Едни пият и бият, други пият и... Познайте!

Пияните делят на четири типажа според пиянството им
24 ное 2017 16:30, Златко Желев
10
Едни пият и бият, други пият и... Познайте!
Снимка: flickr

Учени от университета в Мисури разделиха пияните хора на четири типажа, според пиянството им и начина, по който се променя тяхната личност, пише в. "Метро".

Екипът направил изследвания с 374 студенти в нетрезво състояние. Тези, които попаднали в категорията "Хемингуей", били способни да консумират голямо количество алкохол, без той да ги хване и да предизвика големи промени в личностното им поведение. Те не представляват заплаха за тях и за околните, дори когато прекалят с пиенето.

Но същото не може да се каже за хората, които попадат в категорията "Доктор Хайд". Тя е кръстена на романа "Странният случай с д-р Джекил и мистър Хайд". В него главният герой е нормален човек, който се превръща в чудовище. Пияните от този вид могат да наранят себе си в пияно състояние и се превръщат в истински кошмар за околните.

В коренен контраст са представителите на черпещото се братство, категоризирани в раздела "Мери Попинс". Те стават весели и любвеобилни, мислят позитивно и не са способни да наранят никого в нетрезво състояние.

В четвъртата категория "Смахнатият професор" по едноименния филм с Еди Мърфи са включени подпийналите, които се впускат във флиртове. Те показват огромни разлики между трезвото си състояние и това след консумация на алкохол. При все това те не са склонни към наранявания.


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
радев преди 1 година
и сръбска музика пускам
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най важното за мъжа е да не пие и да не бие.
6
0
 
7
 
! Отговори
11 преди 1 година
Полицай посещава жена, за да й съобщи трагична новина. Госпожо, с огромно прискърбие трябва да ви осведомя, че днес сутринта вашият съпруг се е удавил в една цистерна с бира. Ау-у-у-у, Боже мой – проплакала жената! Дано не се е мъчил много!
А-а-а! Не се притеснявайте за това, госпожо. Въобще не се е мъчил. Дори
свидетели казват, че са го видeли три пъти да излиза да пикaе и пак се връщал.
5
0
 
8
 
! Отговори
Lan преди 1 година
Човек не се променя, когато се напие! Просто показва цялата си същност, която иначе обуздава! :) Няма по-полезно от това бъдещата половинка да я напиеш до безобразие...така виждаш всичко или почти всичко, която е тя/той!
4
1
 
9
 
! Отговори
Мери Попинс преди 1 година
Като се почерпя ми става весело :))
3
1
 
10
 
! Отговори
GRN преди 1 година
Има още доста. Пинокио - пие до вдървяване, Татко Барба - разплува се на масата, Маймунски задник - зачервява се до светене, Анестезиолог - пада под масата, Сънчо - заспива и т.н.
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А аз знам за категорията "Обеликс'' бил паднал в казана с ракия още като дете
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз съм д-р Хайд.