Ела, ела... Защо жената се връща при един и същ?

Какво кара жените да повтарят една грешка много пъти?
22 мар 2017 22:27, Eкип на Teenproblem
20
Ела, ела... Защо жената се връща при един и същ?
Снимка: outnow.ch

Със сигурност сте забелязали една тенденция дали от приятелка, дали от самите вас, че жените често имат навика да се връщат пак и пак при един и същи мъж.
 
Той може да бъде определен като токсичен, защото в крайна сметка отношенията завършват по един и същи начин, но е белязал до такава степен живота, че нещо ги кара да не го забравят.
 
Защо се случва този феномен и какво може да накара една жена да повтаря една и съща грешка много пъти?
 
Отговорът на този въпрос можете да откриете в следните 8 причини, заради които една жена може да връща постоянно при един и същи човек.
 
1. Сравняваш всички мъже с него, а той никога не мисли за теб

 
Всеки мъж, когото срещнеш, неминуемо е сравнен с идеалния образ за мъжа, при когото винаги се връщаш. Единствената ти мисъл е кога ще приключи тази среща, за да му се обадиш. Винаги се връщаш при него, защото той е именно този мъж, когото не можеш да имаш. Вариантите са или да намериш начин да се отървеш от мисълта за него, или да продължаваш да потъваш все повече и повече в този лабиринт. Фактът е, че той е без изход. Или поне не добър такъв.
 
2. Той е човекът, който съсипва целия ти свят с едно съобщение, но все така гледаш постоянно телефона си
 

Понякога мълчанието е по-красноречиво от думите и липсата на внимание от този мъж е точният пример за това. Оставяш телефона си на звук и всяко позвъняване или вибрация те карат да подскочиш. Вълнението бързо се изпарява, когато видиш, че на екрана не е изписано неговото име. Колкото и грубо да звучи, неговите бавни отговори на твоите въпроси, липса на интерес и обаждания в два през нощта са просто тъжни доказателства за победата му над теб и твоята воля.

Останалите причини можете да прочетете в TeenProblem.net


20
Още по темата: връзкажени
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просто си помислете колко време от живота си бихте изкарали в грижа за чужди проблеми вместо за своите собствени. Защото не се заблуждавайте, проблемите му/й може и да са ваши, но всичко останало си е негово/нейно. Прочетете отново - ми той/тя е закоравял егоист, а и вие точно като такъв ще си го отглеждате щом сте съгласни на такова отношение към вас.
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-обикновен стокхолмски синдром.
16
3
 
8
 
! Отговори
До 16 преди 3 години
"Лошо момче" не означава, че се държи лошо с гаджетата си. Напротив.
Много по-често се случва девойката да бъде егоистично употребена и после отритната от страна на някой мазник мамино синче, който много добре си знае интереса, използва хората като салфетки за еднократна употреба и не му пука дали ще ги ощети и колко ще ги нарани, но иначе умее да се подмазва на силните на деня, да прави добро впечатление на лелките в квартала и да изглежда благонадежден, възпитан и много добричък.
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жените си падат по лоши момчета, после реват. Е, кой каквото си направи и цяло село не може да му го направи.
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Статия за тийнейджъри и слабоумни патки
13
3
 
6
 
! Отговори
Карла преди 3 години
Анонимен 14, ако жените имаха повече чувство за самосъхранение и себеуважение, погледнато чисто еволюционно, изобщо нямаше да отглеждат мъже. Разбирайте и в прекия и в преносния смисъл на глагола "отглеждам". Мъжете са агресивен, себичен, силов пол. Същевременно без наличието на жена, която да ги обгрижва, бавно се превръщат в клошари.
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прочитайки всичките 8 точки и с великодушно разбиране към наивното девойче и задействания ѝ майчин инстинкт, реалността е, че може би ще трябва да минат 20 години в напразна самота, да се включат другите два инстинкта на самосъхранение и самоуважението, за да ѝ дойде акъла в главата, макар и доста късно.
11
0
 
11
 
! Отговори
Карла преди 3 години
В любовта няма равенство. Единият винаги е повече обичан, а другият е повече обичащ. Жените, чисто еволюционно, предпочитат да бъдат обичаните, тъй като тяхната безусловна любов по-късно отива към децата. Съществува обаче момент, когато жената дава същата тази безусловна любов на мъж, който пък, чисто еволюционно, не знае какво да прави с нея и токсичното положение става факт. Хватката е стоманена, задушаваща, невъзможна за поддържане връзка. С него не става, а без него изобщо не става...
10
0
 
3
 
! Отговори
здрасти преди 3 години
тези дето тичат след нелумпени у наше село ги наричат златотърсачки
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
веднъж пожелал раздяла и шута! безкомпромисна.
8
0
 
4
 
! Отговори
hubava statiq преди 3 години
no nqma i edin red po temata:3asto Zenite ti4at sled l.umpeni
7
1
 
2
 
! Отговори
Корекция преди 3 години
някоЯ по-засукана
6
1
 
9
 
! Отговори
До 6 преди 3 години
Щом досега не се е появил, значи тази вечер в лудницата е дежурен някой много упорит доктор. Работи си на компютъра и не става, за да се разходи по коридорите, да иде до двете нули или да се усамоти с някой по-засукана мед. сестричка.
Затова горкият Минко само се облизва отдалеч, докато дебне дали ще може да се шмугне в кабинета и в отсъствие на доктора да ни прати някоя вест за подвизите, които върши насън :)
5
4
 
10
 
! Отговори
Куха лейка преди 3 години
Това се казва.... Истинска Любов, поредица от срещи и раздели.... ха-ха смях.... страх че друг няма да я срещне. Кухи Лейки...
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тихооооо.
Нека Минко да се изкаже първи ! :D
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защото се набират на голям ?!
2
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може да го харесваш много, но любов не се изпросва.
Ако той не те харесва или не желае да се обвързва със сериозна връзка, просто го игнорирай. Може да ти е тежко, но момчета има колкото щеш. Някои от тях мечтаят за жена точно като теб. Връзката с такъв ще вдигне самочувствието ти и най-вероятно ще го обикнеш, когато оцениш какво е готов да направи заради теб.
1
6
 
19
 
! Отговори
Значи си тъпа патка, преди 3 години
щом продължаваш да се занимаваш с него.
Излизай по-често, не е нужно винаги да те придружава приятелка или да имаш извинение за пред Него, ако случайно те срещне с компания или с друг мъж.

Има златно правило. Ако някой веднъж демонстрира неуважение спрямо теб и ти се опиташ "да оправиш нещата", прощавайки без да ти е поискана прошка, той ще продължи да се отнася към теб жестоко и с неуважение.
Не бъди глупачка! Не си опропастявай златните години.
Но след време му върни тъпкано!