Лесно, но непрактично: Губим форма с онлайн пазаруване

Носенето на тежки торби например укрепва мускулите ни
Обновена: 30 сеп 2017 17:34 | 30 сеп 2017 16:58, Петя Славова
5
Лесно, но непрактично: Губим форма с онлайн пазаруване
Снимка: flckr

Пазаруването по интернет е много удобно, но облекчението да не носим тежките торби съсипва мускулите, предупредиха британски физиотерапевти, цитирани от в. "Дейли телеграф".

Носенето на торбите с продукти си е истинска тренировка за укрепване на мускулите, която ги запазва до напреднала възраст.

Анкета на британското дружество на физиотерапевтите показа, че 24 процента от навършилите 65 години въобще не извършват физическа дейност, която укрепва мускулите. Това увеличава опасността от падане и други здравословни проблеми.

Британското дружеството на физиотерапевтите препоръчва поне по две тренировки за укрепване на мускулите седмично, като упражнения с гирички, скачане, танци, изкачване на стълби. Такова упражнение е и носенето на покупките от магазина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
20580 преди 6 години
До АнонименНищо не ти пречи да си поръчваш от всяка точка на планетата. Ако установиш нередности с български сайтове, не си премлъчава - сигнализирай агенцията за защита на потребителите. с вощи усилия ще влезем в ритъма на света.
3
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Специално в българските сайтове, големи *** са почнали да се продават напоследък. На снимките изглежда хубаво, намалено, голяма далавера, а като го пипнеш разбираш как не си струва и половината от цената. Да не говорим и как тези куриери допълнително натоварват градския трафик през целия ден за да носят пакетчета за по 15 лева от единия до другия край на града. И колко найлон се хаби само за да се опаковат тези пратки.
2
2
 
5
 
! Отговори
52923 преди 6 години
Най-малко тобрите ще поддържат формата ми. най-много да ми създадат пробреми с раменете и ключиците. Човчеството ввърви напред и пазаруването по интернет е изключителна придобивка, защото не се губи време по магазините. В София непрекъснато затварят и отварят на друго място. Невъзможно да си намериш СВОЯ магазин. Продавачките са толкова невежи, че ти домъчнява от *** "да ви помогна с нещо?" Не могат да се изразяват на правилен български и ломотят неразибраемо.
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой да е чувал за правилно хранене и спортуване ? Ако си мислите, че 100 метра екстра разходка днес са ви собено полезни, имам лоша новина за вас...