Акълът идва с времето: 10 урока, които ще научите

Опитът в любовните взаимоотношения си казва думата
Обновена: 24 мар 2017 21:37 | 24 мар 2017 21:36, Eкип на Teenproblem
22
Акълът идва с времето: 10 урока, които ще научите
Снимка: outnow.ch

По отношение на любовта, уроците са универсални. Те са тези закони и неписани правила, които важат за всеки един човек, без значение колко различен е той като индивидуалност.
 
Връзките и отношенията между хората често са подобни и понякога е по-добре да се поучим от чуждия опит. Както се казва, глупавият човек се учи от своите грешки, а умният – от чуждите.
 
Представяме ви 10 правила на любовта, научени от първо лице по трудния начин за един дълъг период от 10 години.
 
1. „В повечето случаи хората просто искат да бъдат изслушани, а не да получат съвет“

Дълго време смятах, че ако някой човек дойде и ми каже за проблем, който има, това означава само едно – иска съвет. Точно този начин на мислене причини всякакви видове проблеми във връзките ми. Истината е, че по-често, отколкото си мислим, хората просто искат да бъдат чути и разбрани. Нищо повече.
 
2. „Този един специален човек не съществува“

Противно на стотиците любовни песни, няма един-единствен специален човек някъде там, който ще дойде и ще ви спаси. Че и на всичкото отгоре ще бъде с вас до края на живота ви. Може би, ако сте късметлийки, ще се омъжите само веднъж. Но да очаквате някой да дойде и да ви „спаси“, да ви даде цялата любов, която желаете, е нагласа, която ще ви донесе само нещастие.

Останалите уроци можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: любоввръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уж сме древна и стара нация а акъла за нищо положително не ни стига! Акъла с времето.......невероятни теории като тези телевизионни канали с екстрасенси, вълшебници и магьосници!
12
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Или го имаш или го нямаш две положения няма то като искаш да излезеш от калта никои не може да те спре също както и да идеш в нея но полесно е да идеш много хора гледат да минат ден за ден дефакто да стоят в калта какво ще стане после не ги интересува важното е да е зето а после трагедии кому са нужни докато некои се опари и изгори защо да се стига до това кои е виновен държавата защо защото нехае докога докато свет светува
11
0
 
0
 
! Отговори
грамотен преди 7 години
На турски акъл е us. Като не знаеш не се обаждай!
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като чета коментарите се чудя. Има ли някой връзка която е основана на доверие, уважение и любов? Или всичко се свежда до взаимно съществуване основано на бартер? И ако живеем така с най-близкия човек до нас, какво ни е отношението към останалите?
9
0
 
1
 
! Отговори
11 преди 7 години
Когато един мъж разчита на телепатия в контактуването с вас, то той е ***. И най-вероятно измъчван от гонореята си.
8
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Авторът е полуграмотен.Самотакива употребяват турцизми.Турцизмите в българския езикса забранени. акъл > ум
7
2
 
8
 
! Отговори
Зигмунд Фройд преди 7 години
"категорий" ???Фантаст, в българския език НЯМА ДУМА В МНОЖЕСТВЕНО ЧИСЛО, КОЯТО ДА ЗАВЪРШВА НА "й".
6
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смисълът на живота на мъжете се свежда до това цял живот да спят само с 18 годишни момичета. Затова и в САЩ възрастта за пълнолетие е 21 години: току-виж ви ограничили долните мераци. Само лоботомията може да ви оправи вас мъжете, даже и кастрацията ще е безсилна да ви усмири... Еволюцията няма нужда от вас и вие ще изчезнете като пол. Жените ще започнат да се клонират. Верно - на никой няма да липсвате!
5
5
 
10
 
! Отговори
Байнейс преди 7 години
До Мъж 40 гЖенската психика пич е доста елементарнаТе от малки се мислят за фей и принцеси и всичко което се иска от теб е да ги убедиш че наистина ги виждаш като фей и принцесиНе се опитвай да ги доминираш нито да ги впечатляваш и най вече не ги пришпорвай... Дай им малко време и те сами ще се самоубие дата в това което така силно им се иска да е истинаИ тогава .... Удри шабане във всички дупки ....И като ти писне се местиш на следащата
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жени, недейте вярва на мъжете !От нас са триста пъти по-мacтии.Когато от страст ги засърбят ръцете...Хиляда на един... са чekuджuu...
3
8
 
26
 
! Отговори
Мъж 40 г преди 7 години
1.Няма любов.2.Жените винаги изневеряват-от скука го правят.3.Логика в действията им няма.4.Не влагайте много чувства и пари във връзката-тя приключва рано или късно.5.Жените се въртят около един мъж само заради изгода-90% финансова.6. Мързеливи са.7.Обичат театъра-смятат, че са добри актриси, а мъжете наивници.8.Раждат деца, само за да задържат богат мъж или ако е станало по грешка .9.Без жени не можем, какво ще правим с толкова пари.10.Не вярвайте на жена, винаги лъже !
2
5
 
16
 
! Отговори
мъж преди 7 години
Подобни статии имат по-пагубно влияние върху жените ни от тъщите. Прочела тя, че око сутрин се къпя и бръсна, а вечер съм разсеян, значи имам любовница. Хайде семейна психотерапия да и обяснявам, че не мога да ходя като битник на работа и е нормално понякога да си мисля за нещо различно от нея /нямам предвид жена/. Тъкмо се успокои и прочита следващата статия - ако те люби на едиква си поза, не те обича . Всичко се повтаря.Късно ми е да стана гей, но ще си взема неграмотна жена.
1
3
 
21
 
! Отговори
А преди 7 години
Този един специален човек съществува. Просто дебелите пълни с комплекси жени пишат подобни безумия, за да съберат още дебели или грозни или просто комплексирани други жени да станат стадо и да се нарекат "феминистки".