Задръстване? Градски транспорт? На него не му пука, той плува до офиса!

Бенджамин Давид от Мюнхен избягва трафика по нетрадиционен начин
9 авг 2017 15:30,
32


Жител на Мюнхен всеки ден плува до офиса, като избягва блъсканицата в обществения транспорт и носи компютър, костюм и смартфон в непромокаема раничка на гърба си, пише в. "Метро".

Ексцентричният служител Бенджамин Давид всяка сутрин се отдавал на 2 километра бруст по река Изар, която тече близо до апартамента му. От две години това е редовният му начин на придвижване в баварската столица.

Той тръгвал малко по-рано за работа, за да може да пристигне преди колегите си и да се подсуши, когато те се явят в офиса.

Бенджамин, разбира се, се преоблича с официалния си костюм, който вади от раничката. Тя му служи и като спасителна жилетка, тъй като има специални коркови подплънки.

Реката може да бъде много опасна и поради тази причина Бенджамин преди всяко плуване проверява температурата на водата и силата на течението й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
10
 
! Отговори
ххххххх преди 6 години
Сериозно ли питате как се връща? С градски бе приятелчета. С автобус/трамвай/метро. 2 километра не са много - може и пеша да си ходи.
7
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
2 км се ходи пеша по-бързо. с колело да не говорим 25 км/ч са 5 минути и остава сух.
6
0
 
13
 
! Отговори
Предполагам преди 6 години
че за връщане има *** с перка, или я прикрепя на друго място!
5
1
 
5
 
! Отговори
hm преди 6 години
edno dvizenie v stil brust ne vidqh. 3a smetka na tova malko kroul, malko nosene po te4enieto. I naj-ve4e 6anta_v pr0gramist! kakvito sa vsi4ki ot negovata poroda. a 4e qkoj padnal klon moze da mu spuka vekikata raniza.... kazi mu programist i mu stiga . I3a vuo66te ne e ve4e spokojno mqsto.
4
0
 
12
 
! Отговори
не вярвам преди 6 години
Абе какво плуване...... В тази *** река. И то по течението. Чак пък толкова задръстено.....Че няма басейни да поплува нормално в Германия. И защо изобщо ни занимавате с подобни новини. Ще взема аз да излетя с делтапланер от Дружба през Орлов мост към моята месторабота. Да видим дали ще пишат в Мюнхен за мен.
3
0
 
5
 
! Отговори
Ба це преди 6 години
Потърсете това в тубата Teacher Swimming To Work in India
2
2
 
29
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Не плува, а се пуска по течението, искам клипче как се прибира ;)
1
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Маи само по течението движи маняка :)Как се връща от работа?