ЧП на День победы: Украинка зад волана отнесе украинец на тротинентка в Св. Влас

Жената виновна, отнела му предимството
10 май 2024 12:42, Петър Бойчев
116
ЧП на День победы: Украинка зад волана отнесе украинец на тротинентка в Св. Влас
Снимка БГНЕС

ЧП (чрезвичайное произшествие) стана в курортното градче Св. Влас в Деня на победата вчера.

27-годишна украинска шофьорка блъсна 18-годишен украинец, управляващ тротинетка, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал на 9 май на кръговото кръстовище между улиците "Свети Власий" и "Раковина".

Водачката нарушила правилата, тя е отнела предимството на младежа. Двамата живеят в България със статут на пребиваващи с временна закрила.

Пострадалият е настанен за лечение в УМБАЛ-Бургас.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от Русия
Богатите руснаци в безпътица: Западът не ги иска, а в Русия имат проблеми
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
1
 
0
 
! Отговори
Lemon lud преди 1 седмица
И Аз отнесох е да урка с шамар зад врата и два шута
108
0
 
1
 
! Отговори
Тротинетка в дьжд преди 1 седмица
Много е хльзгаво а моториста е без каска
107
1
 
21
 
! Отговори
Да се изпратят преди 1 седмица
На фронта веднага .......стига са яли и пили без пари във България !
106
0
 
22
 
! Отговори
Махлата ни преди 1 седмица
Поне наложете да си плащат данък , технически преглед, застраховка и винетка . Тези автомобили са вече две години в България.А ние които сме с европейски автомобили на третия месец ни глобявате ...Хора не ходете на митинг за безплатно кюфте а питайте до кога и защо ние да се чувстваме мигранти в дома си .
105
0
 
9
 
! Отговори
Големия памперс преди 1 седмица
И двамата са бързали за честванията на "день победы".
104
0
 
38
 
! Отговори
Мухаха преди 1 седмица
Виновната ще я пуснат а младежа ще бъде лекуван за сметка на Българската държава .... Такива сме си нископоклонници. Само да попитам... какво стана с оня украинец дето го хванаха да превозва нелегални мигранти? Пуснаха го , нали ? А ония двамата дето ограбиха друг украински гражданин ? На свобода , нали? Ами оня украинец дето караше в насрещното с джипа си и като по чудо нямаше пострадали ? И той "със статут на закрила"? Толкова ни е наведено правителството че главите им са между колената....
103
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Жените не трябва да им се дава книжка.
102
0
 
23
 
! Отговори
Господ преди 1 седмица
Зеля, пребери си версиите!
101
0
 
14
 
! Отговори
Някой преди 1 седмица
България-из мемоарите на българският народ- Живот ли бе да го опишеш. Курорти и олинклузив не е за достойните хора. Засега това успя да го достигне всеки друг освен беден окраден и тормозен честен човек, честен и добър. Парите бягат от добрите хора. Някъде четох коментар относно парите. Ако искаш да знаеш какво Господ мисли за парите виж хората на който ги дава...... Божият път не е лесен и явно не води до курорти и почивки..... Лесното го дава дявола....
100
0
 
12
 
! Отговори
Някой преди 1 седмица
Скоро да видиш европеец в Европа ще е като ооо виждам ли търкане на очи хахаха ААА аз мислих, че само аз съм местен европейски туземец я виж и друг по тъч линията хаха. Какъв ще е шанса до десет години да се срещнат европеец с европеец или бял човек с бял човек. Германия 2030 година. Полицията спира автомобил за проверка. Ооо Мустафа ела да видиш какво странно име Ханс. Такова е из цяла Европа европейците се крият някой писа *** се избиват. Шок ужас и страх. За нас курорта е мираж.
99
3
 
3
 
! Отговори
007 преди 1 седмица
Добра новина.
98
0
 
4
 
! Отговори
Аlex преди 1 седмица
Във ФРАНЦИЯ жандармерист ме спря и пита за език първо! Може ли да вляза! Вади разпечатката без да сменя езика и ми казва: оченто и синко еуро! *** няма аз съм от една ***! ФИШОВЕ, АКТОВЕ? Кви са тия ВИЦОВЕ бе, ***?Във Франция синдикатът е един и защитава и Испанци, когато си плащат! А тук са ДВА с дечица на НОМЕНКЛАТ УРЧИЦИ, имитиращи ЗАЕТОСТ! СМЯХ! Във ФРАНЦИЯ дойде ли синдикалист, ПОЛИЦАЯ ТРЕПЕРИ!
97
0
 
18
 
! Отговори
Спонсор преди 1 седмица
Що не си е сменила регистраци ята на колата? А книжката? Украйна не е членка и книжката не се признава! А винетка има ли? За къв ЕС и НАТО бръщолеви те? В Испания ти връчват предуп реждение и си готов! Що българи те си смениха регистрацийте там?В Англия ченгето пусна буркана след мен и учтиво ме пита: Покажете ми бележки за платени такси! След него дойде още един хубостник с кола без инициали и черна униформа с надпис-полиция! Взех си раничка та и дойде репатрак! За 5 дни на паркинг с ТАКСА!
96
0
 
10
 
! Отговори
Айк преди 1 седмица
На 18 вече е голем за тротинетка. Да му дадат 72-ка, да му отива на новата униформа
95
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В толкова им е ъкъла на укритие.. Не са от най умения народ
94
1
 
35
 
! Отговори
Бате Иво преди 1 седмица
Чий *** дират и тая и тоя в Свети Влас Това нагло племе е крайно време да се постави на мястото му Ти му викаш здрасти тоя веднага я з украине *** ща ме боли курац че тъй з украине Поне го кажи на родния си език Руски
93
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ден на Европа!!!Тъпуни евразийски.България винаги е била част от Европа, а не от Ориента
92
4
 
23
 
! Отговори
Тарапана. преди 1 седмица
Много са! Разреждай!
91
7
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Какво правят тези навлеци още по курортите!? Да отиват на полето да работят. Поне да си заработват помощите, които получават даром.
90
8
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Вън укробандерите от България! Изгонете паpaзиtите!