, събитията в живота им досега, изпитанията...

От друга страна им влияят и техните зодиакални знаци. Всички зодии си имат свой специфичен начин на изразяване на определени емоции и чувства.

Ето и малко повече по темата като ще се съсредоточим върху негативните емоции:

Овен

Хората от този знак са вечно в движение. Когато са тъжни, те малко забавят своите обороти, за да се справят с емоциите си. Те често стават враждебни и се поддават на порой от гневни емоции. Склонни са на отчуждаване и ярост всеки път, когато изпитват негативна емоция.

Телец

Телците мразят да изглеждат слаби и/или уязвими. Ето защо те са склонни да „изчезнат“, когато са тъжни. Те се оттеглят или се скриват някъде по своя собствена инициатива, докато лошите емоции им преминат.

Близнаци

Близнаците обичат да контролират всичко в живота си, но в същото време искат свобода. Когато са тъжни или депресирани, те започват да излъчват силен негативизъм, който действа зле и на околните. Тяхната скръб може да ги осакати за цял живот, ако не намерят начин да се отърсят от нея бързо.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
33
 
! Отговори
телец преди 7 години
за телеца е вярно
2
2
 
38
 
! Отговори
:) преди 7 години
Познавам един "Рибок", който яде като невидял, когато има някакви проблеми.Беше хубаво, високо, атлетично момче, но още преди да навърши 30 г. отпра шкембак като бременна жена в 9-и месец. Будалкаха го, че гаджетата му твърдели, че от шкембака не му се виждало онова нещо.Точно тази загуба на атлетичен силует най-много потискаше "Рибока",но вместо да започне да спортува и да обуздае апетита си, той плюскаше още повече. "Като се ядосам, много ям", така казваше.Сега силуетът му е почти четвъртит
1
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм Козирог. Пише в статията че задълбавам в себе си при наличие на проблеми. Наистина задълбавам в бурето с вино!