Навиците, заради които сме нещастни

Премахнете ги и не се самоизмъчвайте повече
Обновена: 11 фев 2017 20:35 | 11 фев 2017 20:35, Екип на Tialoto.bg
8
Навиците, заради които сме нещастни
Снимка: Reuters

Щастието е субективно понятие, ала по-важното е, че то е във вашите ръце. И ако не го дефинирате и не започнете да го търсите, то няма да дойде само. Междувременно трябва да се грижите за себе си и да сте отворени към новите неща, за да имате сили и мотивация да го откриете.

Ето и с кои навици трябва бързо да се разделите, ако искате да сте щастливи:

1. Живеете в миналото

Всеки човек има минало,което е пълно с добри и лоши спомени. Ако обаче не ги приемете като минало, те само ще ви теглят назад и няма да имате ясна представа къде сте в момента и за какво се борите. Не само че съсипвате настоящето, но и така се лишавате от бъдеще.

2. Имате токсична връзка

Когато сте в токсична връзка, вие не можете да бъдете себе си и партньорът ви ви кара да се чувствате недооценен/а, понижава самочувствието ви и не след дълго губите воля, енергия и желание за промяна и да живеете своя живот.

3. Търсите си извинения

Хората, които постоянно си намират извинения защо нещата не им се получават и не са щастливи, никога няма да бъдат щастливи. Извиненията ги оправдават пред тях самите за собствената им пасивност и липса на креативност и амбиции. Тези хора остават заклещени е едно положение цял живот.

Вижте още навици в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: навицивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човек без минало е безгласна буква в настоящето. Едни са щастливи от това, че имат балони. Други, че имат макарони. Трети се радват и на пръста си, като им покажеш. Щастието е много обширно понятиеГаджето ви бил токсичен. Ами.. не е така. Подтиска ви и ви обижда, защото му позволявате.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Материалът повтаря едни и същи погрешно използвани думи.Нито става дума за навици, нито за нещастие.Освен това на никого няма да помогнете, ако му казвате, че нещо, което прави му вреди. Всички пушачи са наясно с глупостта си....
3
0
 
4
 
! Отговори
? преди 7 години
Тази, дето се секне на снимката, не е ли Хиларито?Уж, че плаче, ама ниц де! Такива като нея, когато са губещи, не плачат, а беснеят.
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Логично е да си нещастен, ако е починал близък човек или ако е фатално увредено здравето - твоето или на някой близък.Всички останали несполуки са поправими и могат да бъдат само временен повод за ядосване, но също и за амбициране с цел да преодолееш бедата. Ако допуснеш да се чувстваш нещастен по повод на подобна несполука, значи или си все още подрастващ юноша, или си неспасяемо глупав!
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво бе!Открихте топлата вода!