Какви мъже харесват жените (1 част)

Парите и визията не са единствените неща, които привличат нежния пол!
4 фев 2017 19:42, Екип на Tialoto.bg
63
Какви мъже харесват жените (1 част)
Снимка: Reuters

Науката е нещо невероятно. Тя създава роботи, лекарства, органи и други уникални открития, които повлияват не само здравето, а и външния вид. Какво може да научите от учените за съблазняването на една жена? Не е нужно да сте велик пластичен хирург, за да ѝ се харесате. Вместо това използвайте следните стратегии, които ще ви превърнат в Принц Чаровен в нейните очи:

1. Пътувайте с антураж

Проучване на университета в Сан Диего показва, че мъжете които се движат в компания, са по-интересни за дамите. Това се нарича "ефект на мажоретките" – човек изглежда по-привлекателен в група, тъй като подсъзнателно дамите оценяват средната визия на групата и дори един по-малко атрактивен мъж може да изглежда по-секси, вкаран в общата картинка.

2. Сприятелете се с бебе

Според скорошно френско изследване, жените намират по-секси мъже, които демонстрират мило отношение към малки деца и бебета. Те приемат това като знак, че мъжът е готов да бъде татко, което определено го прави доста по-привлекателен и надежден за сериозна връзка, твърдят учените.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: мъжеженивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До vНаистина ни давате много, ама някой от вас и взимат много. Не всички жени са принцеси. Има и ужасни същества възползващи се от това, че са жени.
10
3
 
7
 
! Отговори
Коча преди 7 години
До vНе само устата ни е голяма .... ти да видиш пaлaмаpката!
9
24
 
8
 
! Отговори
v преди 7 години
Мъже,недейте бълва злоба от огромните си уста,недейте обижда и клевети,защото това което ви дават жените вие не можете да се отплатите до живот и след живот.Те се жертват за вас,дори и живота си дават.А вие вечно мрънкате и сте недоволни и увъртате всяко женско право във ваша полза.Това че на вас вие е дадено да изкарвате пари като задължение не ви дава право да ни клеветите.Все едно жените да кажат "защо искат от нас да раждаме?"Ако ви е яд за някой с много ум и пари от него- това е друг въпрос
8
7
 
19
 
! Отговори
Грую преди 7 години
Сетих се и за друг - С пари не можеш да си купиш приятел, само приятелка.
7
8
 
21
 
! Отговори
Грую преди 7 години
Понеже всички жени са меркантилни ку.ч.ки, единственото, което ги интересува и гледат в един мъж са парите му. То нали имаше и такъв виц - Ако една жена трябва да избира между двама мъже - единия с атлетично телосложение, а другия с чувство за хумор, кого би избрала? Този с повече пари...
6
3
 
29
 
! Отговори
Вицоман преди 7 години
... работа с прахосмукачка)". "Стига, бе-е-е!!!", - приятелките са в екстаз, - "Какво може да бъде по-хубаво от това? Я да видим!!!" На четвъртия етаж ги посреща реклама: "Продават се много романтични и чувствени, много верни мъже-красавци, имащи високоплатена работа, обожаващи децата, помогащи в домакинството". "Боже, дръжте ме! А на петия етаж тогава какво има??!!" А там кратка обява "Този етаж е празен и се използва само като доказателство за това, че на жените не може да се угоди".
5
2
 
16
 
! Отговори
Вицоман преди 7 години
...го обсъждат: " Ами,дада има работа и да обича деца е по-добре, отколкото нищо Но какво има по-нагоре?" И те се качват на втория етаж, където виждат тази обява:"Продават се мъже -красавци, имащи високоплатена работа и обожаващи децата". "О-о-о!", - решават приятелките, - "Какво ще има тогава по-нагоре?!" И се качват на третия етаж - "Продават се мъже - красавци, имащи високоплатена работа, обожаващи децата и помагащи в домакинската работа (миене на чинии, почистване на санитарните помещения,
4
2
 
17
 
! Отговори
Вицоман преди 7 години
В Москва се отворил "Център за Продажба на Мъже", който давал възможност на жените да си избират мъж по свой вкус. Центърът заемал пет етажа и качеството на предлаганата стока, т.е. на мъжете, се повишавала в зависимост от етажа - колкото по-високо, толкова по -луксозно. До тук добре, обаче, имало едно задължително условие - ако жената се качвала на някой етаж, тя трябвало или да си купи мъж от този етаж или да си тръгне. И така, две приятелки влизат в този Център. На първия етаж те виждат табелка с надпис "Продават се мъже, които имат работа и обичат децата". Приятелките четат този надпис и г
3
4
 
30
 
! Отговори
Дедо преди 7 години
Жените са като медали - първо се бориш за тях, после ти увисват на врата!
2
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Харесват на първо място мъже с възможности (най-вече финансови) ,мъже с хубава външност и мускулесто тяло и мъже с готин характер които ги забавляват и с тях не им е скучно.Първото качество тушира до голяма степен липсата на следващите две.И обратно ако първото качество не е много налице ,следващите 2 трябва да са в големи количества. Поне това са мойте наблюдения.Голяма част от тях просто не знаят какво искат ,но по странното е и че незнаят какво не искат.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъжете по-скоро искат да правят опити за създаване на деца, но с предпазни мерки.