Руска инженерна мисъл с дъх на много изпита водка

Изобретения, които ще ви накарат да се усмихнете
106

Снимка: kaifolog

Човешката изобретателност е безкрайна. Руснаците, които знаят и две, и двеста, пък винаги са се откроявали със своите хрумки, които да направят живота им по-удобен. Някои от тях сякаш са правени на няколко чашки водка, но пък са уникални.

Вижте една галерия с изобретения, които едва ли бихте приложили във вашето ежедневие, но пък със сигурност ще ви усмихнат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименТам поне няма такива красиви евроквартали като Факултето, Столипиново, Максуда и пр.Цяла Якутия е едно гето с размери 5 пъти по-голямо от Франция!
70
0
 
1
 
! Отговори
Фронто преди 6 години
Обявявам морална награда за този химик който може да преобразува газ и нефт в алкохол. Руснаците от външен враг нужда нямат за да изчезнат.
69
1
 
1
 
! Отговори
Пенсионер преди 6 години
До Либералист 72 Прав си приятел.Посетих Канада и САЩ и всичкия комунизъм ми изхвръкна от главата яко дим.Сега съм с бистра мисъл и гласувам правилно.Нали така ? Така е .
68
0
 
7
 
! Отговори
чичо Дрънч преди 6 години
Чудесни идеи за хората, които обичат да се справят сами.
67
1
 
0
 
! Отговори
чери преди 6 години
До АнонименЛЪЖЕШ ТА СЕ КЪСАШ. ВЧЕРА ПИСАХА ЧЕ СА ИЗТЪРВАЛИ ОТ КАРЛУКОВО ОПАСЕН ЛУД. СЛЕД ИЗДИРВАТЕЛНИ ДЕЙСТВИ ЛУДИЯ Е ХВАНАТ И СЕ ОКАЗАЛО ЧЕ Е ЕДИН ОТ ТРОЛОВЕТЕ В ИНТЕРНЕТ С ПОСТОЯННО ИМЕ "АНОНИМЕН" . ХА СЕГА МЕ ОПРОВЕРГАЙ!
66
7
 
6
 
! Отговори
Ъъъ преди 6 години
Александър Попов, продажни ***, къде ти се привидя дъхът на много изпита водка? Написал си *** си заглавие, защото така са ти поръчали, а ти си един поръчков ***, който ще напише други ден същото и за родителите си, ако му платят подобаващо.
65
2
 
5
 
! Отговори
франко фере преди 6 години
Александре счупи ***.
64
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един мъж е починал след като е изпил три литра водка на конкурс по надпиване в Русия, а наградата е била 10 бутилки водка. Конкурса е бил организиран от супермаркет в град Волгодонск Ростовска област.Участвали са 40 човека от който шестима са били хоспитализирани с тежка интоксикация в местната болница.
63
7
 
6
 
! Отговори
чери преди 6 години
До ЛибералистНАЛИ САМ НЕ СИ ВЯРВАШ НА ТОВА КОЕТО СИ НАПИСАЛ. А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО СНИМКИТЕ - 80% СА ПРАКТИЧНИ 90% НЕ СА РУСКИ.
62
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руски ***
61
6
 
11
 
! Отговори
BG преди 6 години
Тази пияна нация освен оръжия нищо друго не може да направи !
60
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 75Около паметника на окупаторите стават все сборища на индивиди с нртрадиционна ориентация. Я русофили ще се съберат, а хомосексуалисти.....
59
3
 
10
 
! Отговори
Либералист преди 6 години
до: ХА-ХА-ХАабре младеж, един обикновен земеделец, дето продава на фермерски пазари и снадбява 2-3 училища изкарва около 4000-6000 USD/m според теб за него 630 USD много ли са за 7 дена в Ямайка или 760 USD в Пуерто Рико .... някой ми дойдоха на гости в София с по 5000 долара в брой бре, джобни + кредитните карти ... и не можеха да поварват, че едно кафе е 3 долара в топ заведение в София!
58
7
 
8
 
! Отговори
Либералист преди 6 години
руските *** са си разсипали бъдещето на децата си, но ние СВОБОДНИТЕ никога няма да допуснем да си броят стотинките, да гледат през витрините, са бъдат по опашки - само това ни предлага Русия и като бонус - унижения, безпътица, крепосничество! Истинският път е този на US, Япония, Ю,Корея, Израел и Виетнам - ПЪЛНА ЛИБЕРАЛИЗАЦИЯ НА ПАЗАРИТЕ, елиминиране на посткомунистическите тумори от икономиката ни и нов модел на образование, основащ се на повече толерантност и обучение през целия живот!
57
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В събота всички европитеци ще се съберат на парад пред Паметника на съветската армия. С шарените си еврознамена.
56
4
 
3
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА преди 6 години
Особено Карибите - задръстени са с хора от Арканзас, камък да хвърлиш, арканзасец ще удариш.Е, тук там има по някой друг и от Масачузетс
55
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЗАСЕГА СМЕ В ЕВРО ГЕЙСКИЯ СЪЮЗ И ИМАМЕ БЕЗЦЕННИ ПРИДОБИВКИ КАТО ЕВРО ГЕЙСКИТЕ ПАРАДИ.
54
6
 
13
 
! Отговори
Либералист преди 6 години
до кремъслките фашисти: имах удовоствието да живея за 3 месеца в малко "краварско" градче в "селския Арканзас " толкова щастливи хора, преосигурени, незнаят цената на нищо, децата им учат в топ колежи, спокойно, един обикновен човек може да си позволи да почива по кой да е оствор с тихия ок. или карибите, адски, адски приветливи, услужливи, невероятно толерантни ... и интересно знаете ли кой българи знаеха: Борис Христов, Дан Колов и Джон Атанасов ... престанета с тая Русия = глад, унижения
53
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
(за да не го ударило ток).................................................Какъв хубав литературен български език в един от коментарите!
52
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако се присъединим към Евразийския съюз, каквото е желанието на съществата с руско самосъзнание и при нас ще има подобни изобретатели.