Топ 3 на зодиите, от които никога няма да чуем истина

Кои са знаците, които обичат да послъгват?
Обновена: 11 юли 2017 22:23 | 11 юли 2017 22:04, Eкип на Teenproblem
12
Топ 3 на зодиите, от които никога няма да чуем истина
Снимка: Instagram

Доверието е едно от най-скъпите неща в живота. Човек трябва да е благодарен, когато някой му даде повод да го притежава.
 
Да вярваш на някого, това значи да му даваш свобода, да бъдеш сигурен, че той не би направил нищо, с което да те накара да се почувстваш зле.
 
Защо е от най-скъпите неща в живота? Защото хората, които предоставят на останалите възможността да им се има доверие, станаха малко, много малко, кандидати за Червената книга.
 
Но въпреки това трябва да вярваме, че те няма да изчезнат, защото това са нашите близки и приятели, които сме допуснали да надникнат в същността ни.
 
3 зодии, на които трудно можеш да се довериш:
 
Дева

Това са хора, които трудно казват истината и не защото искат да излъжат. Те се стремят да угодят на всички и когато усетят, че това, което мислят, ще накара околните да се почувстват зле, Девите лъжат. Дали е благородна лъжа и има ли такава? Това е дълъг въпрос.

Останалите зодии можете да видите в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: лъжазодиизодиак
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То нали все по зодий се познаваме та затова всички сме заедно в кереча! Рини г.в.н.а - съдба прокобна!
10
0
 
1
 
! Отговори
Sami rogatija преди 6 години
bliznazite jeni osven tova isa mnogo EBLIVI
9
0
 
1
 
! Отговори
Кс преди 6 години
Top 3 на най-*** статии в Днес БГ няма ли да направите? Тези за зодиите ще са там.
8
0
 
3
 
! Отговори
За номера на Водолея преди 6 години
се разчу, след като възрастен мъж се оплака в полицията.Срещу такава разписка му прехвърлил парцел край София с договорка пред общи познати, че ще си получи парите на части."Водолеят" му изтръгнал от ръката разписката, удостоверяваща, че старецът има да получава още пари за недоизплатения парцел.Покрай този скандал се разбра, че още няколко човека са изгорели така.Един дал няколко хиляди, другите по 200-500лв.Пазете се от ловки лицемери.Този умее да буди съчувствие, държи се обиграно,възпитано
7
0
 
4
 
! Отговори
Номерът на Водолея преди 6 години
Има висшист от зодия "Водолей", който неколкократно е приложил един и същи номер. Взима пари на заем, обещава да ги върне скоро. После се оплаква, че е много затруднен. Започва обаче да връща дълга си на части, като всеки път прилежно пише разписка за оставащата сума. След като е върнал малко повече от дължимите пари, вика кредитора на среща някъде навън /парк, улица - мястото е избрано от него/. Иска разписката, подава с една ръка парите, с другата дърпа разписката и побягва, без да даде парите
6
1
 
0
 
! Отговори
до 2 преди 6 години
Не е задължително да го могат, за да го правят. Светът се състои 90% от хора, които вършат неща, които не умеят добре.
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От Близнаци надалече. За тях има само АЗ и пари. Лъжат мажат накрая си бият шута. Ако има зодия , която може да описва нагъл нежен лъжец това са те.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-лъжливи са близнаци,везни,водолеи-така си е,но за близнаците ясно те нямат равни шах2664
3
1
 
5
 
! Отговори
Познавах Водолей, преди 6 години
който много лъжеше с цел да извлече изгода, без да го е грижа, че може да причини големи щети дори на хора, от които е видял само добрини.Причиняваше такива вреди дори само за да получи дребна печалба.Цялата ни тогавашна младежка компания постепенно го разбра какъв е и се убедихме, че с тази своя тактика си е създал много врагове.В крайна сметка, не успя нито да забогатее, нито да се издигне.Понякога чувам, че продължавал с подобни мошеничества, пати заради тях, но не се променя.
2
3
 
7
 
! Отговори
3 преди 6 години
Скорпиона! Най- лъжливия, манипулативния и подмолен е той
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Девата е последният човек който ще лъже,даже това е най-големия й проблем,че не може