Кои са най-големите използвачи от зодиите?

Топ 4 на приятелите, които стават предатели
2 ное 2017 21:00, Eкип на Teenproblem
9
Кои са най-големите използвачи от зодиите?
Снимка: Instagram

Използвачи, лъжци и манипулатори – каква чудесна компания!
 
Всеки има нужда от малко помощ от време на време. Хората са социални същества и се нуждаят от приятели, семейство и подкрепа. Обичат да участват в групи, чувствайки се сигурни и защитени.
 
Всички използваме другите, но доколкото нещата са двупосочни – няма страшно. Лошото е когато не са.
 
Не всеки може да балансира между това колко дава и колко получава. Има хора, които дават много повече, но не за тях ще говорим сега.
 
Всички имаме познати, които имат нужда от малко повече внимание и помощ от останалите. Понякога те са ужасни егоисти и не осъзнават, че щенията им стават . Ето кои са те:
 
1. Рак
 
Ракът – царят на използвачите! Раците казват, че са си най-добре сами, а истината е, че отчаяно се нуждаят от някой, който да забележи колко нещастни, самотни, беззащитни, злочести и объркани са те. Те са мъчениците! Просто на другите хора никога не им се случват толкова ужасни неща.

Останалите зодии от топ 4 на най-големите използвачи - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
6
 
1
 
! Отговори
Странно преди 6 години
За близнаците - в желанието си да наВредят
7
7
 
4
 
! Отговори
Странно преди 6 години
Аз бих ги подредила така:1.Телец - системен използвач на дребно2. Скорпион - манипулативен и лъжлив рекетьор3.Овен - подъл и алчен, готов на всичко, за да ти заеме мястото4. Близнаци - коварни и хитри интриганти, не се спират в желанието си да наредят, дори и да не могат да получат финансови облаги от това5.Жена Козирог - вечната жертва, която получила по-малко от колегите или от братята и сестрите си. Резултатът в крайна сметка - за нея - тортата, за останалите - изцапаните чинии
6
2
 
5
 
! Отговори
Хмм преди 6 години
Интересна статия, аз като колегата по- долу същи мисля, че сте уцелили с много от нещата типични за зпдиите за които пишете,.. Но ми се струва малко пресилена. Просто защото има хора които осъзнават своите недостатъци или лоши черти и се опитват, а много и успяват да ги игнорират. Така че всичко е въпрос на желание и вътрешна борба.Иначе има и хора, чиито философия е че това са плюсове а не отрицателни черти ;)
5
3
 
1
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Жена Риба. Готини, умни, слушатели, а не приказливки и много меркантилни
4
1
 
7
 
! Отговори
Дино преди 6 години
Ами познавам няколко рачета и мога да кажа ,че това е лъжа... Но за мен(козирог) абсолютно вярно.
3
0
 
8
 
! Отговори
ПоздравиНаАстролога! преди 6 години
Досега, само за забавление се е случвало да отделя време, за да прочета текст, свързан със зодиите.Горният материал обаче ме смая! Така точно описва някои черти от характера на тези четири зодии!Имам някои близки приятели и роднини от тези четири зодии, а също и някои съученици. Всеки един от тях притежава такива особености на психиката, каквито са описани по-горе!
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледаики феисбук тая вечер тотално изнемях човек прекарал навремето мен прекарал още един и накрая сам се прекарал господ винаги гледа амин
1
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Забравили сте зодия Овен?