Годишен хороскоп 2018: Близнаците и любовта

Какво очаква представителите на тази зодия?
30 дек 2017 13:03, Eкип на Teenproblem
8
Годишен хороскоп 2018: Близнаците и любовта
Снимка: Instagram

Близнаците са подвижен знак и оправдават буквално това. Те винаги бързат, в движение са и не проявяват достатъчно търпение в ежедневието си.
 
2018 ще бъде период, в който Близнаците ще имат много енергия и това ще направи хилядите им задачи по-лесни за изпълнение.
 
Още в началото на годината ще се появят възможности, за които те отдавна чакат и не бива да изпускат. Добре е да внимават да не се отнасят прекалено много в думи, а да пристъпят към действия.
 
Юпитер и Сатурн вещаят промени в работната среда. Очаква се нов етап в кариерата на въздушния знак, свързан с разширение и повишение. Близнаците трябва да бъдат внимателни за назряващи конфликти на работното място и да обсъдят нещата открито преди да е станало твърде късно.
 
В любовта ще има много вълнения. Позицията на Юпитер ще помогне на Близнаците да изразяват и показват своите емоции правилно, както и ще им даде една особена атрактивност.
 
Жените трябва да внимават да не се окажат в любовен триъгълник с колега, защото това със сигурност ще се отрази на сериозната им връзка.

Останалата част от годишния и  любовен хороскоп на зодия Близнаци - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До немо........Кое му е сатанинското..........--------------------------------------------Сатаната освен, че е реален и много силен е и много хитър......
6
2
 
31
 
! Отговори
хахахха преди 6 години
До АнонименМн си зъл18217мен ме огря
5
1
 
33
 
! Отговори
б преди 6 години
До до 3Хич да не ти пука, не всички ни мислят доброто, ние точно така ги разпознаваме, нали така.
4
1
 
32
 
! Отговори
до 3 преди 6 години
Ха! Има и по-важни неща за мислене.
3
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
никога нема да ги огрее любовта
2
1
 
32
 
! Отговори
немо преди 6 години
Хороскопите са просто добри съвети, които да следваме. Това са СЪВЕТИ, а не пророчества. Кое му е сатанинското на : "Въздържайте се от ...", " Внимавайте със", "Обърнете внимание на..." и т.н. ? Просто добри съвети за да е добър денят ни.
1
5
 
31
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 6 години
10. не бива да се намира у тебе (такъв), който прекарва сина си или дъщеря си през огън, предсказвач, гадател, вражач, магьосник,Сатаната е реален и многооо силен. Неговите слуги са навсякъде и на най-неочаквани места. За пример ще Ви дам само хороскопите, с които е пълна буквално всяка медия!