Дева през 2018: Какво ги очаква в любовта?

Любовен хороскоп за представителите на зодиакалния знак
20 дек 2017 21:03, Екип на Tialoto.bg
4
Дева през 2018: Какво ги очаква в любовта?
Снимка: Pixabay

Девите са чисти и предпазливи и през годината на Петела успяха да постигнат добри резултати благодарение на тези качества. Годината на Жълтото земно куче също се очертава като повече от хубава.

Късметът ще бъде с Девите още от пролетта. За тези, които имат бизнес, вратите ще бъдат широко отворени. Вашата задълбоченост ще бъде оценена, а бизнес партньорите ще могат да разчитат на вас.

Ако през март и април Девите ще се радват на успехи в професионалната сфера, то през май ще трябва да си припомнят, че имат и личен живот. Спрете да се карате с роднините и се научете да преговаряте. Семейните трябва да обърнат повече внимание на половинката си, а времето е подходящо да планирате почивка, която да превърнете във втори меден месец.

Свободните Деви ще имат успехи на любовния фронт чак през лятото. За сметка на това пък може да се окаже, че ще намерите своята половинка за цял живот.

Вие не обичате планираните неща, но август е най-подходящият месец да се отдадете на заслужена почивка.
През есента ви очакват сериозни изпитания, не са изключени и сериозни сделки, които ще променят вашето финансово състояние. Необходимо е да сте съсредоточени и да внимавате с документите.

До декември Девите ще се радват на стабилност във всички сфери на живота. За да дойде последният месец на годината, когато със задоволство ще отбележите, че банковата ви сметка е набъбнала, а в интимен план всичко може да бъде описано с една дума – идилия.

Основният съвет от звездите за 2018 г. – опитайте се да се отървете от самокритиката, защото сте почти перфектни. Все пак оставете поне един малък недостатък.

Вижте още за Девите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
6
 
! Отговори
Истински преди 6 години
game1 Бог не дава на вярващите в зодии. Бог и астрология са несъвместими неща! За съжаление хората в голяма час ще кажат че са християни, но вярват в окултната наука или си връзват червен конец или си фърлят карти таро и още колко... все езически, Нехристиянски и лъжливи.. Няма как като вярваш на всичко да чакаш успех, има важни неща и една истина.. който се интересува да разбере, иначе си оставаме на дъното с меркурия..
3
6
 
14
 
! Отговори
game1 преди 6 години
дай боже всичко да е наред наистина ! Господ здраве и щастие да ни дава и на нас и на нашите родители близки познати и на всички хора и животни и растения!
2
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом са деви, значи в любовта ги очаква или дефлорация, или суша. Едно от двете, хехе!
1
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
очаква ги както и останалите зодии,глад мизерия,корупция и тн. ако са в българия естествено