Красота в големи размери: Сибирски мечки или женственост?

Задава се второто издание на Plus size конкурса Мис Донът
9 мар 2017 20:42,
127

 Снимка: Reuters



В снежния руски град Красноярск дами се готвят за конкурс по красота. Те ще дефилират с бански и бални рокли - като на всеки друг конкурс за мис. Само че този е за по-пищни дами.

Plus size надпреварата се казва Мис Донът 2017, а претендентките взимат уроци по кикбокс и танци.

Конкурсът се провежда за втора година и е организиран от местна модна агенция. Замисълът е прост, но целта е трудна: руските нагласи за това кое е красиво и не да бъдат разбити.

"Искаме да покажем, че ние сме женствени, въпреки че не отговаряме на актуалните модни стандарти", коментира Олга Олеснитская, която спечели конкурса през 2016 г.

Вижте кадри от подготовката!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
7
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Важно е, че девочките видимо се забавляват. Важното е, да се чустваш добре. Това с килограмите е доста трудна работа, не винаги съвместима с ежедневието. Аз не ги харесвам, но нека се веселят. Браво, само така :)А на тез, дет им се чак повръща, ми погледнете си родата например. Майки, баби, лели. Положението е много зле в България. Хората се отписват на 50 години, и мислят, че живота е минал. А на запад, на 60-70 години, да им се радваш на иштаха за нови дрехи, за екскурзии, за развлечения.
63
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искаме да покажем, че ние сме женствени, въпреки че не отговаряме на актуалните модни стандарти", коментира Олга Олеснитская+++Не сте женствени. Няма нищо женствено в топка лой. Освен ако не си на лосион от години а в България не сме.
62
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия ако влязат в Черно Море едновременно ще предизвикат цунами и Черно Море ще стане бившо море.В Русия без ГМО явно се живее много здравословно като им гледам размерите.
61
4
 
5
 
! Отговори
Венци Кр. преди 7 години
Сладураната от снимка 10и онази, която е най-вдясно на снимка 8!Който разбира, на тях се спира! :))))))))))))))))
60
9
 
5
 
! Отговори
естет преди 7 години
Какъв е тоя конкурс за красота с тия мамути? Тия ако минат по бански в публиката ще се провежда конкурс за повръщане!
59
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Във Великобритания дебелите мъже по-скоро са рядкост.Вечер по кръчмите демонстративно ходят по къси ръкави и тесни ризи, нерядко и по бермуди и джапанки, при положение, че е под 10 градуса и ръми.Демонстрират устойчивост на студ
58
2
 
7
 
! Отговори
шшш преди 7 години
Аз съм посещавал Германия и честно да ти кажа хората са в доста добра форма дори на средна възраст.
57
11
 
4
 
! Отговори
Пуц преди 7 години
Да си толкова "пухкав/а" означава, че нямаш мярка и себеконтрол и водиш нездравословен начин на живот. Естествено е това да ни отблъсква. Едно е да кажеш, че не е редно да боготвориме един фитнес идеал за тяло, друго е да ни се натрапва затълстяване, каквото е на снимката.
56
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо автора на статията не посети Германия?
55
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жените от снимките изглеждат като средностатистически англичанки, които се имат за съвсем нормални, даже не и закръглени или пухкави, а съвсем, съвсем в нормата.
54
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Във САЩ над 60 процента от възрастните хора между 18 и 65 години за с наднормено тегло, а поне 30% са с обезитет- демек извънредно, много дебели.Така че такива *** статии си ги заврете отзад.Тези от конкурса изглеждат като средностатистически англичанки, са които размер 16 е съвсем нормален и те се имат за съвсем нормални, а не пълни жениДа не говорим за американките по 200 кила, които дори не могат да ходят на краката си, а се придвижват с мотоскутери и карат 5 тонни джипове, иначе в нормална кола не могат да се съберат.
53
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 65Значи ако дебеланата е евроатлантичка, или наглосаксонка, определението е пухкава и закръглена, или curly, въпреки, че прилича повече на шипар преди Коледа.Ако обаче е рускиня, и то далеч от 300 килограмовите обесивни наглосаксонки, моментално става мечка.А в интерес на истината, рускините са като газели в сравнение със затлъстелите наглосаксонки, хранещи се основно с пици, чипс, кола и човешка кръв.
52
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мис Донът и "бартушките" ли ползват "краварски" думи бе? Не трябва ли да е Мис Поничка? Или по-скоро Мис Сибирски Гилиган.
51
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е всичко бях виждал ама наквасен сибирски глиган не бях... евала
50
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кашалоти и тук - там някой син кит !
49
7
 
7
 
! Отговори
Златка Георгиева преди 7 години
Адмираций за момичетата! Събодете и осъзнайте че не всичко трябва да изглежда сякаш е излязло от корицата на списанията. Аз подкрепям гореспоменатите девойки, защото също като тях и аз съм по-пухкава и също защото те са истински и не се срамуват да го покажат! Няма смисъл да обяснавам как безброй пъти ми се е случвало да вляза в магазин за дрехи и продавачката: Като за Вас ли? Сега пазарувам онлаин
48
4
 
7
 
! Отговори
Златка Георгиева преди 7 години
Адмираций за момичетата! Събодете и осъзнайте че не всичко трябва да изглежда сякаш е излязло от корицата на списанията. Аз подкрепям гореспоменатите девойки, защото също като тях и аз съм по-пухкава и също защото те са истински и не се срамуват да го покажат! Няма смисъл да обяснавам как безброй пъти ми се е случвало да вляза в магазин за дрехи и продавачката: Като за Вас ли? Сега пазарувам онлаин и съм страшно доволна
47
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За да няма сърдити пожелавам на всички които харесват това което виждат на снимките да си намерят по една такава пухкава спътница в живота(или половинките им да станат такива), а на нехаресващите им пожелавам бог, съдбата или каквото е там да не ги среща с такива хубавици.
46
3
 
6
 
! Отговори
Е па я, съм си! преди 7 години
Е, хайде някой от "разбирачите" тук или половинките им (или коментиращи "девойки") да се опитат да се опитат да повторят упражнението от снимка 1.Нема грижи, даже повече мога! Тегло 99кг, ръст 178 см :)
45
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Красиви са рускините ама да не са ти в къщата. Най-добре да са в къщата на комшията.