Какви мъже харесват жените (1 част)

Парите и визията не са единствените неща, които привличат нежния пол!
4 фев 2017 19:42, Екип на Tialoto.bg
63
Какви мъже харесват жените (1 част)
Снимка: Reuters

Науката е нещо невероятно. Тя създава роботи, лекарства, органи и други уникални открития, които повлияват не само здравето, а и външния вид. Какво може да научите от учените за съблазняването на една жена? Не е нужно да сте велик пластичен хирург, за да ѝ се харесате. Вместо това използвайте следните стратегии, които ще ви превърнат в Принц Чаровен в нейните очи:

1. Пътувайте с антураж

Проучване на университета в Сан Диего показва, че мъжете които се движат в компания, са по-интересни за дамите. Това се нарича "ефект на мажоретките" – човек изглежда по-привлекателен в група, тъй като подсъзнателно дамите оценяват средната визия на групата и дори един по-малко атрактивен мъж може да изглежда по-секси, вкаран в общата картинка.

2. Сприятелете се с бебе

Според скорошно френско изследване, жените намират по-секси мъже, които демонстрират мило отношение към малки деца и бебета. Те приемат това като знак, че мъжът е готов да бъде татко, което определено го прави доста по-привлекателен и надежден за сериозна връзка, твърдят учените.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: мъжеженивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Анон, разбрах! Пак ти пожелавам успех:-)
30
2
 
3
 
! Отговори
Анон преди 7 години
До 35, това за което аз говоря няма нищо общо с умнствените възможности на един човек (мъж или жена). Може да си преподавател по физика и пак манталитета да е като на Куха Лейка
29
0
 
1
 
! Отговори
До Анон от 23 преди 7 години
ОК разбрах :-) Пожелавам ви успех ;-)
28
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въпроса не е какво искат жените...тсм е явно..пари. Въороса е какво предлагат ? По принцип една дддуда и д някой случай и ццица. Повечето са кухи, сакати, банални, скучни, неспортуващи, отпуснати, неинформирани и т.н.Като имате претенции трябва и дс ги защитатвате.
27
3
 
4
 
! Отговори
Анон преди 7 години
До 31,май не ме разбрахте нещо:Д Никой не говори за самостоятелни жени,ако може една жена да се самоиздържа още по-добре!Аз говоря че в Българката има явно закодирано винаги да търси у един мъж нещо на далавера, нещо което да е по-добре.Няма нищо общо с уплашване или да са "по силни", а това че са кухи *** по характер и манталитет!Отново,има и изключения(например Вас),но това само доказва правилото...
26
4
 
3
 
! Отговори
До Анон от 23 преди 7 години
Аз не съм българка, пиша го поради това, чи си писал "вашия тип"! Но имам приятелки в България, които са доста стабилни и умни българки!
25
5
 
4
 
! Отговори
До Анон: преди 7 години
Господине, освен, че не можете да учленявате в българския език (бъркате пълен и непълен член), едно друго нещо ми прави впечатление: "човека просто се гавреше". Гаврещите се индивиди не са хора. Освен това при някои девианти (садистите, по-точно) обидите наистина са белег на някакъв вид харесване. Така че - по-кротко с обобщенията. Не са Ви най-силната страна.
24
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Курввите харесват само едно - Пари.Ввичко друго е театър. Пробвайте с пари и винаги,ще имате успаех.
23
2
 
4
 
! Отговори
До Анон от 23 преди 7 години
Ако, една жена особено, ако изкарва пари (с честен труд), научила се е вече да е независима от никой, зависи и средата където е израстнала, културата тн. Не може да я уплаши нищо. Някои жени са "по силни от някои мъже"! Остава само да срещне точния човек, където си подхождат всякак:-). А, ако дойдем за финансовите възможности на мъжа, никоя жена не би искала да е с някакъв мързеланко, който чака на готово, може да се случи за моменти да закъса, но това може да се преодолее зависи, вече от него.
22
0
 
2
 
! Отговори
Анон преди 7 години
До Надя, Ами разбирасе че е трудно, защото на 1000 жени броя на мнението им за един мъж надвишава 2000+. Ако вземете една красива,умна,верна жена на 1000 мъже ще има 1 мнение.
21
1
 
3
 
! Отговори
Анон преди 7 години
До Надя, прочети което казах, това което Вие сте написали не е достатъчно са Вас жените. Това е нещо като минимума...
20
4
 
5
 
! Отговори
Анон преди 7 години
с нея, ама тя все по него ходеше понеже нали е Европеец и тоест е на по-високо ниво от мен, Българина който и подаряваше бижута и цветя. Така че, Вие сте по скоро изключението което доказва правилото. А колкото до мен, вече си имам друга приятелка (Европейка) която цени мойте жестове...питай ме дали ще се връщам пак при Вашият тип( Българка)....
19
5
 
6
 
! Отговори
Анон преди 7 години
До До куха лейка, жената иска да знае че има стабилност (и финансова и по друг начин), да я забавлява, да е висок(но не много), да има хубави черти и добър ген, да е добър баща и добър любовник и да и угажда на нейното емоционално торнадо. Не, не винаги е за пари, но за съжаление мисля че почти всички Българки са кухи ***,все искат нещо по-добро нещо по-така.Бях с една, и един нейн бивш (Европеец) я обиждаше,но тя го приемаше като флирт,все едно че той още ч харевса, а човека просто се гавреше
18
4
 
6
 
! Отговори
байхейс преди 7 години
До Анонимен"Идеала на една жена за мъж е~ банкомат с вибратор"грешиш - банкомат с грапав език - това е пкоето се търси и ако искаш винаги да топиш чушката - не пропускай *** - това е което шундафелките търсят и искат
17
2
 
7
 
! Отговори
До Куха лейка преди 7 години
Не си бил чак толкова кух :)Като чета другите коментари си помислих, че явно тези хора не са срещнали точния човек до сега! Поне аз с чиста съвест мога да кажа, че не гледам джоба, на 30 г съм до сега не съм се надявала на някой мъж финансово! Хората тук са оплюли жените, да, има и такива както са писали, но не всички жени сме такива:-) и не всички мъже са "мъже", на някои само пола им е мъжки!
16
5
 
8
 
! Отговори
топчо преди 7 години
Жените не харесват мъже ,те харесват пари ;)
15
0
 
16
 
! Отговори
Още от вица преди 7 години
Същия магазин го имало и в мъжки вариант, с 5 етажа. На първия табела - красавици, верни, отлични домакини. Какво пишело на следващите етажи, никой не знае, нито един мъж не се качил нагоре.
14
1
 
3
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
На първо място - с топки.И да си ги носи.
13
2
 
17
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
От хилядолетия жените търсят в мъжът сигурност и закрила. Нищо не се е променило. Трябва ние да се променим. Да станем по отговорни за самите себе си. А не да търпим Олигарси и крадци-депутати който ни докараха до там че на една екскурзия не можем да заведем човека когото Обичаме... просто трябва да бъдем мъже.
12
3
 
17
 
! Отговори
Хаха преди 7 години
Кратко и ясно - богати! Нищо друго за тях няма значение, щом може да пазарува от мола и да се качи в БМВ-то.Толкова сме пропаднали че е направо тъжно.