Насилие от звезда: 50 Cent удари жена

Фенката го издърпала от сцената в Baltimore Soundstage
11 апр 2017 17:45, Eкип на Teenproblem
13
Насилие от звезда: 50 Cent удари жена
Снимка: Instagram

50 Cent удари своя фенка по време на участие в Baltimore Soundstage през уикенда.
 
Причината за агресивното поведение е, че докато той изпълнявал своите хитове и се пресегнал към публиката, жена го хванала и издърпала от сцената.

Една от версиите е, че 50 Cent я ударил, за да успее да се освободи. По-късно той кани фенката си на сцената, където тя танцува на негово изпълнение.

Това не е първият път, в който певецът е имал проблеми – миналата година той бе арестуван от полицията за използване на нецензурни думи на сцената.
 
Рапърът е бил предупреден да не псува, но той не се сдържал и се наложило да го заведат до полицейското управление.

Още новини можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: 50 Centзвезда
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
дo vlady преди 7 години
случайно да си учил в механото в Пловдив
6
0
 
3
 
! Отговори
Американ преди 7 години
До КурилоГлупости. Бият в тиквата веднага, ако не спазваш закона, ако ще и да си пемпен или зелен.А Тръмп изграха, понеже Хилари е още по-зле и от него..
5
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това като пернишко ежедневие - той я ударил и напсувал, после танцували :). Перничани сега да не се обидят, такъв е лафът, знам, че е тъпо да се слага цял град под общ знаменател :)
4
0
 
15
 
! Отговори
neo5 преди 7 години
"Рапърът е бил предупреден да не псува, но той не се сдържал и се наложило да го заведат до полицейското управление."Е как да не псува, как ще се сдържи, нали е рапър. То без цинизми немоЕ човека да си изпее нито едно негово парче, при РАП-а е така :P
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голяма новина! Плеснъл я, извинил се, тя приела, танцували!
2
1
 
7
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Ако жената го е хванала и я е ударил за да се освободи и да продължи нормално концерта без да влага излишна сила, то няма вина. Преди време в САЩ имаше случаи на концерти на Marduk и Moonspell, при които музиканти от групите бяха хванати от качили се на сцената фенове и запратиха феновете обратно в публиката.
1
5
 
19
 
! Отговори
Курило преди 7 години
В Полит-Коректна Америка негpитe не ги лови закона, затова не им пука да псуват и удрят когото и да било, достатъчно условие е удряните да са бели и християни! Точно затова на янките им писна и избраха Доналд Тръмп. Дано успее да промени нещо, но е съмнително! Европа вече беше разложена от Политкоректен Мултикултурализъм, Америка ако не направи нещо съвсем скоро я чака същото.